22. listopadu 2017

/LIFESTYLE/ Je potřeba žít

„Bez ohledu na to, co uděláš nebo jak blbě se kvůli tomu cítíš, život jde prostě dál. Životu je úplně fuk, jestli je ti to líto, jestli jsi naštvaná, zmatená nebo se trápíš. Život si jde klidně dál, a ty můžeš jít s ním, nebo si sednout doprostřed cesty a litovat se.“ - Laurell K. Hamilton

A tak to s životem prostě je. Tento citát jsem sdílela na svém instagramu a dovolím si to i zde - znovu. V těch pár slovech je prostě neuvěřitelně moc pravdy. Takové té pravdy, kterou v životě potřebujete najít. Jsem člověk co se hodně trápí, hodně se dokáže užírat, přemýšlí nad věcmi do hloubky, až zbytečně moc do hloubky. Trápí mě, co si o mně myslí ostatní a v těchto ne zrovna dobrých myšlenkách, které se mi často honí hlavou, bych mohla pokračovat donekonečna. Občas prostě plácnu blbost, příliš se neumím bavit s lidmi které neznám. Špatně se mi navazují vztahy, přátelství a celkově nejsem zrovna společenský tvor. Ale i přes všechna trápení, ať už jsou povrchní a nebo klíči hluboko uvnitř, tak si uvědomuji, že život na nás nepočká. Můžeme se trápit, můžeme kopat kolem sebe, ale nic z toho nám nepomůže ten život přežít. Je potřeba jít dál a brát věci tak jak jsou. Respektovat svůj osud a celkově se s ním srovnat. Jiné to už nebude, nemůžeme udělat krok zpět a změnit svá rozhodnutí. Musíme jít jenom dál a je jen na nás jak to budeme prožívat. 
Život je přece fajn, tak na něm hledejme to pozitivní a ne jen negativa. Není potřeba se hroutit z problémů, všechno jde řešit i s klidnou hlavu a víte jak to je - když nejde o život, tak jde o ho... 😊. 

Mějte krásnou středu i zbytek týdne a snad jsem vás aspoň malinko pošťouchnula - občas je potřeba se vypsat a mně jde ten psaný projev přeci jen o malinko lépe, než mluvený 😇.

IMG_9623_blog

3 komentáře:

  1. Moc pěkný článek, hezky napsané.. A je to pravda, mám to taky tak, dost o všem přemýšlím a pak se trápím a "užírám" zbytečně, život jde dál a lepší je tolik vše neřešit, ale já to neumím..

    OdpovědětVymazat