26. září 2017

/OUTFIT/ Nedbale elegantní

Krásný den! Po delší době přidávám konečně aktuální outfit a je to přesně to, co teď nejčastěji nosím. Spoustu těchto krásných kousků nacházím třeba i na Vinted, takže si hned nemyslete, že utrácím horentní sumy za oblečení, ale spíše se ho snažím točit tak, aby se mi doma nic nekupilo a kousky, které tolik nevynosím si našly nové "majitele". Tak jsem například přišla k tomuto jednoduchému svetříku Tommy Hilfiger nebo kabelce Guess - prodala jsem co jsem nenosila a za to si koupila něco co momentálně unosím více - jednoduché a aspoň trochu "ekonomické" 😊. Kalhoty s proužkem jsem si pak pořídila na Zootu a první jsem si nebyla moc jistá, zda je to ono, zda mi sedí a nevypadám v tom blbě, nakonec jsem usoudila, že to zas tak hrozné není a navíc jsou úplně z úžasného materiálu, takže ani po celém dnu sezení v kancelářské židli vás nikde nic netáhne a netlačí - jednoznačně dávám palec nahoru. Nové mám i brýle a jsou to moje lásky! O těch vám ale napíši určitě ještě víc v samotném článku, jelikož jsem objednávala po internetu, tudíž vám chci dát nějaké bližší tipy na nákupy online v tomto směru.  
Celý outfit je pak ve stylu smart casual, nedbalá elegance? No, nedokážu se úplně rozhodnout, ale něco mezi tím bych řekla 👼.

IMG_9150 IMG_9201 IMG_9212 IMG_9230 IMG_9234 IMG_9223 
A pokud jste si doteď na mě nevšimli ničeho divné, tak vám prozradím ještě jedno malé tajemství a to to, že na fotkách mám zahuštěné a lehce prodloužené vlasy clip in pásky. Vybrat odstín blond, tak aby se hodil k té co mám ve vlasech, byl trochu oříšek, ale nakonec jsem si barvu doladila silver šampónem a myslím, že výsledek není vůbec špatný. Já prostě dlouhé a hlavně husté vlasy miluji, takže když je čas, moc ráda si pomůžu touto alternativou. Clip in vlasy a celkově prodlužko, hned neznamená něco nepřirozeného nebo zničené vlasy. Musíte jen vše volit s citem a hlavně dobře vybrat. Já už podruhé zvolila clip in vlasy od LocaHair.cz a ačkoliv jsem se první lekla, že je vlasů málo, protože byly úplně hladké, k mým vlasům až nepřirozeně a úplně bez objemu, tak stačilo pouze umýt a texturou byly hned totožné s mými vlasy. Pokud byste měli ohledně clip in vlasů nějaký dotaz, určitě se neváhejte na mě obrátit, moc ráda poradím co a jak 😊. A za sebe stránku doporučuji - velký výběr a kvalitní vlasy. Já mám na fotkách odstín 22 střední blond umytý silver šampónem a délka 40 cm s hustotou 120 g. 

IMG_9237 IMG_9251

SVETR - Tommy Hilfiger 
TRIČKO - Lidl 
KALHOTY - Vero Moda /www.Zoot.cz
KABELKA - Guess
TENISKY - Converse 
DIOPTRICKÉ BRÝLE - Dolce&Gabbana /www.MisterOptic.cz /  

Mějte se krásně!💓

21 komentářů:

  1. Moc hezký pohodovy Outfit :) A ty vlasky ti neuvěřitelně sluší!

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  2. Jitu, za me kalhoty ne e, neni to muj salek kavy, ale jinak zbytek parada. No a ty vlasy? Slintam jako, vypada to skvele a moc ti slusi!

    OdpovědětVymazat
  3. No, chtěla jsem ti pochválit vlasy, pak jsem si přečetla, že jsou umělé, tak zase nic. Ty kalhoty se mi nelíbí, evokují mi nějaké kalhoty od obleku, akorát že je máš upnuté. PS: Nejsem hater. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář Leni, jen bych podotkla, že se nejedná o umělé vlasy :).

      Vymazat
    2. Omlouvám se za nepřesné vyjádření. Myslela jsem to tak, že nejsou tvoje. Jinak by sis je tak měla nechat narůst i obarvit, blond ti sluší.L.

      Vymazat
    3. Mam to v planu, akorat to chce cas, ta blond dost vlasy zatezuje a je potreba vetsi pece, snad do roka dorostou :)

      Vymazat
  4. No ja budem oponovať ostatným, mne sa tie nohavice práveže páčia, teraz sú in aj takéto "oblekové" a aj saká a hlavne v sivej farbe.. :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný outfit na denní běhaní ideální a na večer stačí nazout lodičky :-)

    Začínám objevovat tajemství přírodní dekorativky

    OdpovědětVymazat
  6. jsi kočka :) usměvavá a to je nejvíce!
    Krásný den Jituško.

    OdpovědětVymazat
  7. Já tyhle kalhoty úplně nesnáším, ale chápu, že se někomu líbí :) já ti ale z celého outfitu musím nejvíce pochválit vlásky!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Ty vlasy ne :(((((

    OdpovědětVymazat
  9. No tobě to sluší! :) jde vidět, že ti to v té práci svědčí, a jsi tam spokojená a podle toho co vyzařuje z fotek, tak mi přijde, že víc jak ve škole :) Těším se na další outfitový článek! O:)

    OdpovědětVymazat
  10. Vlasy jooo :)) Jsem si říkala kde vzala tak krásný vlasy :D
    K outfitu zadek máš pěkný :)
    Taková poznámka hodně blogerek prezentovalo z Lidlu kolekci od Klum, koupila jsi si něco z této kolekce? Dík a hezký svátečni den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za lichotku! :)
      Jo koupila jsem si dvoje dziny :).

      Vymazat
  11. Vlasy jsou fakt krásné, ale k tobě mi vždycky víc seděla tmavá. Byla jsi v ní zajímavější a sympatičtější. Potkávám tě občas i osobně už od střední a ještě jsem si na ty světlejší vlasy u tebe nezvykla, i když samozřejmě je to tvá věc :D že nejsou tvé, tak to zklamání, nemám ráda umělé věci, to je pak každá holka stejná..všechno umělé (až dokonalé..). Outfit hezký, už to je konečně něčím jiné a zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkné ootd :-), figurku máš vážně parádní!
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Tyjo! Dlouho jsem tu nebyla, moc ti to sluší! :) Vlasy nádherné :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat