20. července 2017

/OUTFIT/ Denim dress

Ahoj! Hned na úvod bych měla asi zmínit, že fotit se ihned po večeři není úplně ideální nápad, protože to plné břicho nezatáhnete. Proto mě prosím omluvte, ale retušovat si ho fakt nebudu a věřím, že to většina z vás pochopí - sushi já prostě neodolám a můj přítel razí heslo - první jídlo a pak focení. Hladový fotí nerad! 😆
Dneska mám na sobě jeden dominantní prvek a tím jsou šaty denimového vzhledu z manzara. Hrozně moc se mi líbí jejich barva i celkové řešení, akorát mi nesedla délka, takže jsem si je nechávala zkrátit a teď jsem nadmíru spokojená! Co na ně říkáte? Na zádech jsou překřížené, to mě mrzí, že jsme nevyfotili, tak třeba příště :). 
Dál jsem vyvětrala "pantofle", v 35°C naprosto ideální obuv! Ty horka byly poslední dny šílené, ale aspoň jsem opálená jak od moře 😇, takže klidně takové krásné počasí může ještě vydržet. Celý outfit jsem pak doladila černo zlatými dopňky a náramkem OPS Objects. Nové mám i hodinky, ty jsem vám ukazovala již na mých sociálních sítích a více se o nich dozvíte v dalším článku tady na blogu. 

IMG_8616 IMG_8620 IMG_8664 Untitled Untitled1 IMG_8696 IMG_8701

KABELKA - Noire Fashion 
HODINKY - www.Esoria.cz 
SLUNEČNÍ BRÝLE - Ray Ban 
NÁRAMEK - OPS Objects 

19 komentářů:

  1. Super, krásné šaty a postavička jako lusk, ta změna ti opravdu prospěla. Vypadáš božsky. Už jsi zase ta stará dobrá inspirativní blogerka ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Břicho máš bohužel vypouklé vždy. Volila bych volnější šaty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejdaa, bricha jsem si opravdu ani nevsimla, az ted se divu kdyz toto ctu (psala jsemprvni komentar). Navic hubene holky maji proste po jidle bricho. Ona nema 100 kilo, aby se obed "ztratil" :-)

      Vymazat
  3. Moc ti to sluší, postavička krásná, vyzařuje z tebe pozitivní energie a jde vidět, že jsi celkově víc happy!:) Jinak ty světlější vlásky se mi taky moc líbí :).

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, krásná, jsi úžasná....Vypadáš mnohem šťastněji Jituš :-) Máš krásnou postavu, na "hejty" se vykašli. Vypouklé bříško po jídle, je nejlepší :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi kočka, tebe potkat na ulici, tak se otočím :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jituš postava nádherná! Rozhodně bych neposlouchala blbé kecy od lidí, kteří maximálně tak závidí.

    OdpovědětVymazat
  7. Já být muž..
    Jsi krásná! Vlásky, šaty, pantoflíčky.. A hlavně úsměv!
    Na nějaký najezený bříško se vykašli. Jsi kočka! ♡

    OdpovědětVymazat
  8. Mas super postavu!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Vůbec se mi nezdá, že jsi shodila tolik kilo, co jsi někde psala..řekla bych mnohem víc. Je to na tobě hrozně moc vidět a je vidět, že i ty se cítíš líp. Úplně to z tebe vyzařuje, krása. Celkem mě touto změnou a snahou inspiruješ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem se toho zacatku uplne lekla! :D Dekuji za mila slova :).

      Vymazat
  10. Moc dekuji vsem za mile komentare, jste uzasne! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Na začátku bych ti chtěla pochválit, jak hrozně moc ti to v poslední době sluší, je opravdu vidět, že si na sobě (postavě) zapracovala! :) Mohla bych tě poprosit o link na šaty? Jsou krásné a skvěle ti padnou! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Jsou to tyto, ale už jsou bohužel nedostupné, ale zkus jim napsat :). Jedna slečna na Manzaru psala a údajně by šly ještě sehnat :)
      -> https://www.manzara.cz/saty/midi-saty-astrid

      Vymazat
  12. Musím povedať, že som na blogu nebola už trošičku dlhšiu dobu, ale pozerám, že vyzeráš krásne, tie šaty ti veeeľmi pristanú a zároveň je super, že si si ich dala upraviť lebo to za to stálo.. doplnky si doladila super a šľapky sa k tomu veľmi hodia :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat