2. července 2017

/LIFESTYLE/ Promoce

A tak jsem svůj vysokoškolský život minulý týden uzavřela oficiálně. Promoce mám za sebou, diplom doma a novou květinovou výzdobu od mých blízkých ještě stále také. Ani nevíte, jakou jsem měla radost, když jsem věděla, že se přijdou podívat všichni mí rodinní blízcí. Tak moc sem si toho vážila! 
Ukážu vám aspoň pár fotek z toho dne a moje šaty. Upřímně jsem je v té euforií zapomněla nafotit na sobě, ale během léta se zde ještě určitě objeví. 
Co se týče šatů, tak k nim se váže hrozně milá/vtipná historka, protože pár dní před promocemi jsem se dozvěděla, že šaty které jsem měla objednané - nedorazí. Byla mimochodem už středa ráno, zajet na nákupy bylo trochu nereálné, jelikož jsem toho měla moc, takže mě zachránil můj milovaný wayfarer, odkud mi šaty na druhý den od objednání přišly. Aspoň u některých stránek má člověk jistotu, že vše vždy dorazí na čas, protože fakt nevím v čem bych tam byla! 😅 Tímto wayfareru moc děkuji 💓. Šaty, jak můžete vidět níže na fotkách, jsou jednoduché, v trochu námořnickém stylu a v létě k sandálkům nebo do práce se sakem je určitě vynosím až až! 
A teď už hurá na fotky. Vybrala jsem ty, kde se nachází tři nejdůležitější osoby v mém životě a u kterých vím, že se na mě nebudou zlobit že tady jsou! 😆 Promoce jsem nakonec slavila dortíkem, ehm.. dvěma dortíky a byla jsem moc šťastná! A teď už jenom práce a zase práce 😇. 

Mějte se krásně!!! 💓

1 11 6 IMG_8444
Šaty koupíš  ZDE 💋
IMG_8423

7 komentářů:

  1. Moc Ti gratuluji! :) Krásné fotky, moc ti to slušelo a ty dortíky byly zasloužené! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. No nevím ale promoce jsou dost slavnostní a ty šaty jsou jak k vodě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší :) Já bych minulý týden taky byla na promoci bez šatů nebýt mamky, která mi jedny vhodné náhodou koupila :D Sama jsem si sice koupila dvoje, ale ani jedny se nakonec na promoci nehodily :(

    OdpovědětVymazat
  4. Nemá se na promoce chodit ve společenském oblečení? Promovala jsem před 3 lety a všichni jsme měli skoro plesové šaty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nas panovala spise uvolnenejsi atmosfera a nikdo nemel az tak spolecensko-plesove saty. Saty zapadly do davu. S lodickami, svoji delkou a jemnymi doplnky outit pusobil upravene a dostatecne spolecensky.

      Vymazat
  5. Gratuluju ;) jinak bych teda volila šaty více společenské jsou hrozně obyč. Do města neurazí ale na promoce se dle mého názoru nehodí

    OdpovědětVymazat
  6. Obezitu mají evidentně v rodině a stejně se jdou napráskat dortem. No jen tak dál.

    OdpovědětVymazat