21. června 2017

/NEW IN/ Noire kabelka

Krásný den všem! Doufám, že vás to letní počasí neskolilo a aspoň trochu si jej užíváte v rámci možností J. Já osobně jsem z počasí nadšená, ale můj organismus chvílemi naznačuje něco jiného. Takže nezapomeňte dost pít, samozřejmě, že čistou vodu bez bublinek! J
Dnešní článek měl vyjít už před pár týdny, ale vzhledem ke všem událostem ať už méně či více důležitým se dostává na řadu až nyní. Velmi ráda bych vám přiblížila značku a především kabelku Noire. Osobně ji vlastním již třetí měsíc, takže už dokáži posoudit, zda za to stojí či nikoliv. Celkově abych vám ji přiblížila, tak se jedná o kabelku, která je díky unikátnímu kódu propojená s mobilní aplikaci (kabelku stačí zaregistrovat za pomoci pěti místního kódu), kde potom lze dále sdílet outfity jak už s kabelkou, tak bez ní a vytvářet tak určitou komunitu. Díky kódu máte vždy jistotu pravosti.. ten je na kabelce předem vygenerovaný, ale je i možnost vybrat si ten svůj J.

Celkově se mi tento nápad velmi líbí, jelikož se jedná i o nový projekt, tak první produkt je hodně nadčasový, což mi imponuje. Nejvíc se mi líbí, že je kabelka tak akorát velká, je na zip, má velké množství přihrádek, její materiál je velmi kvalitní a ačkoliv s ní nezacházím zrovna v rukavičkách, tak je bez jakéhokoliv poškození stále v perfektním stavu, což už do určité míry značí o její kvalitě.

Uvnitř najdete pět kapes, kdy některé jsou na zip, některé volně otevřené a jedna vetší přihrádka je na cvok. Kování na kabelce je zlaté a vnitřek kabelky je černý s logem značky.

Velmi krásné bylo i balení, ve kterým mi kabelka přišla a které jde i dále využít. Kabelka se nacházela v obrovské velké černé krabici, která působí velmi elegantně a lze ji použít i na uskladnění dalších věcí v interiéru a dále byl součásti balení vak – dustbag, který  je možný použít buďto na kabelku, nebo jako klasický vak, které se teď velmi nosí místo klasických batůžků.

Když se na kabelku podívám evokuje ve mně jednoduchost, univerzálnost, kvalitu a dostatek místa, což jsou vlastnosti, které u kabelky na denní nošení do školy/práce očekávám. Navíc samotných povrch kabelku je v saffiano vzhledu (pogumované plátno v koženém vzhledu), který mám úplně nejraději a když je hezky zpracovaný, tak kabelce přidává na kvalitním vzhledu. Plus je, že kabelka je animal friendly J.

Taktéž je možné kabelku kombinovat jak do elegantního outfitu, tak toho volnočasového, klidně k teniskám, nazouvákům nebo espadrillkám.

Máte ji někdo? Co na ni říkáte? J

IMG_7459 IMG_7462 Untitled IMG_7464 IMG_7476 IMG_7480
Kabelku si můžete koupit na stránce www.noirefashion.com, kde se dozvíte ještě více detailů a najdete tam více fotek. 
A pokud se chcete mrknout na aplikaci, najdete ji ZDE. Přidat se můžete i bez kabelky a přispívat tak svými inspirativními outfity.

Mějte se krásně! 💓

3 komentáře:

  1. Ahojky :)
    Kabelka je naprosto nádherná, propojeni s aplikací je moc dobrý nápad, určitě si ji objednám :)K.

    OdpovědětVymazat
  2. musí se nechat že je krásná!

    OdpovědětVymazat