11. června 2017

Jsem bakalář! 💗

Krásný den! Konečně jsem si vyšetřila chvilku času a usedám k notebooku. Můžu vám říct, že poslední dva týdny byly dost šílené a upřímně jsem chvilkami nevěděla, kde mi hlava stojí a zda vše co mě čeká zvládnu. Začala bych ale tím, že jsem úspěšně složila státní závěrečnou zkoušku a je ze mě konečně bakalář. Není to nic světoborného, ale jsem nadšená, moji rodiče i rodina i mí blízcí taktéž, takže je vše přesně tak jak má být! 👌😎 Můžu vám říct, že to byly nervy a neskutečně silné emoce, protože jsem pochybovala úplně o všem co sem říkala a věděla a těch 90 minut bylo nejdelších jaké jsem snad zažila 😊. Zároveň gratuluji i vám všem, kteří už máte tyto srandy pro tento rok za sebou a posílám spoustu energie ještě těm, která tato zkouška čeká - zvládnete to!
S mými státnicemi se pojí i ten fakt, že mě bohužel nečekají žádné prázdniny ani žádné volno, ale plynule jsem musela naskočit do pracovního procesu. Ve škole totiž prozatím nepokračuji a v životě jsem se rozhodla vydat jiný směrem. Zatím nedokážu říct, jestli správným či nikoliv, ale budu v to pevně věřit. Jak již někteří z mého instagramu víte, tak do práce jsem začala chodit už v době, kdy jsem měla před státnicemi a to byly zhruba ty dva týdny, proto pro mě učení a veškerá příprava byla mnohem těžší a číst, jak se mí spolužáci učí celé dny, za to co já byla od rána v práci a vše doháněla po nocích bylo těžké, ale o to vím jsem šťastnější  💓. Všechno totiž začíná být přesně tak, jak jsem si přála a můj život se hnul směrem kupředu nikoliv dozadu, jak to mívá ve zvyku 😏.

Druhá část článku už bude věnovaná fotkám. Ty vznikly před pár dny a mám z nich obrovskou radost. S přítelem jsou z nás teď takové dvojčátka, co si pořídili stejné bombery. Já jsem totiž velmi dlouho toužila po nějakém obyčejném černém, který by nebyl jen na boky, ale trošku delší. Nakonec jsem si tedy pořídila pánský ve vel.S z wayfareru, takže pokud máte jako já velikost M-L, určitě se toho nebojte a vyzkoušejte i pánské. Když mi přišel, tak přítel hledal v krabici i svůj, který jsem mu nakonec objednala o pár dní později a jeho srdce konečně zaplesalo. Osobně se mi moc líbí páry, které mají ve svých outfitech nějaký společný prvek, samozřejmě že se to hodí jenom občas a chodit tak pořád by bylo asi velmi zvláštní, ale sem tam, proč ně? 😇

Mějte se krásně, teď se u článků budeme snad už vídat o něco častěji! A nezapomeňte mě sledovat i na instagramu, kde najdete moje nejnovější a aktuální příspěvky! @jituskaaa  💗

IMG_8292 IMG_8296 IMG_8298 IMG_8302 IMG_8310 IMG_8314

BOMBERY - www.wayfarer.cz 

Já: 
KOŠILE - www.Modino.cz 
KALHOTY - F&F
SLUNEČNÍ BRÝLE - RayBan 

Přítel: 
KŠILTOVKA - New Era 
MIKINA - Nike 
TENISKY - Nike Jordan 
SLUNEČNÍ BRÝLE - www.Wayfarer.cz  

19 komentářů:

  1. Moc gratuluji k Bc. :) Fotky jsou nádherné a romantické. Já jsem Bc. už skoro 14 dní, ale ještě mi to nedošlo :D Zítra mám přijímačky na magisterské a mám z toho takové smíšené pocity. Očekává se ode mě, že budu studovat dál, ale zároveň ani nejsem nervní jako obvykle. Totiž docela mě děsí další dva roky studia, když údajně teprve tím začne to pravé školní peklo. Ale nějak to dopadne, buď se dostanu nebo ne a pak se tím snad nějak prokoušu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji, jsi skvělá :) já jsem teprve v prvaku, takže vše mám před sebou :(.
    P.S. máš moc krásné vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji, ze jsi zkoušky zvládla :)) S přítelem Vám to moc sluší a držím palce, ať se ti v nové práci daří :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji a ať se ti v dospěláckém životě daří ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc gratuluju, mám VŠ a VOŠ a dál jak Bc. se mi taky nechtělo, hlavně protože nechci studovat do 30 let :D ale škola mi pomohla, protože pracuju ve státní správě, kde by mě bez školy nevzali :) jinak fotky krásné, moc ti to sluší, vlasy, postava..nádhera. Tvá snaha je vidět a tiše závidím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a závidět se nemá :-* Musíš se do toho pustit, je to super! :)

      Vymazat
  6. Gratuluji a snad budeš dal přispívat na blog, když už chodís do práce.
    Pracuješ ve státni nebo podnikatelské sféře?
    Sluší vám to s přítelem :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nechápu, že neodpovídáš na skoro žádné komentáře. Je to jediný blog co znám, kde autorka neodpovídá. Zase tolik komentářů tu nemáš, myslím, že není problém napsat 8 odpovědí, když jsou lidi ochotní ti něco napsat..jiné blogerky odpovídají i na 50 komentářů, nebo min. na otázky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpovídám skoro vždy a na všechny otázky, bohužel je to většinou pozpátku, jelikož tu netrávím tolik času. Nejvíce aktivní jsem na instagramu a tam odpovídám také nejrychleji pokud je nějaký důležitý dotaz :).

      Vymazat
  8. Ještě jednou gratuluji :-), ať se ti i nadále daří.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi moje hrdinka, nesmírně gratuluju! <3 Hlavně ať se daří a jsi šťastná :))

    OdpovědětVymazat