23. května 2017

/OUTFIT/ Jak těžké je nakupovat pro chlapa?

Ahoj! Jsem ráda, že vás mohu přivítat u dalšího článku. Tentokrát outfitového, ale s tím rozdílem, že před objektivem se nachází můj milovaný přítel, bez kterého bych zde na blogu tak nějak nefungovala 😊. Občas je fajn vyměnit si strany a uvědomit si, že to chudák se mnou nemá tak lehké, jak si osobně myslím 👼.
Proč je ale dnes před objektivem on a ne já? To je jednoduché, pojďme se společně trochu pobavit o těch našich polovičkách a nakupování. Myslím si, že málo která z nás má vedle sebe chlapa, který by rád nakupoval. Jo, hezky oblečení chodí rádi, ale vydržet v kabince a vyzkoušet si patery kalhoty a deset triček k tomu? Nehrozí! Ten můj nesnáší totiž nakupování, ale když se otevře skříň očekává, že z ní vypadne něco "ohromujícího", něco co mu sedne a nejlépe něco co jsem vybrala já a on s tím nemusel mít nervy. Myslím to tak, že ten můj exemplární příklad nesnáší i vybírání oblečení po internetu 😏. Chápete to? Jednou z nejlepší věcí na světe je nakupování po internetu!!!! A ho to obtěžuje. Tudíž v tuto chvíli nastupuji já, se svým odhadem na velikost a s jasně omrknutými pánskými trendy a vybírám, vybírám a vybírám, aby mi moje drahá polovička nechodila jako šupák v roztrhaných věcech - na to jsou chlapi taky experti, nosit věci až do roztrhání 😀. 
Jenže když ho nedostanete do obchodu a ani vy sami nenavštěvujete nákupní centra, tak je internet ta nejpohodlnější a nejrychlejší volba. Já jsem tento rok sháněla volné kraťasy a lehkou mikinu, nejlíp s maskáčovým vzorem, protože ten si teď oblíbil a dost se nosí. A musí se nechat, že ne všude mají pěkné kousky za rozumnou cenu a ještě k tomu velký výběr. Celkově nemám ráda, když brouzdám po e-shopu a tam jsou jen tři strany komplet pánského oblečení a navíc za přemrštěnou cenu. Ráda vybírám pro sebe, to tedy znamená, že i pro svého přítele a proto očekávám velký výběr. Navíc očekávám, že seženu něco co se aktuálně nosí a ne něco co bylo in před x lety. Hledám většinou jednoduché, univerzální věci, které půjdou snadno kombinovat. 
Tyto pánské kraťasy jsem mu vybrala z důvodu, že jsou na šňůrku což je pro něj pohodlné pro běžné nošení (nemusí řešit pásek) a navíc jsou z lehkého materiálu, takže i do teplých dní naprosto ideální.
Co se týče army mikiny, tak zde rozhodl maskáčový vzor a taktéž lehký materiál. "Maskáč" je teď hodně v kurzu a na mužích vypadá skvěle, pokud se s ním pracuje v menším měřítku a decentně, tak oživí každý volnočasový outfit.
Celkově se mi líbí, že jsem na jedné stránce našla vše co obvykle pro přítele sháním. Tento rok jsou velmi trendy bombery, prodloužené délky, zúžené nohavice, volnější kraťasy a jednoduché trička a to vše zde seženete v několika různých variacích a věřím, že si vybere naprosto každý. Takže to můžete brát jako takový malý tip na e-shop, kam například zavítat, když chcete koupit příteli něco nového na sebe, třeba k narozeninám, výročí nebo jiným událostem 😉.

Určitě budu velmi ráda, když se se mnou podělíte v komentářích o to, jaké jsou v tomto směru vaše polovičky. Zda rádi nakupují nebo ne, všechny historky jsou vítané!! 😄

IMG_8254 IMG_8246 Untitled Untitled1 IMG_8287 IMG_8242

MIKINA a KRAŤASY - www.BuďChlap.cz 
TRIČKO - Primark 
TENISKY - Nike Jordan 
SLUNEČNÍ BRÝLE A HODINKY - Wayfarer

9 komentářů:

  1. Obropvské díky za článek. Přesně moje řeč, já, když jdeme s přítelem nakupovat oblečení, se můžu vždycky zbláznit. Nebaví ho to, ale když nemá co na sebe tak si stěžuje :D jakmile se ale rozhoduje, že si koupí nějakou chytrou věc, jako třeba nový telefon, tak to se může přetrhnout :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasika, elektronika a auta :D

      Vymazat
    2. Nechápu, asi mají ty nové technologie v krvi :D

      Vymazat
  2. Ten můj módu naprosto zbožňuje a (bohužel) má někdy hezčí outfity než já... :D Strašně se mu líbí věci z Asosu, ze Zary, z Bershky a z Pull&Bearu.
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  3. Já nejraději nakupuju s přítelem, dřív mě to bavilo víc s mamkou a ségrou, ale už mě nakupovací mánie přešla a už pár let mi trvá jeden obchod 5 minut (pokud nezkouším) a všichni kromě přítele nakupují strašně dlouho. My jdeme každý do své části a u dveří se sejdeme :D

    OdpovědětVymazat
  4. Asi závidím ženám, jejichž partneři buď nakupují rádi, nebo se aspoň dokážou hecnout, když něco potřebují. ;) My s tímhle docela zápasíme. A můj partner je asi totální extrém - protože nechce kupovat vůbec nic. Aktuálně potřebuje nový mobil, dokonce jsem mu udělala na netu srovnání nějakých modelů, ale prý nic nepotřebuje. Pak se rozčiluje, protože současný mobil už moc neslouží. O oblečení a botách ani nemluvím. Ale jinak si na něho stěžovat vůbec nemůžu, snad časem přijdu i na to, jak řešit tohle. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vám nezávidím :D ten můj chce aspoň nakupovat tu elektroniku, ale v tom se zase chová jako ženská, nemůže si vybrat, kterou věc si koupí :D Vybral si nakonec nějaký? Musíte zapojit ženskou sílu! :)

      Vymazat
    2. :) Naštěstí mám ženské síly dosti, většinou mi na něho stačí. A když ne, prostě se na něho vykašlu a napřu ji zase za nějakou dobu. Takže si zatím mobil nevybral. Snad se rozhoupe, dokud bude mít můj průzkum uživatelských recenzí nějakou platnost.:D

      Vymazat