23. března 2017

/NEW IN/ Freddy, miluju tě!

Ahoj krásky! Dneska tu mám pro vás new in post. A nebude jen jeden. V nejbližších dnech se můžete těšit na další 😊. Vy co mě sledujete na instagramu @jituskaaa, již víte, že mám nové kalhoty. Ehm.. a ne ledajaké. Samozřejmě i já jako blogerka často podléhám instagramové "masáži" a tak často sním o kouscích, na které bych bez sociálních sítí asi těžko natrefila. Takovým hitem jsou i kalhoty/legíny od italské značky Freddy. Všechny ty kočky a fitnessky na instagramu v nich mají bombové zadky, chválí si je a některé by už ani jiné kalhoty neoblékly. Největším boom zažily asi před rokem, kdy každá druhá fotka na instagramu nebo facebooku byla o nich. A tak jsem podvědomě po nich začala toužit taky. Za mě osobně jsou to tedy spíš sportovní kalhoty a osobně se mi moc nelíbí, když je někdo nosí k podpatkům a vyloženě do elegantního outfitu. Ale k teniskám, keckám a třeba k slip-onům se mi líbí moc!
Já osobně je mám ze stránky gymrat, té se budu věnovat ale později a teď vám spíš řeknu, jakou jsem zvolila velikost, délku a model. Kalhoty této značky totiž můžete koupit ve dvou délkách a to v klasické a v 7/8. Já mám klasickou. Měřím 170cm a za mě je to ideální. Jsou hezky upnuté kolem kotníků, a když je chci kratší, tak stačí dvakrát ohrnout a mám je v délce po kotníky, která je mi asi nepříjemnější. Určitě menším slečnám bych doporučila velikost 7/8, aby se vám kalhoty u kotníků a bot nekrabatily. Co se týče velikosti, tak tu jsem vařila vyloženě z vody. Pročítala jsem různé diskuze, kde slečny radily, že raději větší, další že zas zvolit menší velikost... Já nakonec zvolila tu kterou nosím klasicky a to Mko. Věřte mi, že jsem byla napnutá jak struna, zda se do nich vejdu 😄. Velikost mi sedla perfektně 💗. Líbí se mi, že jsou vyloženě na tělo, neodstávají, nepadají - prostě bomba! A ten zadek? Ten je v nich taky boží! Jen to chce ještě trochu podřepovat, aby nabyl na objemu. Takže mi jsou kalhoty i takovou motivací, abych svůj zadek i nohy zlepšovala a makala na nich! 👊💪 Co se týče modelu, tak jsem zvolila džinové s nízkým pasem ve světle modré barvě. 

IMG_7454 IMG_7449 IMG_7458

Jak jsem již psala výše, tak Freddy Jeans mám ze stránky gymrat.cz, kde seženete především sportovní oblečení značky Nebbia ( mají skvělý výběr! legíny, kalhoty bubble butt, šortky, ale i topy a mikiny ),Trecwear, Fake, Bas Bleu a Freddy a pak také pár drobností ohledně sportovní a zdravé výživy popřípadě nějakých fitness pomůcek 😉. 

Untitled2

A na závěr se teda pochlubím jednou insta fotkou, kterou jsem si udělala hned po vyzkoušení! Brzy se můžete těšit i na outfit 💋.

Untitled

Mějte krásný den! 💕

21 komentářů:

  1. Hmm, tak ty me nejak neuchvatily :-(... A po zjisteni ceny jsem malem spadla ze zidle :-D
    Tesim se na dalsi clanek 🌷

    OdpovědětVymazat
  2. Ano tyto kalhoty slusi fitness holkám ale ty se svým obrovskýn zadkem si ho ještě zvetšíš ? A ta cena ? To je šílenství

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obrovsky zadek vypada trosku jinak :). K velkemu zadku nemam ani fyzicke dispozice :). Jsem typ jablko a tuk se mi uklada trosku nekam jinam :).

      Vymazat
    2. :-D obdivuju, že máš sílu na to reagovat

      Vymazat
    3. Já teda na jednu stranu nechápu proč to sem někdo píše, ale na druhou stranu taky nechápu tvé sebevědomí. Já bych nahlas o sobě nikdy něco takového neřekla (i kdybych si to myslela) :D zvlášť když sama víš, že modelka momentálně nejsi. Mám tě ráda, i tvůj blog, obdivuju tě, že na sobě makáš, i když tlustá nejsi. Ale v tomto mi vždycky vyrazíš dech :)

      Vymazat
    4. To vubec neni o nejakem sebevedomi. Kazda znas snad vi jak je fyzicky stavena a co je a neni mozne s jeji postavou. Zadek mam pomerne umerny k telu a problemove a nelichotive partie mam jednoduse jinde, protote se mi uklada tuk v jine casti tela nez do zadku. Ale zas je take pravda, ze kazda mame jine meritka :).
      A dekuji za tvuj komentar a nazor :).

      Vymazat
    5. To sice ano, ale stejně bych to o sobě nikdy neřekla, protože by to akorát vyvolalo posměšné reakce :) když si někdo myslí, že mám obrovský zadek, tak ať...mám velikost S a jsem spokojená, ale nebudu se nikomu nějak ospravedlňovat a vysvětlovat, kam se mi ukládá tuk, to je trošku směšné :) každému akorát tvá reakce udělá dobře a vysměje se ti. no a navíc nemyslím, že je velký zadek JEN o fyzických dispozicích, pokud bude člověk jen žrát a nehýbat se, tak přežere i ty dispozice, takových už jsem viděla.. :)

      Vymazat
    6. Nevím, proč furt žijeme ve světě, kdy na člověka koukaj divně, když o sobě neříká hnusný věci, ale řekne to tak, jak to je. Nechápu co je divnýho na tom, že Jitka řekla, že nemá velký zadek, když ho velký opravdu nemá... To se tu má jako shazovat?

      Vymazat
  3. Džíny Ti moc sluší! :) Ale já osobně bych si je nekoupila... Ta cena mě zrovna nepřitahuje a nemám na to zadek jako Ty. :D
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  4. Jito ja te vcera potkala v Tescu i s pritelem a obema vam to sluselo! Ty kalhoty na tobe vypadaj paradne :-)!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Podle mě kupa holek má 100x hezčí zadek než jim ty kalhoty udělají, dělají úplně divný a nepřirozený zadek....

    OdpovědětVymazat
  6. ja freddy kalhoty mam a jsem s nima nejspokojenejsi vlastne uz ani jine kalhoty nenosim <3
    na stranku mrknu.. diky za tip

    OdpovědětVymazat
  7. Když tvrdíš že mas mko vyfoť si cedulku prosím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mi napis svuj e-mail ;).

      Vymazat
    2. Proč by nemohla mít M? já ho mám taky a jsem o hlavu vyšší.. Záleží i na kalhotech, každé jsou trochu jinak velké a pružné.

      Vymazat
  8. Píšeš, že dělaj hezký zadek - tak samozřejmě, když seš prohnutá jak špageta a špulíš ho. Tohle fakt nechápu i na instagramu, holky si fotěj "fitness" fotky stylem vyšpulim zadek a prohnu se v zádech. K smíchu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.instagram.com/p/BSHEh8VAItb/
      Nevidim vyspuleny zadek:)

      Vymazat
  9. kocko.. divala jsem se ted na tvuj insta a teda jak ve stories tak v prispevku jde videt ze mas zadek fakt pekny a to ho nemusis ani spulit! jen tak dal!makej na sobe moc ti to sekne ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tyto kalhoty teda nevlastním a četla jsem na Vinted, že zas tak nejsou suprový jak se o nich píše, ale ty máš v nich super suprový zadeček!!
    Mooc ti na postavě sluší :)

    OdpovědětVymazat
  11. Kdysi jsem sledovala tvůj blog, je to asi 2-3 roky zpět. Teď jsem si na tebe vzpomněla a zkusila tě najít. První jsem našla tento příspěvek: http://teensmajdicka.blog.cz/1304/rozhovor-s-jitkou
    Říkám si jo to je ona. Otevřu blog a nestačím se divit. Byla jsi tak nádherná a inspirativní, skvělý styl. Držím palce. Vidím, že na sobě makáš, tak aby ses vrátila na původní váhu a třeba i ten styl se vrátí původní :) tvůj současný styl mi nic neříká, je to pro mě takové to, co si člověk obleče když se mu nechce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To neni styl "jako kdyz se někomu neco nechce" jitce neni uz 17 a s pribyvajicim vekem si clovek uz nechce hrat na neco, co neni. Holt uz to neni ta slecinka, ktera se prohanela na steklich mela 52 kg, stala se z ni ženská, co si dovoli byt sama sebou klidne aji v teplacich a nevidim na zkm nic spatneho, citit se dobre a byt v pohodli, na zadnou modni prehlidku se nechysta a sportovni styl je taky fajn

      Vymazat