16. února 2017

/OUTFIT/ Proč se občas vyplatí počkat na slevu?

Ahoj! Dneska vám ukážu jeden moc krásný kousek, který mi před pár týdny přibyl do šatníku. Už před Vánocemi jsem se zamilovala do jedné bundičky v F&F - je to něco na styl bomberu. Každopádně krásná saténová bundička (před roky jsem měla podobnou z Gate za pár stovek) s vyšívanými ornamenty. Jednoduše krása! Ovšem co bylo méně pěkné byla cena. Stála něco okolo třinácti stovek, což mi přišlo za bundičku, která se může velice rychle zadrhnout docela dost. Takže jsem se ji vzdala a při nákupech v Tescu jsem ji vždy okukovala, kdy bude mít konečně lepší cenu 😅. Zhruba za dva týdny po Vánocích ji zlevnili na polovinu, což už bylo jako dobré, ale pořád mě to nepřesvědčilo o tom, že to za tuhle tu cenu chci... až nakonec po dalším měsící! Byla za krásné tři stovky a poslední v mé velikosti! Takže bylo rozhodnuto 💓. 
Celkově tyto nákupy dražších věcí ve slevě miluji. Člověk si tak nemusí vyčítat, že si koupil docela výstřelek a může se pyšnit tím, že má takový boží kousek za zlomek původní ceny. A právě proto mě slevy baví. Je jasné, že ne všechno co si vyhlédnete do slev zůstane, popřípadě zůstane vaše velikost, ale u takových neobvyklých kousků, které se nekupují jako na běžícím pásu se vyplatí počkat. Člověk si díky tomu čekání i uvědomí, jestli tu věc doopravdy chce a aspoň z menší části tak jde zabránit impulzivním nákupům a vyhazováním peněz z pomyslného okna 😊. 

Ulovili jste i vy tento rok ve slevách nějaký parádní kousek? 💗

IMG_7159 IMG_7169 Untitled
Untitled1


BUNDIČKA - F&F
HODINKY - Daniel Wellington 

8 komentářů:

  1. bundička je naprosto krásná, moc ti sluší a fotky jsou parádní :)Jinak jsem zatím ulovila tento rok boty a trička na jaro. Doufám, že ale slev využiji naplno!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja milujem nakupovanie v zľavách. Dá sa povedať, že väčšinu vecí mám z výpredajov, ale ak niečo veľmi veľmi chcem, tak som ochotná do toho investovať.
    Nad touto bundičkou som veeeľmi veeeľmi váhala, ale nakoniec som si ju nekúpila.
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Promiň, ale ta bunda je vážně hrozná.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný outfit :) Ano, ano, i já jsem ulovila krásný kabát, na který jsem koukala už od září, ale čekání se mi nakonec vyplatilo :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  5. parádní kousek, škoda že jsem jí tam neviděla

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná bundička! Já jsem takhle pár dní zpátky ulovila ve slevách parku, na kterou jsem se chodila dívat několikrát, vyplatilo se počkat :D :)

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je skvělé, že tu bundu nakonec tak zlevnili!

    OdpovědětVymazat
  8. Já si jí zkoušela taky za ty prachy . V kabince jsem v ní bohužel vypadala hrozně nafouklá a přidala mi 10 kilo navíc. U tebe to bohužel dělá taky. Jsi v ni jednou taková hlavně zezadu

    OdpovědětVymazat