10. února 2017

/INSPIRATION/ Slavíme Valentýn?

Jeden ze svátků zamilovaných se nám kvapem blíží a tak jsem si říkala, že vám sem něco málo sepíši. Celkově jsem Valentýn dřív hrozně moc žrala. Ale postupem času vám stejně dojde, že jde jen o marketingový tah a není to nejdůležitější svátek na světě. Myslím, že každý z nás, když chce udělat svojí drahé polovičce radost, tak ji udělá kdykoliv. Ale zas je to asi fajn svátek pro ty, co si třeba lásku moc často nedokazují a všechna ta červená v obchodech je nakopne k tomu něco vymyslet. 
Co se týče nás, tak já jsem na začátku vztahu nemohla bez Valentýna žít, ale rok od roku je to pro mě méně a méně důležitější, protože během roku společně zažíváme takové chvíle, že vím, že mě můj přítel miluje a jen tak nepřestane *klep,klep* a žádný dárek na světe by mi ty dané chvíle nevykompenzoval. 
Celkově na sobě pozoruji doopravdy velkou změnu v přechodu od materiálna spíše k "duchovnějším" záležitostem. Všechno prostě není jen o dárcích a růžích a nenechte se tím zviklat, když to vidíte každý den na instagramu! 😃 
Instagram je v tomto vážně dost silné médium, takže když uvidíte ty kytice růží a velké bomboniéry, značkové kabelky a já nevím co všechno si lidi dávají k Valentýnu, tak nepanikařte, že vás ten váš chlap nemá rád, když vám nedává podobné dary. Třeba je pro něj jen důležitější jiný den v roce, kdy vám chce dokázat svoji lásku 💋. 
Takže z toho všeho plyne, že já a přítel tento svátek oficiálně neslavíme a  přesto žijeme a milujeme se! 💗 

Ale pokud vás teda neobdaruje vaše polovička, tak nezoufejte a klidně se obdarujte samy! Jsme silné ženy a dárky si můžeme klidně dávat samy sobě, no ne? Takže tady máte můj malý Valentýnský wishlist v tématických barvách jemně růžové 👼. 

Slavíte Valentýn? Máte celkově nějakou pěknou vzpomínku na nějaký dárek, který jste dostaly od muže z lásky? 💓
valentyn ona

4 komentáře: