4. října 2016

/BEAUTY/ NaniNails One Step Gel lak - stojí za to?

Ahoj! Dneska si dáme něco z beauty koutku :). Krásně nehty jsou samozřejmě základ a myslím, že každá z nás si přeje umět vykouzlit krásnou manikúru či pedikúru během chvilky.  Druhé přání obvykle bývá, aby mani/pedi aspoň chvilku vydržela krásná a netknutá. Mým snem to bylo dlouhá léta taky, takže jistě víte, že jsem si zhruba před rokem pořídila sadu na gel lak. Jenže jak to tak bývá, tak s drogérkovými gel laky jsem si nevystačila. Přeci jen mají malý výběr barev a tak jsem hledala po internetu :).
Nejsem úplně taková, že bych za gel lak vyhodila 300,- a víc, takže bylo u mě logické, že jsem hledala nějaký kvalitní výrobek v nižší cenové hladině, který mi bude vyhovovat jak širokým výběrem barev, tak i výdrží a kvalitou :).
A světe div se.. Dneska pro vás jeden příjemný tip mít budu! 

Rozhodla jsem se vyzkoušet gel laky od značky NaniNails.cz a to rovnou One Step Gel laky, protože když už si ušetřit práci, tak aspoň pořádně :D. K one step gel lakům totiž nepotřebujete ani bázi a ani žádný finish. Stačí vám pouze jeden lak, který nanesete většinou ve dvou vrstvách, necháte vytvrdit a manikúra je hotová.
Co se týče výdrže, tak ta se zde uvádí 10-14 dní u čehož jsem byla teda trošku skeptická, protože mně většinou takto udělané nehty vydrží tak 7 dní, což mi ale zase na druhou stranu vyhovuje, protože barvičky ráda měním - když už mám tedy tu možnost udělat si nehty doma :).

Jak to ale dopadlo s gel laky od NaniNails?
Vybrala jsem si tedy tři barvičky, které mám nejraději. A to odstín 07, což je nádherná nude barva, která nijak nebije do očí, je zcela neutrální a hodí se naprosto ke všemu. Druhou volbou by odstín 16, což je světle růžová studená barva s výraznějším podtónem růžové. Na nehtech moc hezky vynikne a není to úplně taková ta klasická růžová. Prostě ten studený podtón je úplně skvělý! A nakonec jsem zvolila odstín 26 a ten plně dostojí svému názvu! Je to krásně malinová výrazná barva, který vypadá dokonale a nehty krásně prozáří :).

Co se týče výdrže -> musí nechat, že nehty mi s přehledem vydržely krásné týden, bez žádného poškození a nové jsem si dělala vždy až tak ten 10 den, protože jsem měla třeba na nějakém nehtu odštípnutý kousek a vadilo mi to. Jinak si myslím, že by vydržely i déle. Celou tu dobu byly krásně lesklé, nijak se mi po stranách neodchlíply a krásně držely.

Určitě je zde i důležité zdůraznit, že je potřeba vždy nehty pečlivě na gel lak připravit. Já je vždy zapiluji, odstraním přebytečnou kůžičku, jemně přebrousím i plochu nehtu, aby se lehce zdrsnil a odmastím, aby na nehet lak hezky přilnul. Dávám si na tom hodně záležet a na výdrži gel laku se to dost odrazí, pokud tuto přípravu odfláknu :).

IMG_4968

Laky jsou ve velmi jednoduchém černém obalu s uvedeným číslem odstínu laku a velikost lahviček je 5ml. Což je podle mě na domácí použití tak akorát. Cena One Step Gel laku od NaniNails je pak 139 korun. Což podle mě plně odpovídá kvalitě :).

IMG_4933 IMG_4936

Tady můžete vidět gel lak na nehtech po 7 dnech od nanesení. Jinak se jedná o odstín 07 Beige. Je skutečně velmi krásná! :) 

IMG_4940
Odstín 26 Raspberry 
IMG_4941
Odstín 16 Light Pink
IMG_4944


Stojí za to je koupit? 
Já myslím, že určitě ano. Jako plusy vidím to, že pěkně drží, jdou i jednoduše sundat, jsou poměrně levné, balení je tak akorát velké, se štětečkem se pracuje naprosto v pohodě, mají velký výběr odstínů a pro vytvrzení stačí 2-3 minutky v UV lampě :). 

Doufám, že vás dnešní recenze bavila a budu ráda, když mi napíšete, zda také používáte gel lak a staráte se o nehty samy a nebo navštěvujete pravidelně nějaký salon? :)

Mějte se krásně!

8 komentářů:

  1. Ako sa dáva dole? Acetonovym odlakovačom? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Acetonovym removerem, dam tamponek, zabalim do alobalu, necham pusobit a pak jen sloupnu :). Je to uplna klasika jako u vsech gel laku :).

      Vymazat
  2. Taky by mě zajímalo, jak jdou dole? Já teda raději volím rock lack od eniinails.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý článek. Gel lak si také dělám, takže asi objednám a vyzkouším :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Takže mi stačí jen UV lampa a nepotřebuji LED lampu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano :)
      popis přímo ze stránky : Chcete mít krásně upravené nehty snadno, rychle a s dlouhou trvanlivostí? S One Step Gel laky si nehty nemusíte přelakovávat každý druhý den. Není třeba aplikovat ani Base či Top gel lak. Stačí jednoduše nanést 2 tenké vrstvy One Step Gel laku a nechat každou vytvrdit 2 - 3 minuty v UV lampě. Nestírá se výpotek, protože naše One Step Gel laky jsou bezvýpotkové. Odstranění je na rozdíl od klasických gel laků rychlejší a snadnější.

      Vymazat