1. srpna 2016

/BEAUTY/ Mexx Look up now

Ahoj! Doufám, že se máte krásně. Je tu nový letní měsíc a já mám tu příležitost představit vám další voňavou novinku od Mexx "Look up now" , která se zaměřuje na to, abychom zvedli hlavu od našich chytrých telefonů a začali objevovat svět kolem nás :). Je to moc pěkná myšlena, kterou se hodně lidí ohání, ale bohužel tak v reálném životě moc z nás nekoná... 

Ovšem co se týká vůni, tak ty jsou ze všech, které jsem od Mexx vyzkoušela, těmi nejpovedenějšími - aspoň tedy pro můj a přítelův nos! Oba dva nás vůně hned napoprvé dost zaujaly a baví nás tím, jak jsou skvěle ovocné, květinové, svěží, letní, velmi příjemné a takové hravé. Vůně jsou určené pro mladé lidi od 20 do 35 let, což podle nás plně odpovídá, jelikož jsou to velmi mladistvé vůně, které by našim rodičům už asi příliš neseděly :). 

Pokud jsem vám někdy nabádala k tomu, abyste něco v drogériích a parfumériích očuchali, tak u těchto vůní vás k tomu vyloženě nutím, jelikož nebude litovat - tedy pokud máte rádi jemné letní vůně plné ovoce a květin! 

IMG_4255 IMG_4258

Pánská vůně: 
Hlava: hruška, vodní tóny a zelené akordy
Srdce: lístky pačuli, lekníny, konvalinka
Základ: pižmo, ambra a červené cedrové dřevo 

Dámská vůně: 
Hlava: mandarinka, broskev odstružiny
Srdce: tuberóza, gardénie, jasmín 
Základ: vanilka, santálové a cedrové dřevo

Užijte si zbytek dne a dejte vědět, zda vůni vlastníte a nebo ji aspoň zajdete omrknout :).

1 komentář:

  1. Podle popisu by se mi obě mohly líbit, ale nemám moc dobrou představivost :D Asi je zajdu očichat :)

    OdpovědětVymazat