5. června 2016

/OUTFIT/ Oversized red dress

Ahoj! Červená je krásná barva, že? Přijde mi, že v ní vynikne i ta největší šedá myška a každé ženě dokáže udělat skvělou službu. Červená je prostě krásně ženská barva, která upoutá. A ačkoliv se jí já sama poměrně vyhýbám, tak občas se vyskytne kousek, který musím mít. Tyto oversized šaty byly pro mě jasnou volbou. Ano, někdo může říct, že je to střihově jak pytel a nevynikne ženskost, ale stačí vzít nějaký pásek, dát ho na boky nebo do pasu a jde s těmito šaty tvořit krásná silueta, která vynikne. A to je to, co mě baví :). 
Každopádně je pravda, že pokud je chcete nechat takto volně a jste menší postavy, tak podpatky jsou nutnost, jinak bych já sama se svými 170cm působila tak nějak neforemně a nesouměrně :).
Jinak někdo by si mohl říct, co se to se mnou děje? Boty na podpatku či platformě hned v tak krátkém časovém úseku po sobě a už poněkolikáté šaty a ženskost.. Hm.. řekla bych, že i přes nedokonalosti jsem se konečně zase začala cítit sama sebou ve svém tělo poměrně dobře :). Takže příval ženskosti čekej za 3,2,1... no tak žhavé to do budoucna asi nebude, ale věřím, že i tato malá změna vás dokáže potěšit o oceníte ji :).
Takže teď už nezbývá nic jiného, než vás na dnešní outfit nalákat, protože velmi jednoduše stojí za to! :) 

IMG_2832 IMG_2834 IMG_2844 IMG_2858 IMG_2880

Málem bych zapomněla! Co říkáte na nové "OPSíky"? Já si  na léto vybrala krásnou zlatou variantu z kolekce OPS!SNAKE a jsem z něj nadšená. Je to úplně něco jiného, než klasické plastové OPS!Objects. Náramek je decentní a na ruce vypadá moc krásně. Navíc je super, že nová kampaň značky má heslo "zpátky k emocím" a navrací se k autentickým a romantickým emocím ženy. Psaným dopisům a jejich kouzlu či imaginárnímu a snivému cestování prstem po mapě, abychom si naplánovali naše cesty. Jsme schovaní za display telefonů.. No stojí to za zamyšlení :) 

IMG_2881 IMG_2885 IMG_2894

ŠATY a DŽÍNOVÁ BUNDA - www.Modino.cz 
BOTY NA PLATFORMĚ - Baťa 
HODINKY - DKNY 
NÁRAMKY  - OPS!Objects  a MYABAY 

25 komentářů:

  1. Milujem tvoje fotografie, tá neskutočná energia, ktorá z nich vyžaruje ♥

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera, takové šaty by se mi taky hodily :) Jen ta kabelka mi k tomu přijde taková tvrdá a volila bych třeba nějakou nude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi ta kabelka k tomu nehodí. Ničí to ten "jemný" dojem.

      Vymazat
    2. Souhlasím, béžová nebo nějaká světle hnědá neutrální kabelka a bylo by to dokonalé! J. T.

      Vymazat
  3. Škoda, že ty šaty nejdou vidět celé... jak jsou řešené ? Na ramínka ? S rukávem ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stačí kliknout na odkaz ;)

      Vymazat
    2. právě, že když kliknu na odkaz tak ty šaty tam nevidím :) jinak bych se samozřejmě neptala ;)

      Vymazat
  4. Tá kabelka :( sama o sebe je veľmi pekná...ale nerozumiem, prečo si ju zvolila k tomuto outfitu.

    OdpovědětVymazat
  5. nááááááádhera, toto ti fakt strašne strašne sekne!! normálne sa neviem na teba vynadívať! :D a som fakt rada že si sa začala cítiť sama sebou (aj napriek tým odporným komentárom niektorých, nazvyme ich jednoducho indivíduuá lebo sme slušní ľudia :D) pretože to hneď inak pôsobí, sebavedomie ženám pristane a tebe obzvlásť :))

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi v tom kočka, ohromně ti to sluší! :-) Tiež sa neviem vynadívať! :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kabelka se mi k tomu také nehodí, každopádně červená ti moc moc sluší! Přesně jak píšeš, je to velmi ženské. Kdykoliv mám na sobě červený vršek, všichni mi ho strašně chválí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tady ta ženskost Ti hrozně sluší!! Prosím takových outfitů více,vypadáš náádherně :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jo, rozšiřuje to! Ale i tak mám takové šaty ráda, jsou krásné, bundička taky super! Kabelka? Proč ne, moc se mi líbí. Platformy už je jenom můj osobní názor, kamínky prostě ne :D (to už je mé osobní zaujetí vůči kamínkum). :)

    OdpovědětVymazat
  10. Kabelka se mi k tomu moc nehodí, ale ty saty jsou perfektní. Zrovna takové boty jsme si chtěla pořídit, ale nestihla jsem je :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  11. Moc ti to sluší, máš tu krásný nohy :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já prostě miluju ty boty!! :D

    OdpovědětVymazat
  13. Trosicku prasatko vypaseny ne ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že jsem tady asi půl roku nebyla a teď jsem sem jen tak mrkla a tech fotek, kde máš jen obličej jsem se lekla. Samozřejmě asi nepřibíráš schválně, ale je to vidět. Jinak outfit krásný, letní, svěží, jen ta kabelka..jiank super. A krásné boty, mám ráda letní klínky.

      Vymazat
    2. No, mám už rok stejnou váhu, takže skutečně nepřibírám :).

      Vymazat
  14. Tak tohle jsou naprosto zbytečné komentáře. Pokud Jíťa svoji váhu řeší, protože s ní není spokojená, tak na to potřebuje klid a podporu a né tyto neustále ponižující kecy, kterýma ji vážně nepodpoří. Je vidět, že sem chodíte jenom proto, aby vylily mindráky.

    OdpovědětVymazat
  15. Tento outfit ti moc sluší! Jen se mi tam nějak nehodí ta černá kabelka a kamínky na botech nejsou můj šálek kávy, ale stejně ti to hrozně sekne!

    OdpovědětVymazat