4. června 2016

/BEAUTY/ Objem dělá dojem?

Vlasy, vlasy, vlasy  a zase ty vlasy.. Moje vlasy jsou něco k čemu jsem hodně kritická. Roztřepené konečky, odrosty, málo lesklé, moc lesklé, žádný objem, vysušení, nerostou... No prostě s nimi mám pořád nějaké problémy, které jsou samozřejmě zapříčiněné tím, že jsem je roky ničila. To je každopádně pryč a já nyní můžu upřímně říct, že jsem s nimi poměrně spokojená - kdyby rostly rychleji, nestěžuji si :D. 
S čím ale rozhodně nyní moc spokojená nejsem je objem. Mám je už poměrně dlouhé /na mé poměry/ a tak jsou dost zplihlé, bez objemu, ulíznuté, atd..  Jsou prostě těžké, neforemné a moc se mi nad tím objemem nedaří vyzrát :D. Ať už je fenuji v předklonu a nechám je tak i uschnout - často mi přijde, že mi odpadne hlava :D, nebo je fénuji přes velký kartáč, tak nic moc nemá velký efekt.
Takže jsem zase velice chytře hledala produkt na objem. Jo, jsou jich plné drogérie, ale řekněme si to upřímně, moc jich nefunguje, popřípadě děsně slepí vlasy a nebo jsou prostě "bez efektu".
Tudíž jsem moc happy, že díky parádivce jsem mohla odzkoušet  vlasový stylingový produkt s názvem Kérastase V.I.P. Volume in Powder.

Oč jde? 
Je to vlasový sprej ve formě pudru, který by měl vašim vlasům dodat efekt krásně natupírovaných vlasů, aniž byste je tupírovali - logicky. 
Měl by poskytnou 24 hodinový efekt. S tím, že prakticky vaše vlasy obalí minerálním práškem - no a tím zvětší objem vlasu a poskytne jim jako bonus i ochranu. Zní to parádně, že?

IMG_2695

Jak postupuji při aplikaci? 

Vlasy si vždy pořádně rozčešu a postupně je odděluji. Vždy danou část vyžehlím a sprej aplikuji jak zespodu, tak i seshora vlasu ve vzdálenosti ani ne 10 cm. A tak postupuji po celé hlavě.
Stačí mi k tomu pouze Tangle Teezer, občas tupírák s hrotem, kterým si vlasy rozděluji, nějaká gumička či skřipeček a hlavně žehlička - teď mám tuto od Braun. Už jsem vám ji představovala a jsem s ní stále spokojená :)!

Beze jména

Moje vlasy po kompletní úpravě. Přesně takto jsem s nimi spokojená :). 

Co z toho vyplývá? I když je přípravek dražší, tak se vyplatí. Všichni známe ty malé pudříky z drogérie na objem za nekřesťanské peníze. Tento sprej je něco podobného, akorát v big balení a neslepí vám to tak otřesně vlasy, plus aplikace je rozhodně mnohem příjemnější :). 

No a pokud chcete vidět, jak moje vlasy vypadají bez objemu, tak se mrkněte ještě níže. 

Přeji pěkný den! 

Beze jména1

4 komentáře:

  1. Já jsem tak nešikovná, že bych ani tak zdárně banální postup nezvládla. :D Objem mé vlasy potřebují, ale bohužel když na ně nanesu ještě něco jiného než je šampón, kondicionér/maska a olejíček, jsou pak mé vlasy naopak zplhihlé a dřív se mastí. :/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj. Já s objemem taky poslední dobou trochu zápasím. Nakonec jsem si koupila tužidlo na objem L´Oréal Paris Tecni Art Volume Lift a sprej Matrix Total Results High Amplify Wonder Boost Rootlifter (jezis to jsou dlouhý názvy :D). A jsem spokojená. Tužidlo mam doma a sprej na byte kdyz jsem v Praze. Oboji nastrikam do vlhkych vlasu ke korinkum a vyfenuju pres kulmofen od Rowenty. Obecně ten kulmofén je taky super věc. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Objem je něco, s čím bojuju i já. Mám vlasy hodně jemné a momentálně i trochu delší než jsem zvyklá, takže někdy mi je až do breku při pohledu do zrcadla :D Ale tak nějak jsem si už na to zvykla a když fakt potřebuju na té hlavě alespoň něco vytvořit, používám tužidlo, vlasy netupíruji. Z toho by se ty moje chudinky asi jen tak nevzpamatovaly :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vypada to super, urco na to mrknu :)

    OdpovědětVymazat