10. června 2016

/OUTFIT/ Dlouhý cardigan, šortky a Lilly

Dneska to není ani tak outfit post, jako spíš pohodový článek na odreagování s fotkami, které vznikly jen tak na procházce s mojí kamarádkou a Lilly. Žádná póza ani velký styling. Jen vytahané šortky, lehké tílko a k tomu velký a velmi příjemný svetr. Mimochodem přesně takový svetr jsem si fakt dlouho přála a jen kvůli němu chci chladné letní večery a brzký podzim :D. Jsem do něj nejvíc zamilovaná - přiznávám! :)

IMG_3145 IMG_3208 IMG_3015 IMG_3205

Každopádně pokud by vás můj nový svetr zaujal, tak jej sežnete na stránce JustPlay.sk. Mají tam poměrně levné a hezké kousky. Já si odtud vybrala ještě boho top s holými rameny a je úžasný, určitě brzy ukážu :). 

Mějte se krásně!

IMG_3184 IMG_3197 IMG_3016

TOP - Zara /www.Vinted.cz
CARDIGAN - www.JustPlay.sk 
ŠORTKY a ČELENKA - H&M
TENISKY - Converse 
KABELKAwww.LadyLove.cz 
SLUNEČNÍ BRÝLE - RayBan /www.RB-bryle.cz/
HODINKY - DanielWellington 

7 komentářů:

  1. Promin ale hrozne ti to tu neslusi. Jsi hrozne otekla v obliceji

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem tu viděla lepší outfity.. Asi si nedovedu představit počasí na kraťásky a dlouhý svetr? Nějak mi to k sobě s tím cardiganem neštymuje :-) jednotlivé kousky jsou ale fajn!

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím proč ale ty brýle se mi na tobě vůbec nelíbí

    OdpovědětVymazat
  4. Jito, ja zadny opuchly oblicej nevidim. Sleduji te jiz dlouho a tak vim, ze mas baculatejsi tvaricky a kulaty oblicej, ja sama jsem na tom podobne. Takze si z toho urcite nic nedelej! Fotky jsou skvele uvolnene a prijemne a je to hezka zmena!
    D.

    OdpovědětVymazat
  5. Ach jo, jde vidět, že se člověk některým nezavděčí :( Jiti, sluší ti to. Nevidím nic špatného na kombinaci kraťasy x cardigan. Sama to tak nosím. Sluší ti to. Jenom bych možná vyměnila brýle. S čelenkou a zbytkem outfitu mi moc neladí. Ale jinak je to zdařilé:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat