7. června 2016

/BEAUTY/ Co je na mém nočním stolku?

Ahoj! Dneska vám představím kosmetiku, která se již nějakou dobu nahází na mém nočním stolku. Jsem s ní spokojená a každý den ji využívám k tomu, abych byla aspoň trochu krásnější :D.
Některé produkty jsou sice takové, že by se možná spíš měly aplikovat v koupelně, ale já si již zvykla je používám předtím, než ulehnu, hezky z pohodlí postele :) 
   
IMG_2024

Rty. Jsou pro mě hodně, ale vážně hodně důležité. Pokud nehydratuji, tak jsou škaredé, seschlé, plné šupinek. Proto nejčastěji používám balzám na rty od Biodermy z řady Atoderm Lévres. Vyhovuje mi aplikace. Celkově tyto balzámy v tubě mám nejraději, protože je lze nosit v kabelce i v létě a to je plus. 
Jako další produkt, který mi vyhovuje na ošetření rtů na noc je vajíčko od Oriflame. Namažu silnou vrstvu  můžu jít spokojeně spát. Tu mi ovšem moc nevyhovuje balení. Pokud má člověk delší nehty, tak se to strašně špatně "vydlabává" :D. Ale jsem s ním taky moc spokojená :). 
No a třetí produkt, který používám na rty, ale nejen na ně je měsíčkový balzám od Saloos. Ten používám klidně na rty, akné, štípnutí, ranky, jizvy po znamínkách. Krásně hydratuje a léčí :). 

IMG_2032

Co mi nemůže na stolku chybět je jednoznačně krém na obličej. Když se odličuji v koupelně, tak mám často ještě takový vlhký obličej a nerada na něj nanáším hned něco mastného. Proto si krém dávám až v posteli na krásně vysušenou pleť. Tento mandlový krém stojí pár korun a já jen používám buď na obličej, nebo klidně i na suché paže. Zas krásně hydratuje, je lehký a dělá mi moc příjemnou pleť i pokožku. 
Co se týče rukou, tak na ty používám většinou takový krém, který mi přijde pod ruku :D. Moc toto neřeším, hlavně ať jsou natřené. Přiznávám, že starost o ruce docela dost flákám. Ale když si kolikrát uvědomím, že je jednou můžu mít seschlé a velmi škaredé jen proto, že jsem se o ně nestarala v mládí, tak je hned natírám :). Tento krém od Balea vyjde na pár korun, má fakt hezky obal a moc hezky voní. A dokonce i hydratuje! :) 
A taková doplňková péče je pro mě další produkt od Biodermy Sébium Al. Je na akné. Já ho používám když mám nějaký pupínek, nebo cítím, že se mi začíná dělat bolák. Namažu silnější vrstvou trošku vmasíruji a můžu v klidu spát :). 

IMG_2036

A na závěr dva produkty. Jeden na tělo a jeden no.. uvidíte. 
Bi-oil myslím všichni moc dobře znáte. Je to poměrně dražší olejíček, ale má super výsledky. Často se mě ptáte co používám na strie a tak .. A můžu vám říct, že sice strie "nevyléčí", ale tak nějak zjemní. To samé platí pro maminky, které jsou v očekávání. Olejíček je super právě na předcházení vzniku strií. Navíc krásně voní a dělá úžasnou pokožku. Fakt je radost na ni pak sahat! :).

No a spirulina? Moje zažívání není nejlepší, takže tato pixlička je na mém nočním stolku nutností. 

IMG_2039

A co máte na svém nočním stolku z kosmetiky vy? :)

7 komentářů:

  1. Je super, že teď přidáváš články tak často, ráda si sem chodím počíst nebo mrknout na skvěle nafocené fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Balea krém doma taky, je skvělý, no a balzámy od Saloosu miluju asi všechny, pomáhají. Isabela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda ještě ten jejich konopný, ten je super! :)

      Vymazat
  3. Super článok! Balzam na pery od Biodermy by som rada vyskúšala, ale ich krémy z rady Sébium mi vôbec nesadli a vyhodila som ich eše plné :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je bohužel možné, obsahují /teď si nejsem jistá, zda to píši správně/ ovocnou kyselinu, která může někoho citlivějšího dráždit. Mně osobně to také nedělalo ze začátku dobře, ale postupem času se to zlepší a pleť si zvykne Bohužel s těmito produkty je to trošku běh na dlouhou trať, jelikož léči skutečně zevnitř a řeší problém jaký pleť má do hloubky :).

      Vymazat
  4. Bioderma mi nesedí.. a baleu a jejich krémy a tělová mlíka miluju:)

    OdpovědětVymazat