22. dubna 2016

/OUTFIT/ My boyfriend!

Ahoj! Jsem ráda, že tu mám pro vás konečně nový post a to dokonce trochu jiný outfit něž jste zvyklí. Dneska nejsem v hlavní roli já, ale můj přítel, tak doufám, že to pro vás bude milé osvěžení a nebude na něj moc zlí :). 
Ve spolupráci s wayfarer.cz jme pro vás s přítelem vybrali outfit v pánské sekci, abyste viděli, že to není jen e-shop s oblečením pro náctileté, ale jde tam najít fajn kousky i pro kluky - v našem případě pro chlapy na volný čas. Ale klidně tam seženete i třeba pánskou slim fit košili :).
Tak budu moc ráda, když mi napíšete co nosí vás přítel, jaký preferuje styl a v čem ho nejraději vidíte vy. Já osobně na tom mém úžasňákovi mám nejraději new eru, tričko s výstřihem, na to jeho oblíbenou mikinu s džínovou vestou, volné kalhoty a timberlandy - v jeho případě tedy bustagripy :). 

Tak se mějte krásně a v příštím outfitu, který už bude se mnou, vám povím víc o tom co se u mě změnilo za poslední týden co jsem se neozvala. 

Krásný den! :)

Beze jména IMG_1809 IMG_1810 IMG_1829 IMG_1838 IMG_1841 IMG_1844

TRIČKO, KALHOTY, MIKINA - www.Wayfarer.cz 
HODINKY - Adidas 
KŠILTOVKA - New Era /www.Brands24.cz/
TENISKY - Nike 
SLUNEČNÍ BRÝLE - RayBan 

15 komentářů:

  1. Jiťo, je to moc fajn oživení.Já jsem klidně pro víc takových článků ;-).

    OdpovědětVymazat
  2. to by se mi libilo i na tom mem frajerovi. asi se tam mrknu na tu mikinu :).
    k.

    OdpovědětVymazat
  3. Super! Máš pěknýho, stylovýho kluka :p.. Hodíte se k sobě.. Taky jsem klíďo pro víc takových postů :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se tento styl celkem líbí, ale ne na příteli :D ani by se tento styl k němu moc nehodil, nosí sportovní oblečení, ale trochu více ležérní, jiné boty atp. New Eru má taky, ale ne s rovným kšiltem :) jinak fajn zajímavost na oživení článků.

    OdpovědětVymazat
  5. Ta spolupráce s Wayfarerem už je trapná. Chápu že je fajn že vám posílají hadry zadarmo ale proč to cpeš do každého článku? Měla by jses přejmenovat na wayfarer baby :) už je to otravné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mohu vedet proc? Wayfarer jsem primo v clanku zminila pouze dvakrat, netusila jsem, ze na blogu mam dva clanky :).
      Jednoduse jde o to, ze kdyz se mi libi kabelka a je za fajn cenu, tak na to velmi rada upozornim i v clanku. Pokud pisu clanek, kde je v hlavni roli pritel a jeho outfit, tak je myslim fajn a na miste uvest, proc takovy outfit tady na blogu vznikl a byl publikovany :). Ja vim, ze je pekne vse zvelicovat a delat z toho kovbojku, ale myslim, ze ty dve zminky az tak otravne nejsou a jdou vydrzet, hlavne kdyz maji primou souvislost s danym clankem :).

      Vymazat
  6. jaká ženská tak takový chlap :)
    hezký, stylový

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se tenhle styl líbí hodně :) i když můj přítel má tedy trošku jiný, který se mi taky líbí :))))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Celkem fajn, ale tento styl se mi líbí na mladých, ale přítel má skoro 30 a to už by se mi moc nelíbilo, kdyby chodil takhle oblékaný :) třeba chlap s dítětem a kepkou na hlavě, to asi néé. Ale jinak pro mladší..proč ne :)

    OdpovědětVymazat
  9. To se divím, že jsi ho do toho ukecala. Většinou co znám kluky, tak se blogů straní. :D No ten můj nosí většinou košile a hodně nakupuje na http://panskeoblekycz.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Super nápad. :) Pochváľ sa frajerom. :D
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  11. fakt se mi líbí, když je chlap oblečený elegantně, ale stejně mám doma kluka, který má rád volnější jeany a trička s potiskem jako je ten Tvůj :) rozhodně palec nahoru, sluší mu to!

    OdpovědětVymazat
  12. Mne se to moc libiii, pritele pridavej casteji :)

    OdpovědětVymazat
  13. Moj chlap je pedagog na vysokej skole a preto ma na sebe vacsinou kosielky, sacka. Vsetko samozrejme Slimfit kedze je chudy a vysoky.... :) na nohach elegantne boty, maximalne platene hilfigery :)
    Tento street/ hop styl sa mi moc nepaci. Ale asi to bude dane aj nasim vekom :)

    OdpovědětVymazat