1. dubna 2016

/OUTFIT/ Blíž k přírodě...

Zhruba posledních čtrnáct dní se cítím o mnoho lépe, než kdy dřív. A je až paradoxem, co tuto jednu malou změnu ve mně vyvolalo. Osobně jsem měla vždy blízko k přírodě - aspoň jsem si to doposud myslela. Miluji pozorovat srnky, jak si jen tak bezstarostně polehávají na polích. Miluji čerstvý vzduch a jen tak si sednou někde u rybníky a pozorovat jak to kolem něj žije. Ale v posledních letech jsem tomu zrovna moc času nevěnovala. Každopádně posledních čtrnáct dní jsme skoro každý druhý den s přítelem a Lilly na minimálně hodinové procházce. Už jsem vám říkala jak jsme ušli neplánovaně najednou víc než 20 km? Nikdy bych nevěřila tomu, že něco takového dám, ještě k tomu s Lilly a mým protějškem. Ale bylo to neuvěřitelné. Je skvělé odpočinout si od internetu, životu online, televize a všech těch informací, které člověk slyší ať už z ní a nebo třeba rádia, které hrává v autě. Je skvělé "slyšet" ticho. Kolem sebe nechat šumět les a čekat, kdy kolem vás třeba proběhne srnka. Uvědomila jsem si, že jsem asi vážně typická měšťačka, co vždy dávala přednost městu a zábavě v něm, před přírodou a teď mi ten klid tak nějak chybí... 
____________________________________________________________________

A teď hurá na outfit. No nic světoborného to není, ale je to takový lepší outfit, který jsem si na jednu z procházek vzala. Dopoledne jsem měla vyřizování, takže jsem odpoledne jen přezula tenisky, vyměnila kabelku a vyrazili jsme všichni tři společně na další procházku :). 
Svetr mám nový a je to ten o kterém jsem vám psala v jednom z předchozích článku. Ulovila jsem ho na vinted za pár korun a mám z něj velkou radost. A nové mám i sluneční brýle. Včera mi přišly z misteroptic a jsou moc super! Původně jsem tento typ RayBan (3449) brýlí viděla na slečnách na instagramu - jak jinak :D a moc se mi líbil. Takže jsem se pro něj při vybírání rozhodla taky a nelituji. Sedí skvěle, jak mně, tak i mému příteli a ani mě nijak netlačí. Takže spokojenost jako vždy :). 

Užívejte si víkendu, snad se počasí polepší a brzy se "uvidíme" u dalšího článku.


IMG_1569 IMG_1560 IMG_1549 IMG_1563 IMG_1575 IMG_1590

SVETR - New Yorker /www.Vinted.cz/
KALHOTY - Orsay
TENISKY - Reebok /www.Ringit.cz/
KABELKA - Deichmann 
SLUNEČNÍ BRÝLE - Rayban /www.misteroptic.cz/

27 komentářů:

  1. Jituš, já také miluji přírodu a také se s přítelem chodíme pravidelně procházet krásnou horskou přírodou, je fakt, že se na to z Prahy vždy těším <3 Moc ti to sluší, je z fotek cítit spokojenost :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší, klasický černý rolák je klasika, která neomrzí. Právě dnes jsem si pořídila podobný :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  3. ty kalhoty jsou nejlepší, já pro uklidnění a načerpání síly dělám jogu, power jogu a je to to nejlepší co mě v životě potkalo

    OdpovědětVymazat
  4. Svetr a kabelka no...a co jako ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonyme, řekla bych že Jituš nešlo o to, aby ti ukázala, že má kabelku a svetr, ale o to, aby tě potěšila na ducha a nějak ti dala najevo, že bys měl odsednout od počítače a jít se projít ven a načerpat energii :)

      Vymazat
  5. Moc ti to sluší, ty tvé boty se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jitu, jakou máš velikost těch brýlí? 58?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mam 59mm :).
      Primy odkaz na ne najdes dole v popisku veci co mam na sobe :).

      Vymazat
  7. Super outfit a moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. moc hezké..a ty bryle? no skvělé

    OdpovědětVymazat
  9. Sice si z toho vsichni nesedneme na zadek (jak nekdo pise-svetr a kabelka), ale mne se tento styl moc libi. A radeji uvidim obycejny outfit a fajn clanek nez tyden bez jakehokoli clanku :) slusi ti to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji. Outfit je tu skutecne spise druhorady. Chtela jsem se s vami podelit o sve pocity a to bylo pro me hlavnejsi :).

      Vymazat
  10. Moc ti to sluší :) Hrozně moc se těším až bude konečně krásné a teplé počasí- to vždycky vyrážíme do Orlických hor odkud pochází můj tatínek a procházíme se po lesích a po horách- nejlepší relax, který si dokážu představit :)

    OdpovědětVymazat
  11. Není trochu přehnané kupovat tak drahé brýle? Kór když jsi studentka? A máš jich už milion na každém outfitu jine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim, ze na kvalitnich brylich by clovek nemel setrit. Hlavne pokud ma citlivy zrak, hodne casu prosedi za volantem a tak podobne. Ano mozna mam "spoustu" bryli, ale velkou cast jsem porozdavala, takze jich ve vysledku zas tolik neni. Vetsina je stejne po jedne sezone nepouzitelna a znicena. Toto jsou bryle, ktere kdyz clovek nerozsedne ci jinak neznici, tak vydrzi roky :).

      Vymazat
    2. Jitka není jen studentka má i práci, zrovna nedávno jsem řešila něco podobného se spolužačkou, v Praze jsem si koupila make up urban decay.. stojí 990Kč, a spolužačka, že by si tak drahýýý make up nekoupila, a že to je jako její měsíční kapesné.../mezitím podotkla "my pracovat nemůžeme" což mě pobavilo na plné čáře? nemůže??? ne ona jen nechce kdyby chtěla tak si brigádu najde a může tam chodit o víkendech nb 1x za 14 dní.../ a já říkám, že na takové věci si člověk musí vydělat, ptž já narozdíl od ní když ona jde pařit v pátek či v sobotu tak já většinou pracuji - mám brigádu v restauraci + přestala jsem kouřit tudíž neutrácím peníze za cigarety. Tudíž si pak můžu dovolit chodit x týdně na jogu a 1 x pilates reformer, a taky si jednou za čas koupím drahý make up /naposled to bylo vloni v září a stále ho mám akorát mi nevyhovuje a budu ho dávat mamce, tady ten mi 100% vyhovuje"
      Takže je to jen a jen o prioritách.
      Já si budu kupovat dražší brýle taky, ted jak se po maturitě vrátím naplno do práce a těším se :) že obnovím šatník :D

      Vymazat
    3. To snad její starost, jestli na to má peníze :D každý je ochotný dát peníze za něco jiného. Já nejvíc peněz utratím za dovolené a výlety, někdy za oblečení, někdo za brýle.. Je to každého věc.

      Vymazat
  12. Moc hezké prostředí pro focení. Mám rád spíš takové přírodní, než nějakou "špinavou" ulici ;-). A bonusové body za mopsíka ;-).

    OdpovědětVymazat
  13. krásný fotky!:) mně procházky se psy strašně pomáhají. vždycky si vyčistím hlavu, odpočinu.. pro mě nej.

    OdpovědětVymazat
  14. To je ovšem inspirace- džíny a černý rolák, pilotky co nosí každá druhá, bílý tenisky... achjo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonyme, priste zkus trochu vic pocist text. Mne o ten outfit ani neslo. Je z prochazky, vic nez o obleceni, jde o text a myslenky, ktere jsem s vami chtela sdilet :).

      Vymazat
  15. Jituš, omlouvám se za tak hloupou otázku, klidně na ni ani neodpovídej :D Jde mi o to, že mám dost podobnou postavu jako ty a s blížícím se létem se trošku stresuji. Máš celulitidu a strie? Popřípadě pokud jsi je někdy měla, pomohlo ti na to něco? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uplne v pohode. Se striemi podle me nic neudelas, tem se muzes ted uz snazit akorat predchazet nejakymi specialnimi kremy a tak a co se tyce celulitidy, tak hlavni je dostatek tekutin, podle me cvico a hydratace pokozky :).

      Vymazat
    2. Jinak na mam oboji a uprimne to moc neresim :D. Takze ti bohuzel nemam co doporucit :(.

      Vymazat