8. února 2016

/LIFESTYLE/ Škola, nový semestr, co mám v kabelce...

Ahoj! Já za pár chvil vyrážím do školy. Začal mi nový letní semestr, samozřejmě, že zase s tím nejhorším rozvrhem :/. Koho napadne dát výuku od tří do pěti? :D Takže jsem měla celé volné dopoledne, které jsem prospala, uvařila nejlepší rizoto a pak nafotila pár fotek. Říkala jsem si, že by bylo fajn vám vyfotit co nosím do školy v kabelce. Taky můj dnešní make-up a celkově si s vámi tak nějak popovídat :).

IMG_0647

Na tento semestr jsem dostala jako odměnu za ten minulý novou kabelku, která mi do školy maximálně vyhovuje. Někde se tu objevily názory, že je to nekvalitní koženka a kdesi cosi. Ale abych vám řekla pravdu, ja tu kabelku ve škole pokládám na zem, pod lavici, občas do ní při hodině nechtěně kopnu, stoupnu na ni. Vozím ji v autobuse, občas i na zemi pod nohama.. :D Jednoduše moje kabelka do školy vždycky dostávala dost zabrat a právě z toho důvodu je mi líto si koupit za xy tisíc koženou značkovou kabelku (mám vysněnou od DKNY). Takže tyto svoje školské léta ještě přečkám s těmi méně kvalitními kabelkami :).

IMG_0646

Jelikož jsem na VŠ, tak nosím jeden univerzální sešit na poznámky, protože je pro mě zbytečné jich mít více. Píšu do něj vše a barevně si to odděluji. Pak když si potřebuji seskládat celé zápisky z určitého předmětu, tak list jednoduše vytrhnu a založím jej do složky. Je to pro mě jednodušší a vcelku se mi to osvědčilo :). Pak sebou nosívám láhev s vodou, dioptrické brýle, sluneční brýle, pouzdro, peněženku a TPZ -> taštičku poslední záchrany :D. Tam mám vše potřebné a to flashku, náplast, pilník, zrcátko, balzám na rty, sluchátka, kapesníčky, korektor, prášek od bolesti,,. Jednoduše věci, které nepotřebuji neustále, ale hodí se je mít sebou :).


Beze jména

A co se týče mého outfitu, tak už dávno nepreferuji styl "dámička" :D. Obdivuji sebe samu, že jsem se třeba na střední dokázala šlechtit klidně hodinu a půl a outfit vybírat klidně další hodinu a přitom se dvacetkrát převléct :D. Ale věřím, že většina z vás to měla úplně stejně! Přes zimu jsem si dost oblíbila nosit bundy místo kabátu, takže je plánuji nosit i teď až do jara. K tomu padnoucí džíny, kotníkové boty a nebo tenisky a můžu vyrazit. Taky mě dost v poslední době baví čepice. Nikdy jsem je příliš nenosila, ale přes tuto zimu se ve mně něco zlomilo :). 

Co se pak týče toho jak chodím do školy namalovaná, tak je to většinou stejné jako jakékoliv jiné dny. Na očích nosím pouze řasenku, jelikož mě často z monitoru bolí oči a potřebuji si je promnout, což mi s očními linkami a nebo stíny nebylo to pravé ořechové. Na tváře nanáším pouze nějakou tvářenku, abych nevypadala jako mrtvola a to stejné se týká i rtů. Na fotkách mám na rtech sametonový matující lesk od Makeup Revolution. Určitě se tu pak na něj objeví i recenze :). 

IMG_0685

To je pro dnešek vše :).

 Ozvu se vám snad zase ve středu, kdy už budu mít volnější rozvrh! Mějte příjemný začátek týdne a napište mi, pokud chcete takových oddychových článků více :).

29 komentářů:

  1. Píšu, že chci takových článků více :D celkem mě takové věci zajímají a hlavně mě baví moooc různých fotek :D

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že i styl ,,dámička" se mi moc líbil.. Bylo to takové ženštější a inspirující :) Ale takhle je to taky fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. Takove clanky bych rozhodne brala, a casto! Je to prijemna oddechovka. :)

    OdpovědětVymazat
  4. čo ja by som dala školu do 5 :D my sme mávali koľkokrát až do 21 a to bolo za trest :)) a aby nestačilo, tak na druhý deň ráno pekne od 7 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne treba vubec nevadi vyuka, kdyz je pres cely den, ale hrozne me rozciluje, ze nekdo nad tim evidentne nepremysli a na cely den nam svihne jen dve hodiny jeste v takovem casu, kdy mame prakticky cely den zabity :/ :).

      Vymazat
  5. Ta kabelka je moc hezká. Na originál Neverfull si ještě počkám :-D takže bych ji také uvítala. Odkud je, prosím?

    OdpovědětVymazat
  6. Ta kabelka je nádherná, jen při té spoustě věcí, co s sebou věčně tahám, by mi asi nevydržely ty tenký uši :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Jitu nebojíš se, že ti tu kabelku někdo "vykrade"? Já se toho bojím hodně a právě proto nemám žádnou kabelku, která by neměla zapínání na zip :D
    Se sešitem to mám vyřešené podobně, akorát ten můj má barevné zarážky, takže potom nemusím nic vytrhávat a předměty mám barevně oddělené ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takovy sesit sem mela taky, ale prijde mi, ze vetsina je ctvereckovana a to uplne nesnasim :D. A nene nebojim :). Nastesti se nepohybuji nikde kde je moc lidi a kdyz jdu treba do obchodu tak penezenku mam stejne v ruce:)

      Vymazat
  8. Já jdu poprvé zítra a na rozvrh si stěžovat nemůžu. Sice od rána do večera, ale jen úterky a čtvrtky a škola jen dva dny v týdnu je super :D A pokud nebudou povinné některé přednášky, budu končit ve čtvrtek brzo :D Akorát jsem právě zjistila, že nám vyměnili cvičícího, ale měl by být taky fajn, tak snad... :D Jinak do školy toho taky moc netahám, místo sešitu většinou jen papíry a z kosmetiky nosím naprosté minimum :) A moje kabelka toho musí taky dost přežít :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jo, hrozně moc Ti to sluší!! Víc takových oddychových článků, moc mě baví :) Jinak s rozvrhem taky teď bojuju, týden po zápise nám změnili konání povinných přednášek a já si musím překopat celý rozvrh :D takže jsem štěstím bez sebe :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tak se nechovej jako prase (wtf, ani tašku s nákupem si nepoložím na hnusnou podlahu v MHD) a můžeš mít normální, nešmejdskou kabelku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No uplne prase :D. Dnesni sedadla v MHD jsou tak mala, ze je rad kdyz si tam clovek pohodlne sedne. Mne cesta autobusem trva hodinu, obcas i vic a pokud si vedle me sedne jeste nekdo dalsi, tak neni skoro mozne sedet tak dlouhou dobu namackana s takto velkou kabelkou na kline. Chtela bych videt jak sedis hodinu s velkou kabelkou a s tezkou taskou s nakupem na kline ;). A mimochodem, pro me to neni smejdska kabelka :))).

      Vymazat
    2. Jako hodit si cokoliv na zem, klidně i igelitu, to mi fakt nechutný přijde.
      Líbí se mi, jak cokoliv, co máš za spolupráci obhajuješ, že je lepší mít všechno kvalitní. Ale když si kupuješ šmejdy, tak to najednou válíš po zemi :D Jsi taková šmudla už od pohledu ;)

      Vymazat
    3. :D je uplne zbytecne se s tebou bavit, mas svuj nazor a ja ti jej neminim vyvracet ;).

      Vymazat
    4. Já teda pokládám na zem v autobuse všechno, pokud neprší, to se pak snažím si kabelku položit aspoň dole na nohy. Jinak jako nechápu :D :D mimochodem ve většině busů je zákaz pokládání věcí na sedačky ;)

      Vymazat
    5. taky pokládám věci na podlahu v mhd a prase nejsem :D

      Vymazat
    6. Taky pokládám nákup na zem v MHD :D Asi jsem šmudla... Jitko, z tohodle si opravdu nic nedělej a pokládej si tašku kam chceš :D

      Vymazat
  11. Jituško, byla jsi první bloggerka, kterou jsem v létě 2013 začala sledovat a postupně pronikla do "blogosféry", za což ti jsem vděčná, jsi krásná, inspirativní a chytrá, to všechno jo. Jediná věc, která mě trochu rozčiluje, je to členěné textu na tučné a kurzívu, na mě to působí hrozně kýčovitě. Mám tě hrozně ráda, nechápu lidi co píši ošklivé komentáře, proto neber to jako jeden z nich, spíš jako konstruktivní kritiku. Buď prosím dál tak lidská.

    OdpovědětVymazat
  12. Na rozvrh si podle mě stěžovat vážně nemusíš :D jsem na SŠ, vstávám ve čtvrt na 6, kvůli autobusu a škola mi začíná v 7 a táhne se to až do 16:00, pak zase autobus a doma jsem v 17:00. Při tomhle se ještě učit na maturitu je fakt "terno" :D Vedení školy to vážně nemá srovnaný O.o

    OdpovědětVymazat
  13. Tak my máme bohužel rozvrhy ještě horší, klidně od půl osmé od rána do sedmi večer :/ jinak do školy používám stejné sešity s ovocem, mám je strašně ráda :D a ten matující lesk vypadá super, musím se na něj podívat:))
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  14. Právě přesně kvůli tomu, že denně tahám notebook a spoustu dalších věcí si kupuju kabelky, které to ustojí aniž by to na nich po 3 měsících bylo vidět :) ale je to otázka preferencí, dříve jsem také jela spíše na kvantitu, teď už jsem se přeorientovala na raději méně věcí a kvalitních, které mám klidně i na celý život. Pokud se jedná ovšem o dárek, tak evidentně potěšil a je vše v nejlepším pořádku :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jíťo, a já se Ti ani nedivím .. člověk lítá celý den po městě a na nějaké kabátkování ani není nálada. Moc Ti sluší ta čapka a ten lesk na rty - super odstín.

    OdpovědětVymazat
  16. Když jsi popisovala, co zažívá tvoje kabelka, docela mě to pobavilo, ta moje se má úplně stejně :D

    OdpovědětVymazat
  17. Jituš ta kabelka je fakt moc pěkná, přesný prototyp kabelky, která se mi líbí :) u mě kabelka funguje stejně, proto by mi bylo líto do ní investovat, když by prožívala muka a navíc jsem zatím studentík, takže nějaké té kvalitní krásky si užiju až budu sama vydělávat :) čepička také vypadá dobře, ke Tvé barvě vlasů jako dělaná.

    OdpovědětVymazat
  18. Ten lesk je super! Přesně tyhle barvy na rty teď vyhledávám a sama jsem si včera pořídila matnou rtěnku od Gosh v podobném odstínu a myslím, že dlouho nic jiného na pusu nedám :D jinak kabelku taky pokládám všude, nemíním si strhnout záda :D

    OdpovědětVymazat