28. února 2016

/BEAUTY/ Makeup Revolution recenze

Ahoj! Dneska tu mám pro vás menší recenzi, která se bude týkat tří produktů od značky Makeup Revolution. Jak jistě víte, tak tato kosmetika je k dostání již delší dobu v drogériích Rossmann, seznam prodejen najdete na oficiálních stránkách, takže se nejedná pouze o kosmetiku, kterou můžete zakoupit na internetu. Ale můžete si ji zajít "ošahat" :).

IMG_0903
Stříbrná kosmetická taštička - wayfarer.cz

Já jsem si původně chtěla pořídit srdíčkové tvářenky/bronzery/rozjašňovače, jenže ty jsou u nás stejně pořád vyprodané a tak jsem zabrousila na e-shop. Tam mě zaujaly celkem jiné věci a to konkrétně paletka pro celou tvář, která obsahuje tři korektory, pudr, matný bronzer, tvářenku a rozjasňovač. Usoudila jsem, že paletka může být vhodná pro začátečníka jako jsem já, protože jsem se chtěla naučit malinko konturovat. Pak jsem si vybrala ještě dva produkty a to intenzivní matující lesk na rty a sametový lesk na rty. 
Co se týče paletky, tak splnila veškeré mé očekávání. Korektory jsou velmi lehké, ale řekla bych, že mají střední krytí, jelikož s nimi snadno zamaskuji menší nedostatky v podobě kruhů pod očima a nebo pupínků či jizviček. Navíc s nejtmavším korektorem jde udělat i jemné vykonturování tváře :). Co se týče pudru, tak ten používám na zmatnění T-zóny a pokud nemáte mastnou pleť, tak vám bude vyhovovat. U bronzeru jsem pak očekávala, že bude mít aspoň jemné třpytky, ale je zcela matný, takže další část paletky, která jde skvěle využít ke konturování tváře. Je dost pigmentovaný, tudíž jej stačí skutečně malinko. Další plus je, že se mi s ním velmi dobře pracuje a nezanechává fleky. Tvářenku nepoužívám tolik, ale na živo je to přesně taková ta barva co vašim tvářím dodá zdravý vzhled :). No a na závěr rozjasňovač - na ten jsem se těšila nejvíce, protože doma žádný nemám. Ale abych byla upřímná, tak jsme z něj malinko zklamaná. Má na mě až moc takový světle růžovučký shimer, který mi podle mě úplně nesedí. Takže třeba na rozjasnění tváří ho vůbec nemůžu použít, protože pak vypadám tak nějak divně :D. Ale pod obočí, na střed nosu a nad rty se mi poměrně líbí :).

Myslím, že paletka je super třeba i do kabelky, nebo na cestování, jelikož máte na jednom místě hned několik produktů na denní make-up a nemusíte sebou tahat dalších xy věcí :).

IMG_0922 IMG_0927 IMG_0936

Intenzivní matující lesk na rty v odstín Ultra Velour Can't we just make love instead je naprosto klasický lesk, který vám jemně obarví rty a vydrží zhruba tak hodinku až dvě. Je to poměrně příjemná změna, pokud jste zvyklé na klasické lesky, které se výrazně lesknou a lepí, protože zanechává moc krásný matný finish. Jeho barva je velmi přirozená a krásně podtrhne jemné každodenní líčení. Já osobně si ho dávám například do školy a nebo v situacích, kdy se maluji minimálně jen proto, aby moje rty vypadaly zdravě :). 
Za to sametový matující lesk na rty Salvation Velvet Lip Lacquer What I believe bych zařadila do kategorie matných rtěnek. Po zaschnutí vytvoří krásné matné rty ve světle růžovo/nude odstínu a na rtech pak vydrží zhruba nějaké 3-4 hodiny, záleží podle toho jak pijete či jíte. Rty příliš nevysušuje jen mi přijde, že trošku déle trvá, než zaschne. 

IMG_0915 Beze jména

* Na rtech mám sametový matující lesk v odstínu What I believe

IMG_0952

Máte zkušenost s kosmetikou Makeup Revolution?

8 komentářů:

  1. Ahojky, ta paletka vypadá velice slibně :-) Mně se kosmetika od MUR moc líbí. Mám jejich paletu tvářenek, konturovací sadu a paletky stínů Iconic 2 a 3, který jsou úplně boží 👍❤

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypada hodne dobre, ale nejvic se mi libi ty lesky. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Jen mi tam chybí to základní..ceny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U vseho jsem davala proklik, tak mi uz pak prislo zbytecne to uvadet :).

      Vymazat
    2. Taky bych je tam uvedla, je to jednodussi nez otvirat odkaz za odkazem.. :)

      Vymazat
  4. Ta paletka vypadá opravdu moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka vypadá hezky a možná do ni časem taky zainvestuju. Od MUR mám 6 paletek očních stínů a jednu paletku tvářenek a co si u všech těchto produktů musím pochválit, je pigmentace (někdy až moc velká):))

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  6. Taková multifunkční paletka musí být skvělá :) Já mám od MUR paletku stínů na oči a trio bronzer-tvářenka-rozjasňovač plus 2 rtěnky a spokojenost veliká :)

    OdpovědětVymazat