2. února 2016

/BEAUTY/ Aussie styling

Ahoj! Tak i dnes mám pro vás recenzi. Tentokrát na tři výrobky značky Aussie, které se týkají stylingu :). Myslím, že nějaký lak, popřípadě tužidlo a suchý šampón by měla vlastnit každá z nás, protože pro vytvoření perfektního účesu je vždy potřeba nějaké fixace, popřípadě dodatečné dotvoření objemu :).
Všechny tři výrobky, které vám ukáži jsou vhodné spíše pro jemné a méně náročné vlasy. Já ty svoje mám dost těžké a nepoddajné, takže ve většině případech potřebují ty nejvíc "hard" dostupné produkty jaké jsou :D. Tudíž pokud je na trhu dostupný lak se silnou fixací číslo 6, tak věřte, že ho najdete u mě v poličce :D. Ale pak jsou prostě dny, kdy nechávám svoje vlasy žít a pak se mi hodí i jemnější produkty :).

Tak pojďme na to. 

IMG_0266

Jako první bych vám určitě chtěla popsat Aussie Miracle Hairspray shine + hold. Lak je s výtažkem z kůry australské divoké třešně a vlasům by měl dodávat lesk a měly by zůstat v "pohybu". To můžu naprosto souhlasit :). Líbí se mi, že vlasy vůbec neslepuje a nevytváří helmu. Pokud jím vlasy zafixujete, tak budou hezky držet tvar, ale přesto zůstanou vzdušné a neslepené :). A navíc poměrně hezky voní. 

Jako druhý produkt tu mám Aussie Miracle Styling Mousse volume + conditioning, který obsahuje výtažek z australských mořských řas. Pěnové tužidlo je pro mě pomocník hlavně při vytváření vln, na uhlazení copů a nebo na zahlazení tzv. baby vlásků. Vždy jej nanesu do dlaní a pracuji s ním dle potřeby. Musí se nechat, že zase vlasy nijak výrazně neslepuje. Vlny i uhlazené baby vlásky s ním drží kde mají. Jde použít i do mokrých vlasů na zvětšení objemu. Kdy jej tedy nanesete do mokrých vlasů a vysušíte pomocí fénu - podle mě nejvíce efektivní způsob, aby vlasy byly plné objemu :). 

A nakonec tu mám Aussie Miracle Dry Shampoo Aussome volume. Je to suchý šampón s výtažkem s australské jojoby. A jednoznačně můžu říct, že je vhodný na kratší vlasy. Pokud máte mikáno, sestřih na kluka a nebo prostě méně vlasů, tak vám bude vyhovovat na jedničku. Bohužel na mě a mé dlouhé, husté vlasy je takový slabší a ačkoliv udělá co má, tak to není dle mých očekávání. Ale u kratších vlasů dokáže vytvořit úžasný objem. Nezůstávají po něm bílé fleky a jde do vlasů moc hezky zapracovat :). Plus vám pak úplně úžasně voní vlasy <3


IMG_0269

No a pokud vás výrobky zaujaly a chtěli byste od značky Aussie také něco vyzkoušet, tak se určitě zapojte do soutěže o 100 balíčků této vlasové kosmetiky, soutěž trvá do 7.2 2016 :). Vše důležité k této soutěži najdete na stránce aussie.jenprozeny.cz a když se zapojíte, tak můžete ještě vyhrát 3x indoor skydiving, tato soutěž pak probíhá do 3.4.2016 :). 

A pokud by se vám líbila moje koláž, tak budu velmi ráda, když mi dáte hlas zde.

Beze jména

Přeji krásný den :).

5 komentářů:

  1. Musím říct, že ty 3 nesoutěžní koláže jsou hezčí jak soutěžní :D ale hlas jsem ti dala, protože mám tvůj blog ráda.. Škoda, že to Aussie je na jemné vlasy, podle popisku mám vlasy jako ty, takže to ani nebudu zkoušet.. :) alespoň jsem ušetřila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, diky! :D zrovna tyto tri produkty mi tak prijdou. Ale maji treba super spreje na vlasy na vyzivu a ty urco stoji za to s temi jsem byla moc,moc,moc spokojena! :)

      Vymazat
  2. Jíťo, máš můj hlas :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Super! zrovna jsem si koupila prvni produkt od teto znacky-tuzidlo- a jsem maximalne spokojena. Recenze se mi moc libi :) vlasy mam takove zplihle, bez objemu a lesku, tak urcite vyzkousim i dalsi produkty. :) Hezky napsany clanek :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji za komentar. Velmi me tesi, kdyz nekdo skutecne cte to co pisu :). Dekuji za zpetbou vazbu :).

      Vymazat