2. ledna 2016

/LIFESTYLE/ Vítejte v novém roce 2016!

Ahoj! Už je to tady. Další rok, nové nepopsané listy, nové příležitosti a nové začátky, které by nám všem mohli změnit život. Dáváme si předsevzetí, nové cíle, stanovujeme si své sny. Většina z nás jistě tvoří ve svých hlavách i pomyslné wishlisty a dreamlisty, které se týkají jak fashion, cestování, tak i životních cílů. 
Já osobně jsem dlouho přemýšlela nad tím, jak tento nový rok tady na blogu započat. Přeci jen je to takový můj virtuální deník, kde se s vámi dělím o jistou část života, především o tu veselou a tu, která se hodí tak nějak na fotku, i když tento trend příliš neuznávám. Jistě víte jak to myslím a je vám všem jasné, že naše životy nejsou ničím jiné, než ty vaše. A i my "bloggerky" se potýkáme s problémy, smutkem a životními překážkami :). 
Když jsem četla všechny ty články o rekapitulacích minulého roku na jiných blozích, tak jsem byla nadšená z toho, kolik dobrého ten minulý rok přinesl. Kolik štěstí a radostí zažívali všichni kolem :). Já osobně moc ráda čtu o tom, že se lidem kolem mě daří, jsou spokojení, plní si své sny a dokáží život vnímat pozitivně a s nadšením. Je to skvělé a člověka to dokáže nabudit a nakopnout do dalších dní, protože tam uvnitř bude mít myšlenku "to chci taky"! A to je skvělý hnací motor :). 
Také jsem dost přemýšlela nad tím, co vám o svém roce 2015 říci. Přemýšlela jsem jaký rok to byl pro mě, co mi přinesl, co mi vzal, kam mě posunul a co jsem v něm zažila. Abych byla upřímná, tak mi přijde, že mi více vzal než dal, ale na druhou stranu mě těší, že jsem ve svém "blogovém životě" zažila spoustu pěkného.
Díky blogu jsem navštívila koncert Katy Perry, konečně měla tu možnost podívat se do různých showroomu a na akce požádané pro blogerky, společně s vámi jsem mohla zorganizovat testování vlasové kosmetiky, stala se součástí CosmoBloggers, byla v časopise a navázala jsem spoustu milých spoluprací. Pro většinu blogerek je to denní chleba, ale věřte, že pro holku z Moravy s úplně jinými možnostmi je to zcela jiný svět a tak trochu splněný sen :). 
Pokud bych si měla přát něco do tohoto nového roku, tak by to bylo především štěstí, příležitost a vůle dále na sobě pracovat. Protože momentálně toho mám v hlavě spoustu co bych chtěla a co musím změnit, tak aby mi bylo na tom světe lépe a já mohla být sama se sebou spokojená :). 

A co přeji vám? Vám přeji především zdraví a štěstí, to si za peníze nekoupíte :).

Také doufám, že na blogu společně prožijeme další příjemný rok. Tentokrát spolu oslavíme již páté narozeniny, uvidíte mě zase v Cosmopolitanu a bůhví co ještě všechno ten nový rok přinese!

Mějte se krásně a na závěr se můžete mrknout na menší rekapitulaci. 

Mám vás moc ráda!

1.rekap leden 2.rekap únor 3.rekap březen 4.rekap duben 5.rekap květen 6.rekap červen 7.rekap červenec 8.rekap srpen 9.rekap září 10rekap říjen 11.rekap listopad 12.rekap prosinec

15 komentářů:

  1. krásné outfity! Přeji vše nej do nového roku :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Jíťo, vše nej do nového roku <3 Tvoje outfity jsou nádherné a pro mě inspirativní. Mám znovu blog, tak se klíďo mkrni :)

    www.ketyland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jituško, sleduji tě už několik let a musím Ti už napsat! :-) Hned od první chvilky, kdy jsem náhodou narazila na tvůj blog jsi mě okouzlila a zaujala. Jak už svým stylem psaní, tvým stylem a citem pro módu, tak i tím, že jsi mi neskutečně sympatická. Moc ráda tě pravidelně "navštěvuji", nechám se inspirovat a počtu si tvé články.
    Přeji ti jen ten nejkrásnější nový rok plný splněných přání a úspěchů! :-*

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi libi ten souhrn outfitu!!
    Vse nejlepsi do noveho roku, at se Ti jen dari!::) www.lucyjirak.com

    OdpovědětVymazat
  5. super fotky, prosím tě Jituško, odkud máš tu malinkou fialovou kabelku? Takovou přesně chci. :-) jinak máš ty nejkrásnější vlasy ze všech blogerek, jak já bych si takové přála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, ta je z H&M ale je to stara kolekce, tak mrkni na vinted.cz 😊.

      Vymazat
  6. Když ty fotky vidím pohromadě, tak tvůj styl je celkem fajn. Jednodušší než v minulosti, ale pořádně hodně dobrý :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Od 10 k 5, dřív to byla paráda. Posledních pár měsíců to stojí (promiň, ale fakt si to myslím) za prd...

    OdpovědětVymazat
  8. Zbožňuju tvoje vlasy, v tom souhrnu ani nekoukám na outfity, jako spíš na tvoje vlasové kreace :D hrozně se mi líbí ta černá, ale teď to máš taky moc pěkný :)
    Ono je hrozně těžké na těch blozích poznat, jestli je to pravda, všechna ta radost a veselost :) Každý se přeci jen raději podělí s tím, co hezky vypadá, než o to, co se mu nepovedlo :) ale přeju to všem o tom žádná!
    Je super, když si každý na všem dokáže najít hlavně to pozitivní :)

    http://katiebutterfly.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Mnohokrát se tu řešila postava, ale o tu ani tak nejde. Blog šel ke konci roku trochu mimo cestu kvůli tvému pohodlnějšímu stylu. Škoda, dívám se, že začátkem roku je tady pár super outfitů, kterými se možná inspiruji.

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych postavu vůbec neřešila. Ale možná to, jak jde blog od 10 k 5. Buď to bude tím, že jsi přesedlala na pohodlnější styl - ala přeci nepoběžím na autobus do školy v jehlách nebo se snažíš ukazovat kousky, které jsi dostala zadarmo (i když jsi to nezveřejnila). Máš velkou spoustu pěkných kousků (občas i těch levných NY), ale v většinou tam chybí ten "šmrnc", co to celé podtrhne.
    Je to tu trochu v komentářích na dvě půlky! Jedna hledá spíše inspiraci pro sebe, nějaké experimenty a druhá, kteří asi raději to pohodlí.
    Nebudu tady kázat jelikož píši jako anonym a většinou čekám odpověď, ukaž se ty - ale já nejsem blogerka.
    V každém případě prvních 5 fotek je moc pěkné a tech kabát (tuším zara jsi psala) bych vypíchla.
    Ráda bych si přečetla o nějakých tvých plánech do budoucna pro tento rok, třeba kam by ses chtěla podívat, čeho bys chtěla dosáhnout a tak :)

    Přeji ti hezký den.

    OdpovědětVymazat
  11. Moc krásný článek :) naprosto chápu, že je to pro Tebe splněný sen, pro mě by byl taky, mám to úplně stejně a Tobě to moc přeju, tvůj blog je skvělej a ráda se sem vracím :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat