25. ledna 2016

/BEAUTY/ Vichy Dermablend - vyretušovaná pleť?

Ahoj! Dneska tu mám pro vás menší recenzi na produkt od Vichy. Konkrétně se jedná o Vichy Dermablend 3D Correction. Tento make-up toho slibuje hodně a musí se nechat, že má něco do sebe :). Já ho zkouším už zhruba tři - čtyři týdny, takže na něj svůj názor mám vytvořený a jelikož se nejedná o nejlevnější produkt, tak se o něj s vámi moc ráda podělím, abyste věděli, zda stojí za to :).

IMG_0237

V první řadě je důležité říct, že je určený na mastnou pleť se sklonem k akné, což já ve velké míře mám. Make-up by měl mít vysoké krytí. Obsahuje kyselinu salicylovou, která má působit proti nedokonalostem a také eperulin, který má pokožku zklidňovat.
Co vás určitě také zajímá je to, že make-up je určený i pro citlivou pleť, neobsahuje parabeny, je hypoalergenní a nekomodogenní. Taktéž slibuje až 16 hodinovou výdrž, kdy by pleť měla být sjednocená, vyhlazená, vyplněná a matná.


A co si o tom všem myslím já? 


Líbí se mi, že je make-up hutný. Velmi dobře se s nim pracuje, příjemně se nanáší, ať už prsty a nebo štětcem. Na pleť ho není potřeba nanášet moc. Skutečně se musí nechat, že kryje v jedné vrstvě a nemá problém zamaskovat nedokonalosti. Tam kde jsou nějaké výraznější nedostatky, tak stačí nanést ještě jednu vrstvu a funguje jako korektor.
Jeho výdrž je také fajn. S těmi 16 hodinami bych si tolik nefandila, ale takových 10-12 hodin na pleti vydrží v poměrně neporušené stavu. Líbí se mi, že i poměrně zmatňuje a když nanesete tenkou vrstvu, tak není ani potřeba použít pudr.
Dál mě moc potěšilo, že se barvě pleti přizpůsobí. Když jsem jej vybalila, tak jsem se lekla, že bude na mě příliš tmavý, ale odstín mi sedí perfektně. 

Beze jména

A abyste viděli jak na pleti reálně vypadá, tak tu máte jednu fotku dost z blízka, zhruba hodinu po nanesení :). Make-up mám akorát zafixovaný pudrem a musím říct, že jsem skutečně nadšená! :)

IMG_0184

Jeho plusy ? 

+ kryje v jedné vrstvě
+ zmatňuje
+ dlouhá výdrž
+ přizpůsobí se barvě pleti
+ dobře se nanáší
+ dostupný v několika odstínech

Možná bych jen na závěr podotkla, že na začátku testování jsem se mírně osypala v oblasti brady. Myslím, že to bylo způsobeno tím, že make-up svým způsobem i pleť léčí, takže z ní "vytáhl" to špatné :). Teď už je vše v naprostém pořádku a dokonce o chlup lepší než předtím, takže nemusite mít vůbec žádný strach :).
Za mě můžu make-up doporučit všemi deseti!

A to by bylo vše! 
Co na něj říkáte vy? Zaujal vás? Už jste ho zkoušeli? 

Určitě mi dejte vědět do komentářů a přeji krásný den!

16 komentářů:

  1. Dneska jsem se na něj právě dívala na netu, že by mě zajímal! Takže díky za recenzi. A vypadá tedy opravdu dobře! Isabela

    OdpovědětVymazat
  2. Vypada hodne dobre. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Mně teda přijde, že na té pleti je dost vidět a tak nějak na ní sedí :(
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Mně přijde hrozně nepřirozený, vypadá jako by na té pleti seděl :(
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem se na něj těšila, protože používám od Vichy Normaderm a strašně se mi díky tomu zlepšila aknózní pleť. Ale jsem z něho strašně zklamaná. Sice stačí jedna vrstva a dobře kryje, ale vydrží jen chviličku a příšerně se drolí a "odlupuje". Stačí jednou otřít prst o obličej a už se stírá. Já osobně jsem horší make-up dlouho nevyzkoušela. Věřím, že tobě může držet, ale podle fotky na tobě vypadá hodně nepřirozeně. Takhle by asi make-up na obličeji neměl být vidět :/

    Simple living: Chia snídaně ve skle

    OdpovědětVymazat
  6. Ja zatim s Vichy nemam zkusenost, makeup pouzivam Max Astor a jsem s nim vice mene spokojena, ale uplne ono to take neni, takze porad hledam...hmm, musim rict, ze me prijde az moc hutny a neprizpusobivy, plet pak moc prirozene nevypada. Kryje ale asi dobre :)

    www.poshlife.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Na mě působí až moc hutně a vypadá jako maska. Trošku mi připomíná cover od Dermacolu. Ale hlavně, když Ti vyhovuje! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám asi jinou představu o dobrém make-upu (ideálně žádný), tento vypadá jak maska a dost hutně a nepřirozeně.

    OdpovědětVymazat
  9. podle mě na tobě vypadá vžážně jako omítka, nevím jestli sis ho dala moc, ale všimla jsem si toho nánosu už i v dřívějších outfit postech.

    OdpovědětVymazat
  10. Make up nemá být na pleti vůbec vidět a toto je pravý opak..fakt se mi to nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  11. mně nepřijde nějak extrémně viditelný a nepřirozený - to snad neumí žádný make-up :) výsledný efekt se mi líbí a také už jsem o něm přemýšlela nezávisle na Tvé recenzi.

    OdpovědětVymazat
  12. Za mě toto určitě ne. Vypadá hrozně nepřirozeně!:-(

    OdpovědětVymazat
  13. Po Dermablendu by vám rozhodně neměly vyrašit pupínky (nejedná se o žádnou detoxikaci organismu zevnitř!). Kyselina salicylová v takovém množství, jaké je v make-upu, to nedokáže! Jedině pokud byste měla už před použitím podkožní vyrážky, v tom případě by teoreticky mohla vytáhnout hnis na povrch! Prostě Vám nesednul. Mimo jiné je na Vás tento make-up neskutečně vidět - on je vidět na každém při použití full face, ...Kdyby byla fotka ve vyšším rozlišení, každý by si toho všimnul, i těch viditelnějších pórů a že Vám zalézá do vrásek. Nemyslím si, že je vhodný pro osoby, které nemají co zakrývat, je opravdu jen pro ty, kteří mají akné rozlezlé po celém obličeji a nechtějí "ztrácet čas" s vícero produkty. Je super krycí? Ano! Zmatňuje? Ano! (ale jen po určitou dobu, jako jiné make-upy - rozhodně nedrží celý den (ne, ani těch Vámi zminovaných 10-12 hodin), hodně se otírá, při žádné bázi zalézá do vrásek, stéká z nosu bez přepudrování, nanesení další vrstvy). Dobře se nanáší? Ano, nemám výtek. Dostupný v několika odstínech? Myslíte ten mizerný výběr? :) Dermablend opravdu jen pro ty, co mají velký kožní problém! A i s tímto produktem budete muset hodně slevit ze svých požadavků! Malý výběr odstínů - obzvláště pro světlé typy /a s tím spojený podtón do žluta - jasně, je víc osob s tímto podtónem, ale zrovna u světlých typů jsou tam i "růžovky"/. Smiřte se s tím, že pokud budete mít jooo co maskovat, tak se vám bude otírat, zalézat do mimických vrásek a další, výše zmíněné věci. Jediné, co můžete, tak mu prodloužit "životnost" různými bázemi, přepudrováním, prostě dalšími vrstvami.

    OdpovědětVymazat
  14. Neskúšala som ho, pretože som si nevedela nájsť mne sediaci svetlý odtieň, siahla som po Dermacole Make-up Cover a dnes už nepotrebujem našťastie ani ten, Cover vyzerá na pleti dosť ako maska.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  15. Mala som moznost vyskusat vzorku a absolutne mi nesadol.Po naneseni sa mi vpil do porov aj napriek tomu ze pravidelne pouzivam peeling.Na tvari vyzera velmi umelo a neprirodzene a to od makeupu neocakavam.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, já teda nevím, co se některým nelíbí, ale mě se makeup na tobě líbí. Asi už jsou ostatní popletení z vyretušovaných fotek všech blogerek, ale pokud má kdokoliv na tváři makeup, je to zblízka vždycky vidět!Díky za článek, Lucka.

    OdpovědětVymazat