8. prosince 2015

/VÁNOČNÍ TIPY/ Life is now

Ahoj! Dneska trochu netradičně :). Mám pro vás takovou mini recenzi na vůně Mexx, plus soutěž!  Recenze je konkrétně na pánskou a dámskou vůni Mexx z kolekce Life is now.
Já osobně mám tyto vůně do páru moc ráda, protože si myslím, že když je společně partneři "nosí", tak působí velmi příjemně a doplňují se.
Ale abych byla upřímná, tak vůně příliš popisovat neumím a dělím je jen na kořeněné/sladké/jemné/výrazné/voní/smrdí :D.
Pokud vůně neobsahuje nějaký výrazný prvek, tak ani nedokáži popsat, čím konkrétně voní.

Co se ale týče dámské verze parfému - je pro mě její vůně vyloženě příjemná, tak trochu uklidňující a ani nevtíravá. Když jsem ji poprvé použila, tak jsem zacítila jemnou vůni vanilky, což mi bylo velmi sympatické, jelikož vůni vanilky mám velmi ráda :).

IMG_0494

Hlava
guave, hruška, pomeranč
Srdce
kosatec, jasmín, bílá lilie
Základ
cedr, pižmo, vanilka

Co se pak týče pánské vůně, tak jak jsem již naznačila, krásně doplňuje dámskou verzi. Řekla bych, že je taková typicky pánská a k mému příteli jde perfektně :). Zas je pro mě velmi příjemná, nebije mě do nosu a nepůsobí těžce, což dost oceňuji, jelikož se mi občas stává, že mě z některých silných pánských vůni velmi rozbolí hlava na delší čas :(. 

Ve výsledku mohu pánskou i dámskou vůni velmi doporučit :). Je to vůně za přijatelnou cenu a rozhodně ji zkuste, určitě nebudete zklamaní.

IMG_0497

Hlava
kardamom, jablko, ananas, bergamot
Srdce
mořské tóny, frézie, levandule
Základ
pačuli, santalové dřevo

SOUTĚŽ: A jak jsem již naznačila na začátku, tak pro vás mám i informaci o soutěži o Instax Mini 8. Stačí, abyste koupili jednu z vůni Mexx (buď vůni nebo dárkovou kazetu) v drogérii Rossmann do 20.12.2014 a schovali si účtenku. Pak se jen stačí zaregistrovat vaši účtenku na stránce www.mexxsoutez.cz a vyfotit svůj "Big little moment" s vůní Mexx jako soutěžní fotografii, kterou vyvěsíte na microsite.

Každý týden pak budou odměněný tři fotografie  ( v porotě je i Rendy z blogu OrdinaryLife :)).

Takže pokud plánuješ udělat radost sobě a nebo někomu blízkému touto příjemnou vůní, tak se do soutěže určitě zapoj. Veškeré další informace nalezneš na soutěžní stránce :).

www.MEXXSOUTĚŽ.cz 

IMG_0500 IMG_0502 IMG_0506

Krásný den!

FACEBOOK // INSTAGRAM // ASK

5 komentářů:

  1. Myslím, že je lepší koupit si dražší (a kvalitnější) vůni, než takové vůně za 400..mám s nimi celkem špatné zkušenosti s tím, že vydrží vonět jen chvíli, jsou prostě takové slabé. Naopak mám vůně co voní krásně i 10 hod.

    OdpovědětVymazat
  2. A jake napriklad? To by me zajimalo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba J'adore? Stojí ale o 2 tisíce víc než tato voňavka..ale taky vydrží celý den.

      Vymazat
  3. Skvělý článek! Určitě mi pomohl :)

    NICOLEAUGST

    OdpovědětVymazat
  4. Krabička ani obal mě teda moc nezaujaly, nevím nevím.. Obecně takovým značkám neholduji a kupuji raději kvalitnější, které dýl vydrží. Třeba Dior, Lancome, Chanel nebo Bvlgari.

    OdpovědětVymazat