10. prosince 2015

/OUTFIT/ Big scarf&new jacket

Ahoj! Konečně můžu sama za sebe říct, že s dnešním outfitem i fotkami jsem nadmíru spokojená! Fotky jsou ostré, jde na nich vše krásně vidět, zachytili jsme fajn detaily a celkově jsem ráda, že jsme dokázali vyfotit pohodový outfit a ještě tu moji pohodovou, ačkoliv nemocnou, náladu zachytit :). Co víc si přát? Dokonce na fotkách ani nejde znát, že jsem nemocná! :D No dobře, můj nos je dvakrát tak větší než normálně, ale to je to poslední co by mě mohlo trápit :).
No a jelikož jsem nemocná, tak jediné co si vážně nepřeji je onemocnět ještě víc než teď, takže teplo u mě vede na plné čáře - možná i proto jsem si objednala další velkou a teplou šálu :). 
V dnešním outfitu na mně tedy můžete vidět mé milované UGG, velkou teplou šálu, která skvěle drží tvar a krásně hřeje a taky novou bundu, kterou jsem sice objednávala po internetu, ale sedla mi skvěle a překvapivě ji jde nosit ještě teď, když se zase malinko ochladilo a není v ní zima :).
Tudíž za mě je to dneska velkááá spokojenost. A přísahám, že příště to bude zase stejně kvalitní jako dnes :).

Mějte se krásně!


IMG_0536 c IMG_0561 IMG_0570 IMG_0589 IMG_0614 IMG_0634 IMG_0643 IMG_0646

TRIČKO - New Yorker
KALHOTY - F&F
KABELKA - Deichmann
BOTY - UGG /www.OfficeShoes.cz/
HODINKY a PRSTEN - DKNY 

29 komentářů:

  1. Docela hezký outfit až na ty kalhoty, které máš vždy zařezané mezi nohama, což působí absolutně nechutně..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikde nemam nic zarezane. Mam velke stehna a kdyz je dam pres sebe nebo do urciteho uhlu, tak to tak muze pusobit, jelikoz jsou kalhoty v rozkroku volnejsi. Kazdopadne by me asi nikdy nenapadlo zkoumat nekomu kalhoty v rozkroku :).

      Vymazat
    2. Ja si toho vsimla taky. Toho si nekdo proste vsimne na prvni pohled.

      Vymazat
    3. To si snad děláte srandu, že jo?!:D .. Jituš absolutní nesmysl. Moc Ti to sluší :)

      Vymazat
  2. Outfit vypadá povedeně :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tu šálu bych brala taky! Už takovou velkou sháním dlouho, akorát v červené barvě :). Jinak moc hezké fotky!

    OdpovědětVymazat
  4. Kriste pane, kalhoty mas dobry! Jsi proste fesanda! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi krásná! Akorát vlásky by asi chtěly dobarvit ;) Isabela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by chtelo!! :) uz se na to chystam v nejblizsi dobe :).

      Vymazat
    2. Těším se pak na fotky s "novýma" vláskama :) I.

      Vymazat
  6. Super outfit! Sluší ti ta barva :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak komentář s rozkrokem mě vážně pobavil... to by mě nenapadlo někomu sledovat rozkrok normálně natož na fotce... :D :D :D Jinak šála je úžasná, šedou barvu miluji, bunda skvěle padne. Zu

    OdpovědětVymazat
  8. Najviac sa mi páči ten šál a kabelka, ale tým topánkam asi nikdy neprídem na chuť;D

    OdpovědětVymazat
  9. V těch kalhotách jseš fakt napresovaná a fakt se ti v tom rýsují některé choulostivé partie :) myslím že by ti volnější kalhoty prospěly :) jinak outfit stejný jako každý druhý tady. Je to nuda a takhle chodím oblékaná denně, takže si nemyslím že bych se z toho měla nechat inspirovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kalhoty mam o cislo vetsi, tak je docela nemozne, abych v nich byla napresovana :).

      Vymazat
    2. Mně se ten outfit líbí, ale je fakt, že není ničím zvláštní. Dát si bundu, kalhoty a šálu napadne každého. Hledám inspiraci.. A ty kalhoty trochu naplé vypadají, i třeba na lýtku.

      Vymazat
    3. Dat si bundu kalhoty a salu napadne kazdeho... No prijde mi na tomto porovnani neco zvlastniho. Nejsou to nahodou normalni kousky obleceni jako dziny, tricko, halenka, svetr, kabat nebo parka? Co by mela jineho kombinovat? To je jako by si dala sukni, silonky, kozacky a svetr a napsala jsi ji na to ze to napadne kazdeho. Ano napadne. Ale jde o to jak jsou veci snad zkombinovane, ne? Nebo co by si mela dat aby to bylo zajimave? Jsou nyni na trhu nejake inovativni kousky obleceni, ktere by si rada videla?
      Ps: ty kalhoty mam taky a i kdyz mam aspon o 10kg min nez Jitka, tak je mam napnute vsude. Je to takovy strecovy material, co se na postave tak blbe chova.

      Vymazat
    4. Kalhoty jsou trochu fest, těch bych si ani tak nevšimla. Inspirací to moc není, ale co taky v zimě fotit, bundu nebo kabát. Ale prosím ty papuče...ty nechejte doma! Ani, je to můj názor. Působí to jako bačkory, vrchol nevkusu, proto mě zaráží u blogerek - ještě když to omlouvají pohodlím!

      Vymazat
    5. jo jenže dát si nějakou košili a s něčím ji originálně kombinovat není totéž jako bunda a šátek. bund nosí každý jen pár a kombinuje je jedině se šátkem..není v tom žádná inspirace. není to žádný nový nápad..někdo má jednu bundu a nosí jen ji, že si k ní dá denně jiný šátek není ještě originální outfit..

      Vymazat
    6. Nejde o to co kdo nosi. Ale jak to kdo nosi. A promin, ale stale by to byla kosile a neco k tomu... Stejne jako bunda a sala ;-).

      Vymazat
    7. Ja teda v tom taky nevidim inspiraci kdyz jde o bundu a salu. Je nekdo kdo toto nenosi? Co je v tom za umeni? K tomu clovek nepotrebuje styl a smysl pro modu.. Zajimaly by me hlavne nove napady a kombinace a ne to co nosi 99,9% lidi..

      Vymazat
  10. Máš skvělou šálu, tohle jsou super fotky! ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Super outfit!
    seulementteresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Tyjo ty komentáře tady, no jenom čumum ! Holky get off your high horse :) Moc ti to sluší, tyhle velké šály miluju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to taky líbí a souhlasím, že jí to moc sluší. Ale to si mohla založit photoblog, kde by přidávala hezké fotky a ne fashion. Protože fotky pěkné, oblečení pěkné, sluší to, ale není to nic nového co by někdo neznal.

      Vymazat
  13. U všech ostatních blogerek si řikám : Ty jo to je super to zkusim kombimovat taky :) . U tebe je to vzdy : Jo to nosim taky.... a vlastně každá druhá na ulici. Bylo by mi blbé vydávat se za blogerku a pak sem prdnout fotky běžného outfitu každé holky. Vídám na ulici šmrncovní baby co mají vkus. Ty by měly být blogerky .

    OdpovědětVymazat
  14. Šla jsi sakra dolu v kvalitě :) dřív jsi měla šmrnc ted jsi hrozně tuctová promin

    OdpovědětVymazat