12. prosince 2015

/VÁNOČNÍ TIPY/ Jaké dárky koupit?

Ahoj! Rozhodla jsem se, že tento rok udělám tipy na dárky pro holky i kluky dohromady :). Přeci jenom Vánoce jsou za rohem, tak není potřeba to nijak rozpitvávat na dvakrát a raději vám to vše sepíšu naráz, jelikož je spoustu věcí, které můžete dát jak kamarádce, tak i bráchovi :). Navíc jsem se taky snažila, aby se jednalo o takové tipy na dárky, které můžete ještě sehnat v klasických kamenných prodejnách. Kdo se teď chce ještě stresovat tím, že se mu někde ztratí dárek?
Tak jdeme na to!

Beze jména

1. DIÁŘ / ZÁPISNÍK - máte kamarádku, která si ráda dělá poznámky? Taťku, který je zvyklý si psát schůzky do diáře? Mamku, která si potřebuje sem tam poznačit nějaký nový recept a nebo tip na zlepšovák do domácnosti? Myslím, že všem těmto udělá nový diář a nebo pěkný zápisník velkou radost :).
2. LÁHEV NA VODU - ať už vaše sestra či brácha chodí do fitka a nebo mají dlouho školu či práci, tak mít sebou láhev, kterou můžete kdykoliv doplnit a nebo si do ní nalít ranní dávku kafe či čaje se oplatí :). 
3. POWER BANKA - myslím, že v dnešní době věc, která potěší snad všechny. Jak kamarádku, přítele, sourozence, tak klidně i taťku s mamkou :). Všichni známe ten pocit, kdy se na mobilu rozsvítí posledních 5% baterky a máme před sebou ještě dlouhý den bez možnosti pořádně mobil dobít. Takže není nad pocit sáhnout do tašky či kabelky a podobnou vychytávku tam najít :). 
4. KNIHA - to je dárek úplně pro všechny! Má ráda vaše babička kuchařky? Tak ji nějakou novou kupte, jejich na trhu teď spousta! Chce vaše sestra či mamka zhubnout? Tak ji kupte nějakou knihu o zdravém životním stylu nebo stravě. Máte mladšího sourozence, který má rád youtube a vlogery? Tak mu kupte nějakou knihu od nich :). A pokud kolem sebe máte někoho kdo se potřebuje odreagovat a rád kreslí, tak mu pořiďte omalovánky pro dospělé :). Spoustu super knih najdete na www.Martinus.cz a máte tam ještě u nějakých knih garanci doručení do Vánoc! :)
5. POMPON - sleduje vaše kamarádka či sestra poslední trendy? Tak kožešinový přívěšek jí udělá radost :).
6. BALZÁM NA RTY - Eos je podle mě moc fajn balzám a navíc jej v kabelce vždycky najdete, takže pokud máte kolem sebe nějakou milovnici balzámu, určitě jí ho kupte. Je to drobnost, která potěší a seženete jej v DM drogérii :).
7. KOSMETICKÁ TAŠTIČKA - pro všechny kosmetické nadšence! Ať už pro mamku, ségru či kamarádku. Každá máme přeci ráda, když máme svoji kosmetiku v pěkném obalu. Popřípadě jde tyto taštičky využít i jinak, například jako penál do školy či taštičku do kabelky na nezbytnosti :). 
8. BLUETOOT REPRÁČEK - poslouchá váš přítel rád hudbu? Tak věřte, že tato blbinka ho dokáže potěšit na maximum! Takže všem hudebním nadšencům pořiďte repráček a uvidíte jak budou nadšení :). Fajn kousky seženete i v obyčejném Tescu za pár korun. 
9. HODINKY - dárek, který určitě neurazí, ale velmi potěší :). Pokud máte možnosti, tak určitě zainvestujte do nějakého kvalitnějšího kousku. Je to totiž super doplněk a já osobně na něj nedám dopustit :). Pokud byste se rozhodli ještě po DW, tak na stránkách www.DanielWellington.com máte při zadání kódu JITUSKAAA 15% slevu :).
10. KOSMETIKA - ať už ta vlasová, pleťová a nebo dekorativní, tak se vždycky hodí a můžete ji pořídit komukoliv :). Mamce pořiďte kvalitní krém proti vráskám, sestře oblíbené produkty v péči o vlasy a pokud se kamarádka ráda líčí, tak nějaká pěkná paletka ji jistě nadchne :). 
11. PARFÉMY - myslím, že komentáře není třeba :). 
12. STÍRACÍ MAPA - vymýšlíte dárek pro někoho, kdo rád cestuje? Tak mu kupte stírací mapu, aby si mohl zaznačit, kde už všude byl! Na ZOOTu je těchto vychytávek hned několik a zboží si můžete vyzvednout jak ve výdejnách a nebo si ho nechat bezplatně poslat :).  
13. DÁRKOVÝ POUKAZ - pokud vážně nevíte čím určitého člověka potěšit, tak mu darujte dárkový poukaz :). A to na cokoliv! Ať už na nějaký zážitek, masáž, do oblíbené restaurace, parfumérie, atd... :). 
14. SADA NA GEL LAK - pokud máte možnosti, tak můžete například pro mamku či sestru zainvestovat i do sady na gel lak. Pokud má ráda hezky upravené ruce a pěknou manikuru, tak ji to zajisté potěší :). Já mám odzkoušené a jsem moc spokojená!
15. BOX NA JÍDLO - krabičkuje si jídlo někdo koho chcete potěšit? Tak pevně věřím, že nějakou pěknou, ať už praktickou a nebo vtipnou krabičkou ho potěšíte na plné čáře! :)
16. VTIPNÁ PLACATKA - proto tatínky je to vždycky složité.. A myslím, že kolikrát je víc potěší vtipný dárek, než ten praktický :). Proto mě napadlo, že obdarovat je vtipnou placatkou s nápisem by nemuselo být na škodu :). Seženete na ZOOTu.
17. SODA STREAM - podle mě naprosto skvělý dárek jak pro rodiče, tak třeba i pro babičku s dědou a nebo někomu do nového bydlení :). 

Doufám, že jsem vám dala spon nějaký tip, popřípadě vás k něčemu inspirovala :).

Mějte se krásně a v pondělí se můžete těšit na outfit post! :)



8 komentářů:

  1. Fajn článek. Myslím, že všechny tipy jsou univerzální a dostupné :) Já už naštěstí všechny dárky mám, protože to co se teď děje v obchodech je ryzí šílenství :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla jsem napsat komplet to samé.. :D

      Vymazat
    2. Ja nastesti ted v obchodnaku nikde nebyla a silne verim tomu, ze bych to psychicky nedala :D.

      Vymazat
  2. Super tipy! Určitě něco z toho pořídím, dárky si nechávám letos až na poslední chvíli, takže tyhle články jsou pro mě velkou inspirací :)
    http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji, no 2 věci jsem už i rovnou objednala:), jak jednoduché, a přitom stačí se jen inspirovat, díky moc za tipy, jsi zlatá:) Anuska (ronny.pise.cz)

    OdpovědětVymazat
  4. Ispirace na dárky mě vždycky zajímají, možná by mě zajímalo i co dáváš rodině, kamarádům, přítelovi i během roku. Někdy mám problém něco vymyslet, protože rodina z přítelovy strany ráda "dárkuje", tak já pak musím taky a není to jen tak vymyslet tolika lidem dárky.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to te uplne chapu :D. Ja vetsinou kupuji spise drobnosti a k tomu napriklad lahev vina, kvetinu :). Kdyt potrebuji neco sehnat, tak vetsinou jdou do obchudku s darkovymi predmety, popripade do takovych tech obchodu s dekoracemi :). Kdyz chci obdarovat kamaradku, tak vim, ze ji udelam radost nejakou zajimavejsi kosmetikou napr. Od Yves Rocher nebo z Manufaktury a to stejne dokaze potesit i moji mamcu ci segru, plus k tomu teda nejakou tu lahvinku a neco dobreho - belgicke pralinky z cokoladovny a podobne :). A pritele nejvic potesi veci napriklad nove CD, neco z mensi elektroniky a nebo nejaky kvalitni kus obleceni :).

      Vymazat