14. prosince 2015

/OUTFIT/ All in black.

Ahoj! Pokud se nepletu, tak poměrně dlouho tu tak černý outfit jako je ten dnešní nebyl, že? :) Ačkoliv je černá moje nejoblíbenější barva, tak jako asi i většiny z vás, snažím se ji nosit v menší míře, než v minulosti a raději dávám přednost trošku jiným barvám. I když dávat přednost šedé před černou není asi až taková změna :D.  
Jinak jsem vám chtěla moc poděkovat za to, že na můj blog stále chodíte a moc mě baví pozorovat ten vzrůst zájmu o blog, když tu jsou články obden. Musí se nechat, že Vánočních témat a příležitostí k článku v tomto období je skutečně mnoho. Proto se bojím až bude po Vánocích a já budu zase trochu tápat v tom, co na blog přidávat a jaké články psát, protože povíme si to na rovinu... Můj život není tak zajímavý a občas se hledají témata k článku poměrně těžko. 
Ale abych zas nedepkařila ohledně budoucnosti, která tu ještě ani není, tak se raději budu věnovat outfitu :). Svetr, který vidíte mám nový.. No úplně nový není, mám jej tak zhruba měsíc, možná dva? Ale ještě nebyla příležitost si jej vzít, což mě docela mrzí, jelikož je fajn a moc příjemný :). Pod svetr jsme si vzala dlouhé tričkové šaty, které jsem zakasala, mnou oblíbené (vámi nenáviděné :D) lesklé legíny, teplé válenky a doplnila to mými oblíbenými doplňky. Přiznejte se, kdo máte taky chlupatý přívěšek? :)

A to je pro dnešek vše. Užívejte vánoční atmosféry a mějte se krásně :).

IMG_0691 IMG_0679 IMG_0680 IMG_0724 IMG_0738 Beze jména1 IMG_0791 IMG_0796 IMG_0797 Beze jména2

SVETR - www.Modino.cz
ŠATY - Vero Moda /www.Zoot.cz - 15% sleva s kódem RADOSTODFRANCEBABY/
KABELKA - Nucelle /www.Jej.sk/
NÁRAMEK - www.Eppi.cz
HODINKY - www.DanielWellington.com (při zadání kódu Jituskaaa máte 15% slevu )
ŠÁLA - ???

39 komentářů:

  1. nááádherná! jednoduše nádherná...v posledních outfitech mi přijdeš uvolněná a hrozně šťastná :) a jestli tady budou psát OPĚT nějací závistivci - vzkazuju jim, že tohle je krásná ženská postava!

    OdpovědětVymazat
  2. Inspirace nula. Svetřík zajímavý je. Ty kalhoty za mě taky ne a už vůbec ne ty boty! Od pasu dolů to je takové ala selka! Chybí tomu trochu šmrncu a elegance. Vyměnit za pěkné kozačky, kotníkové boty. Kabelka pěkná.

    OdpovědětVymazat
  3. To jako vážně ? Zas ty příšerně laciný legíny jak ze sexshopu a k tomu válenky? Takový legíny vidím na 15 kurvičkách v baru . Bože vzpamatuj se Jíťo tohle je fakt otřesný :) ted je to fakt kritika né nadávání, ale pokud se rychle nevzpamatuješ tak už nevim . Absolutně se to k sobě nehodí a vypadá to celý hrozně lacině . Tohle opravdu ne. Těším se až konečně uvidím fotky na kterých ti to sluší :) mimichodem nedivím se že jsi nemocná...:)Ještě včera jsi na instagramu umírala a ted se venku fotíš ve svetříku :) opravdu koncept tohoto blogu nepobírám . Absolutně !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyjadrim se pouze k tomu, ze fotky nejsou z dnesniho dne, ale ze zacatku minuleho tydne :).

      Vymazat
    2. Možná kvůli tomto začátku minulého týdne jsi teď nemocná :D jinak se mi líbí vršek, nechápu proč si dáváš ty legíny pořád (minimálně na blog), když ti většina říká, že ti vůbec nesluší a jsou prostě módní propadák. Na hubených holkách se mi líbí ty částečně koženkové kalhoty, ale ne celé z koženky, je to hrozně levné. Jinak ti sluší úsměv a vyzařuje z tebe pozitivní energie, asi jen kvůli ní sem furt chodím..

      Vymazat
    3. A já ti nevím, mně se ty legíny náhodou líbí ;-)! Myslím si, že právě kombinací zbytku outfitu Jitka dosáhla toho, že legíny nevypadají vůbec lacině, ale naopak šmrncovně a to také nejsem zrovna zastánce koženkových legín. Stejně tak poznámka k obuvi, válenky jsou dle mého názoru parádní volbou, jelikož podpatky nebo něco podobného by podle mě nebylo tím pravým ořechovým právě v kombinaci s těmito legínami. Takže za mě skvělá inspirace :-) a jak tu tak vidím ty komentáře... Milé dámy (možná i pánové) proč jít s davem a řídit se tím, co většina říká? To bychom pak mohli chodit všichni stejně oblékaní od hlavy až k patě :-)! Jituš, jdi si dál za svým, přeji hodně štěstí a také hodně věrných čtenářů :-)

      Vymazat
  4. Tyto gate vypadaji hrozne i na ultra stihle postave. Ze ty musis mit vzdycky v outfitu min. jednu vec, co vypada jako katastrofa.

    OdpovědětVymazat
  5. Další módní katastrofa promin. Všimla jsis že ti tu 99 procent píše co bys měla změnit a jak to jinak kombinovat? Nepřipadá ti to že je to už zvláštní. To spíše většina radí tobě než naopak. To je dost divné. Zkus se nad tím zamyslet. Chodím na hodně módních blogů a tohle jsem viděla jen u tebe. Jsi také jediná holčina z blogerek která mě samotnou nikdy neinspirovala. Ráda bych tě pochválila ale tady fakt není za co . Bohužel

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé! Moc ti to sluší ♥ A za mě válenky ano! Nechápu co proti tim pořád všichni mají :D Pokud nejsou "sešmajdané", což ty tvoje rozhodně nejsou, tak to vypadá super!

    OdpovědětVymazat
  7. Ježíííííííííiiišššii marjááá .. Fuj teda ty koemntáře.. Pro mě to teda určitě inspirace je, moc mocc se mi to líbí.. Válenky miluju(teda jak píše Tánuš, pokud nejsou sešmajdaný)-jsou příjmený, pohodlný, teploučký. Legíny se mi líbí jak na kom-na tobě určitě jo.. Celkově se mi to líbí moc, fotky jsem si prohlédla asi 4x.. A Jituško, že jsi zhubla? No jsi krásná, moc ti to sluší a taky si užívej vánoční čas :-)Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Jak už jsem tu četla-od pasu dolů je to děs.. Nahoru je to pěkné, celočerné outfity mám občas ráda, pokud se nenosí denně. Vršek k sobě ladí. Kabelka i šátek se mi líbí. Ale ty legíny jsou fakt strašné a každému, kdo nemá hubenou postavu, nebo vytvarované svaly, to prostě přidává zbytečně kila. A na všech to vypadá strašně, nepatří to na blog o módě. Válenky jsou pro mě papuče, ale dejme tomu. Škoda, že vždycky outfit něčím "zničíš".

    OdpovědětVymazat
  9. Jitko, moc te obdivuju, ze si z tech negativnich komentaru nic nedelas. Obcas se mi tvoje outfity taky nelibi, tak to je pak nekomentuju, nebo komentuju tak, abych te neponizovala. Chapu, ze kdyz mas blog, tak ne vsichni na tebe budou slunickovi, ale obcas je to uz fakt na hrane, ze to hranici s cyber-sikanou. Anonymne se dobre rejpe, pochybuju, ze by ti vetsina slecen tohle napsala treba na instagramu nebo na facebooku.. No nic, jen moc doufam, ze te to neznechuti tak, ze s blogovanim necekane seknes, protoze by te byla skoda :) jak rikam, ne vzdy se mi libi, co si obleces, ale vetsinou ano. Fandim ti :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jituš, mám tvůj blog nejradši ze všech co sleduju. Ne kvůli módě, ale proto jaká myslím, že jsi, protože jsi mi z blogerek nejblíž, bydlíš nedaleko mě a oblékáš se v cenově dostupných obchodech. Chodím sem a budu chodit, i když myslím, že jiné blogerky jsou napřed. Např. A cup of style jsou inspirativní a každý kousek si dokáží odléct jinak, originálně. Takovou inspiraci asi hledají holky i tu, ne jen každému známé outfity. Mně to tu taky trochu chybí, ale i přesto, nevím proč, mám tvůj blog strašně ráda.

    OdpovědětVymazat
  11. No Jitka, tak toto za mna urcite nie. Ja sama nosim dost casto celocierne outfity, kde si podla mna prave treba dat pozor aby spolu jednotlive materialy ladili a navzajom sa doplnali, co sa podla mna u teba rozhodne nedeje, skor sa biju. Ako ti uz viacero dievcat napisalo, tie leginy radsej vymen za cosi ine, asi su pre teba pohodlnou volbou ale z toho estetickeho hladiska je to vazne hroza. Chvalim ale doplnky, hodinky a naramok su super a taktiez mas aj nadherne vlasky a na prvej fotke sa fakt pekne usmievas. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mne se outfit líbí. Neshledavam na nem vůbec nic špatného, ba naopak. At je materiál legin jaký chce, tak Jitce sluší. Dělají pěkně nohy a nevidím jediný důvod psát, ze si to můžou dovolit jen opravdu hubené holky. Nevidím důvod proč? Co se tyce svetru, tak tato delka je ideál a velmi trendy. Pro me příjemná inspirace, jelikož na tyto délky stále nemám odvahu, takže určité zkusim. Co se týče výše zmíněných materiálu, tak mne k sobě ladí. Nic se s ničím netluce a vše příjemné zapadá. Válenky sice také nemusím, ale vim, ze je ma Jitka rada a nebudu ji doporučovat nosit něco jiného, když k ni evidentně sedí a nemá je v dezolátním stavu. Co bych ještě dále dodala.... No je mi Jitky líto, jelikož jak tak ctu komentáře už delší dobu, tak se objevuji spise hanlivé komentáře a nic k tématu článku. A to je škoda..
    Já osobně Jitu kožešinové přívěsky nosim, je to velmi příjemné a decentní doplnění outfitu.
    Měj se krásné, hlavu vzhůru a za me to je dnes skvěle, Těším se na další tvůj příspěvek.
    S pozdravem,M.

    OdpovědětVymazat
  13. Jituško, ty vlasy jsou snad den ode dne krásnější! Co se outfitu týče, tak po přejetí fotek ani nevím, co máš na sobě, protože veškerou pozornost na sebe táhnou ty vlasy a tvůj úsměv, takže i kdybys měla na sobě pytel od brambor, budu mít pocit, že jsi prvotřídní kočka! Jinak mě baví ty komentáře, kde vlastně "nikdo nenadává, jen nabízí konstruktivní kritiku". :D Dost možná bych různé věci taky nakombinovala jinak, ale nakonec je vše o tom, aby vynikla ženská v oblečení, nikoliv oblečení na ženské a v tomto směru ti není co vytknout! ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Jituš, dnešní outfit se mi moc líbí celý. Jsem milovnice legín a opravdu na tvých nespatřuji nic špatného. Holt 100 lidí, 100 chutí. Těm co se to nelíbí bych vzkázala, že jde o Jitky outfit post a i kdyby Jitka uznala za vhodné obléct si pytel od brambor, je to čistě její věc. Škoda, že lidé v téhle republice nehledají na druhých jen to pozitivní a všude převažuje jen to negativní. Zu

    OdpovědětVymazat
  15. Jsi krásná :) a koukám, že jsme si vybraly stejné hodinky, jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
  16. Jitu, legíny nos dál! Líbí se mi, jak tím hrozně vytočíš vždycky spoustu lidí :D kvůli takové blbosti jako jsou lesklé legíny :D
    Mě se na tobě líbí jak legíny, tak válenky, svetřík, prostě všechno. Takto ti to opravdu moc sluší, ještě úsměv k tomu a krásné vlasy! I kdybys na sobě měla pytel, bude ti slušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejde o vytočení, ale proč mám chodit sledovat blog, kde blogerka nosí takovou hrůzu. proč asi jsou tyto legíny neustále na módním pekle..? někdy mi to tady připadá, že holky radí jí, než ona nám..

      Vymazat
    2. Divej, kdyz ti neni blizky muj styl, tak uplne nejjednodussi je muj blog preci nesledovat ne? :) ja take nesleduji blogy, ktere mi nejsou stylove blizko ci se mi nelibi osobni styl blogerky :).

      Vymazat
    3. Však tě nikdo nenutí Jitky blog sledovat. Pokud se ti to, co nosí nelíbí, tak sem nechoď. Já také nemusím moc styl některých blogerek, ale nelezu jim na blog psát komentáře, jak je jejich oblékání hrůza a děs.

      Vymazat
    4. bohužel, alespoň podle komentářů, kdyby toto udělali všichni, tak tu už nikoho nemáš :)

      Vymazat
    5. No, moje nastevnost blogu se nesklada z 20 komentujicich lidi, ale z nekolika tisicovek ctenaru, kteri dle ohlasu na socialnich sitich a e-mailu chodi na blog radi :).

      Vymazat
    6. Souhlasím a anonymy, je to škoda dobře se vyvíjejícího blogu. Chodila jsem sem od začátku tvého blogování, proto sem chodím i teď, ale souhlasím s ostatními, že styl šel hodně dolů. To musíš vidět sama, i z komentářů. Dřív tu byl jeden negativní, zbytek kladný, teď je to naopak. Škoda.

      Vymazat
  17. Ty legíny jsou otřesný, máš je tu po několikátý a pokaždé je to děs. Achjo, tenhle blog byl dřív fajn, ale teď mi to přijde jen samá lež a hrůza.

    OdpovědětVymazat
  18. Sama moc dobře víš jaká je realita a na co si tady hraješ.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by me tedy zajimalo na co si hraji :).

      Vymazat
    2. Příjde mi zvláštní, že jsi na čtenáře taková. Každá odpověď ironická, už nemám opravdu chuť sem chodit. O módě to tady už dávno není a kvůli tvé osobě už tu taky nemusím chodit. Samozřejmě čekám odpověď ve stylu, že mě tu nikdo nedrží. BTW nejsem původní anonym, pouze reaguji na tvůj komentář.

      Vymazat
  19. tak tohle opravdu ne :( pořád si říkam, co se s tebou stalo. dřív stylová a naprosto dokonalá v každém outfitu a ted? byla jsem z tebe dřív unešená a byla si pro mě inspirací ale ted sem chodím asi už jen ze zvyku a většinu článků ani nedočtu do konce :(

    OdpovědětVymazat
  20. Tohle se ti moc povedlo, ta fotka, kde se směješ, je úplně skvělá ♥ válenky jsou super, přijde mi, že je jako jeden z mála lidí právě umíš kombinovat :D a chlupatý kuličky na taškách se mi taky moc líbí :)
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  21. Me fakt z tech komentaru trefi. Priznam se, ze ani ja nejsem fandou lesklych legin, ale v tomto outfitu se ti je podarilo decentne nakombinovat a k tomu svetru proste sedi! Hrozne rada bych videla, jak vypadaji a jak se oblekaji dotycne pisatelky. Podle me jsi inspiraci pro spoustu holek, prave proto, ze ze sebe nedelas radoby fashion blogerku - protoze uprimne, vetsina veci co je na takovych blozich prezentovana vypada sice pekne na obrazku, ale v normalnim zivote je tezko unositelna. Ma ucta! :D T.

    OdpovědětVymazat
  22. Outfit se mi moc líbí! Ignoruj negativní komentáře, očividně se v legínách cítíš dobře a navíc to i skvěle vypadá. Povedlo se to dobře nakombinovat, lesklé legíny mám ráda sama o sobě a v tomto outfitu jsou originální. Navíc máš tady i skvělé vlasy :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Komentare jsou zase tezce dramaticke, jako kdyby slo snad o zivot, ci co :D Ja bych tem lidem vzkzala, at jdou do psiho zadku treba :) At uz pisou cokoliv, za sebe rikam, ze ti to na fotkach moc slusi. I ta celocerna je dobra. Mam Te rada, Jito. Nenech se "stahnout dolu" nekym absolutne bezvyznamnym.

    OdpovědětVymazat
  24. Nech si kazdy hovori co chce, mne sa leginy vzdy na zenach pacili. Jedine co by som vytkol - jednofarebna kombinacia mi pride trochu nudna.

    OdpovědětVymazat
  25. Nekteri anonymove jsou vazne mentalne postizeni, me se outfit libi, slusi ti.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat
  26. Teda ty vlasy jsou super! Dlouho jsem tu nebyla a jsem překvapená, jak ti nová barva sluší :) Úplně jsi prokoukla.

    Simple living: Vánoční punč

    OdpovědětVymazat