18. prosince 2015

/LIFESTYLE/ Návštěva v showroomu OPS!Objects

Ahoj! Dneska tu mám pro vás jeden lifestylový a poměrně odpočinkový post, který se týká mého středečního dne :). 
Příliš mnoho příležitostí dostat se do krásných showroomu různým značek bohužel nemám, jelikož většina těchto krásně nazdobených míst sídlí v Praze a proto mi jistě budete věřit, že mě dokáže velmi mile potěšit, když mi přijde pozvání do showroomu, který se nachází pouze pár kilometrů od mého bydliště :).
Pozvání mi přišlo do showroomu značky OPS!Objects, kam jsem se upřímně hrozně moc těšila a ještě jednou tímto chci poděkovat skvělé a milé Veronice za pozvání :). Showroom jsem navštívila ve středu a byl to pro mě skutečně moc příjemný zážitek vidět všechny ty barevné náramky, hodinky a řetízky pospolu. Bylo to tam jako v tom nejkrásnějším dívčím pokojíčku, který v sobě ukrývá velké šperkovnice plné blyštivých šperků :).

IMG_0915

Jak můžete vidět na fotkách, tak takové místo je snem snad každé holky/dívky/ženy, která je tak trošku straka a má slabost pro šperky! :)

IMG_0916

Mně se náramky OPS!Objects zalíbily již před několika lety, kdy jsem je viděla poprvé u jedné slečny a to aniž bych věděla oč jde, čím jsou jiné a nebo odkud pochází :). Myslím si, že je buď můžete nenávidět a nebo milovat, nic mez tím :).

IMG_0917

Ze showroomu jsem si odnesla jeden poněkud decentnější náramek, který uvidíte v dalším outfit postu, ale když se teď dívám na fotky, tak je mi jasné, že si do léta pořídím ještě další kousky a určitě mezi nimi budou "boule" :)).

IMG_0912

Co se mi líbí  z nové kolekce, tak jsou určitě tyto náramky a řetízky MY!OPS , které si můžete plnit různými doplňky, podle toho co se vám líbí a nebo je nechat takto čisté pouze s krystaly :)

IMG_0899

V kolekci také najdete nové OPS!DIAMONDS, které na ruce působ naprosto fantasticky a pokud míte elegantní styl, tak je jistě vynosíte. Jsou na magnet, takže sednou na jakoukoliv ruku :).

IMG_0921 Beze jména IMG_0906 IMG_0900

A na závěr mě moc zaujaly tyto dva zlaté OPS!LOCK GOLD :). 

Co říkáte vy na šperky OPS Objects? Líbí se vám? Už si k vám našly cestu a nebo to není nic pro vás? :)

Mějte krásný den!

 (OFICIÁLNÍ FACEBOOK ČESKÉHO A SLOVENSKÉHO ZASTOUPENÍ - zde můžete šperky objednávat :))

7 komentářů:

  1. A kde se to konalo? :) jen teda bych dodala, že já OPS nemiluju ani nenávidím, spíš mi to je celkem jedno :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím proč, ale zase až tak moc se mi ty šperky nelíbí :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky ne, přijdou mi moc přeplácané a výrazné. Prostě to není můj styl, ale věřím, že někomu se líbí :)

      Vymazat
  3. Ta kolekce s diamantem se mi celkem zalbila hlavne ten bily.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že náramky měli moc hezky naaranžované :-) Člověk má hned chuť odnést si domů úplně všechno :-) Přívěsky s krystaly jsou bomba!

    OdpovědětVymazat