28. listopadu 2015

/SHOPPING/ BLACK FRIDAY - zklamání?

Ahoj! Jak jistě většina z vás ví, tak včera probíhal Black Friday. U nás to není oficiální akce, ale i tak v minulosti bylo možné v mnoha obchodech tuto akci zaregistrovat a výhodně nakoupit. Je to svátek, který v Americe následuje po Díkuvzdání a tímto dnem tak nějak začíná to pravé vánoční šílenství a nákupy. Jak je vám určitě jasné, tak v Americe je to hotové bláznovství a lidí stojí i několikahodinové fronty! U nás se tento "svátek" projevuje formou slev v různých obchodech, které jsou většinou ve výši 20-30%, popřípadě máte třeba druhý levnější kus s 50% slevou :).
Já už jsem v minulosti tyto slevy využila například v New Yorkeru, kde to bylo podle mě vždy nejlepší. Jednoduše měli 30% slevu na vše co není ve slevě a hotovo. Proto jsem se těšila i tento rok a říkala jsem si, že takové slevy bude mít určitě více obchodů. Bohužel mé zklamání proběhlo hned v momentě, kdy jsem zjistila, že slevy v NY jsou jen na některé zboží, což ve výsledku znamenalo, že sleva byla až 50% na pár kusů oblečení, které by dle mého názoru stejně do slev později šly, protože se tak moc neprodávají. Zaregistrovala jsem, že například v Lindexu byla sleva 25% na džíny/kalhoty, v Reservedu sleva na dámské pásky, v F&F jsou celý víkend slevy 30% na veškeré oblečení a doplňky - to se určitě vyplatí! :) A pak měli různě slevy na vybrané zboží - svetry/bundy, atd.. Nejčastěji 25%.  Co se týče internetových e-shopu, tak tam většinou akce probíhá celý víkend, tak pokud máte někde něco vyhlédnuté, zkuste se podívat, zda to není aktuálně ve slevě :).

Ale co se týče nákupů, tak i když jsem byla zklamaná z toho, že slevy nejsou takové jaké jsem si "vysnila", přeci jen jsem si něco pořídila. Můj nákupní seznam zněl docela jednoduše - černé džíny, čepice, obyčejné trička. A co jsem si ve výsledku pořídila?

Beze jména

Oversized košile je z New Yorkeru za plnou cenu 549,- . Docela dost jsem přemýšlela jestli ji vzít nebo ne, ale říkala jsem si, že bude vypadat super jak teď na podzim/zimu, tak i na jaře ke converskám. Navíc se mi moc líbí detail v podobě zipů na stranách :). Vím, že už jednu košili s tímto vzorem mám, ale ta je pro mě dost na tělo vypasovaná :). 

1

Takto na ramínku toto "svetro-tričko" vypadá hrozně, ale dělá moc pěknou postavu. Má menší stojáček, což mi přijde docela sexy a v poslední době se mi tyto stojáčky a pak také klasické roláky moc líbí! Seženete v New Yorkeru za 499,-. 

Beze jména1

Dvě naprosto obyčejné trička. To šedé je dost volné a má velmi příjemný materiál a navíc triček s dlouhým rukávem mám poměrně málo, takže při ceně 139,- jsem ho přihodila k nákupu. To stejné se týka i černého trička vedle. Mám jej už i v bílém a jsem s ním spokojená. Tentokrát jsem si jej vzala akorát víc na tělo a je super! Navíc za cenu 89,- ho vynosím klidně i na doma :).


Beze jména2

Kozačky nad koleno jsou rozhodně TOP kousek na podzim a zimu. Na svém nákupním seznamu jsem je neměla, jelikož jsem nedoufala, že bych sehnala nějaké za normální cenu a tak aby mi perfektně seděly. Ale když jsem viděla tyto a navíc ve slevě, tak mi bylo jasné, že je musím mít. Sice nejsou vyteplené a ani nemají extra podrážku, ale pokud nebude mrznout a nebude náledí, tak je vynosím na maximum :). Pokud podobné boty sháníte, tak zkuste mrknout do House, kde je měli ve slevě za 599,- .

IMG_0199

V Housu jsem si také koupila tmavě šedé džíny. K mé smůle jsem vůbec nikde nesehnala klasické černé džíny, takže pokud máte tip kam na ně, dejte určitě vědět! Sice jsem v F&F byla rozhodnutá pro jedny černé kalhoty, ale zase jsem je odložila skrz to, že by na nich bylo vidět každé smítko. Což když máte světlého psíka, který pouští chlupy není zrovna ideální :D. Pokud by vás zaujaly, tak je seženete za 899,- a jsou z nové kolekce. Každopádně já měla kupón na 25% slevu, takže mě vyšly levněji :). 

IMG_0182

A nakonec jsem si v Lindexu místo čepice koupila čelenku :D. Nevím proč, ale ačkoliv jsou čepice dostupné v každém obchodě, tak mě žádná nijak nezaujala a ani mi příliš neslušela, tak jsem nakonec zvolila tuto variantu :). Navíc když často nosíte culík, tak je to super kompromis, aby vám nebyla zima na uši. Čelenka vyšla na 199,- a byla i v černé variantě. 

A ještě bych vám ráda ukázala tři věcí, které mi dorazily v průběhu  včerejška a dneška z internetových e-shopů. Na www.ČasNaBoty.cz jsem si objednala černé nízké válenky. Překvapilo mě jak mají super pevnou podrážku, žádná pěnová, která se hned sešmatlá! A taky jsou teplé. Takže pokud nechcete vyhazovat tisíce za UGG, tyto vám můžu doporučit :).

IMG_0207 IMG_0209

Další co mi přišlo jsou pak tepláky a čepka Nike ze stránky www.Ringit.cz . Už mám s nimi focený i outfit, tak se na něj v pondělí můžete těšit! :)

IMG_0216 IMG_0220

Mějte krásný víkend! :)

20 komentářů:

  1. Já jsem teda momentálně v Bulharsku a musím říct, že tady to bylo lepší. Slev bylo více a byly i přes 50%. Takže něco se vybrat určitě dalo :).

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Za mě black friday, super! V Brně se dalo celkem koupit.
    Jinak NY za mě teda ne! - je to takový obchod dost pro náctileté. Věci za plnou cenu absolutně nepoužitelné, okamžitě se to vytahá, šev se rozjede, nejde vyžehlit. Ve slevách do stovky nějaké basic nátělníky maximálně.
    Kozačky moc pěkné! Ale ty chleby - věřím, že jsou pohodlné, možná tak na zahradu.

    OdpovědětVymazat
  3. A to si čekala že nakoupíš zadarmo??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasne! :) :D nic jineho jsem si od toho neslibovala :D.

      Vymazat
  4. Já jsem včera zašla na slevy hlavně pro elektroniku a vyplatilo se .. i když fronty šílené a trochu jsem se bála, že dostanu po čumáku, že se na mě dostalo a na ostatní ne :D Ale TV pod stromečkem udělá radost :)) Ty tepláky by se mi taky líbily! :-)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  5. Jitu, pekne jsi pokoupila! Celenka se mi moc libi,tak budu muset mrknout do Lindexu. Uz mam jednu sedivou z reserved, ale mit dalsi do sbirky neuskodi.
    A jinak pokud shanis cerne dziny, ktere dobre padnou a nelepi se na ne kazdy chlup, tak nejlepsi maji v Zare. Urcite zajdi okouknout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za tip! Urcite pokud se do Zary dostanu a jeste nebudu mit ty prave, tam mrknu! :)

      Vymazat
  6. Nemáš teďka novou kostkovanou košili z wayfarer ? Proč sis kupovala uplně stejnou ? Jinak moc se mi líbí ty džíny, podobné taky sháním !! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, pisu to i v clanku, ze uz jednu kosili s timto vzorem mam, ale je dost na telo a vypasovana a tato je oproti ni oversized a je mi o dost prijemnejsi :). Urcite na ne zajdi mrknout, pokud mas moznost. Jsou velmi prijemne a strecove :).

      Vymazat
  7. Já jsem k pátečnímu nakupování vůbec nedostala, byla jsem od pátečního odpoledne na závodech a všechno mi to bohužel uteklo. Plánuju se ještě dneska stavit v F&F, snad tam něco zbylo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite anoo :). Maji tam krasne kousky! Takze verim, ze neco vyberes :).

      Vymazat
  8. Moc se mi líbí ty kozačky a čelenka, po té bych asi taky měla podívat, protože když si nestihnu v zimě umýt vlasy a musím jít v drdolu, tak by mi umrzly uši :D
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  9. Na té fotce jsi krásná :) Džíny nakupuju v Bershce, černé tam mají taky. Laura

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lauro moc ti dekuji za pripomenuti! :) V bershce jsem si je drive kupovala, myslim, ze si budu muset udelat vylet do Brna :).

      Vymazat
  10. Nice shirt :)

    BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    OdpovědětVymazat
  11. Good post, thank you for sharing!

    OdpovědětVymazat
  12. Nejvíc se mi líbí tepláky. Kozačky se mi taky líbí, ale mám necelých 170 cm a na malých holkách to vypadá prostě blbě a šíleně to zkracuje nohy, připadalo mi že mám miniaturní stehna :D dokonce i paní prodavačka mi je moc nedoporučila. Holkám 180 cm to sluší moc :) jinak tyto slevy bych nepovažovala za black friday, takové slevy jsou po celý rok, nebo akce 40 % na svetry atd...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky se mi na malych holkach nelibi..proto je taky nemam.. :D

      Vymazat
  13. Jen bych si tě dovolila opravit. Black Friday není svátek.

    OdpovědětVymazat