30. listopadu 2015

/OUTFIT/ Sporty look

Že dost tíhnu k sportovním outfitum je vám jistě známo. Proto vždy ve svém volném čase sahám po nějakých teplácích, teniskách a teď když je zima, tak beru i tuto stařičkou teplou bundu, která sice není už dávno tak in jako zhruba před pěti-sedmi lety, ale svůj účel plní stále skvěle a jelikož je v naprosto perfektním stavu, tak je mi líto jí dávat pryč :). Určitě to tak také máte s nějakým kouskem.
No a jestli jste viděli poslední článek, ohledně mých nákupů, tak jste si určitě všimli toho, že jsem si pořídila jak další válenky, tak i nové tepláky a čepku. Ty plánuji nosit právě ve chvílích, kdy nepotřebuji být vyšperkovaná, ale potřebuji se cítit hlavně pohodlně, uvolněně a navíc, když jedete například na výlet na rozhlednu, kde víte, že v takové zimě vážně nikoho nepotkáte, tak jsou skvělou volbou. Navíc mě překvapilo, že jsou poměrně teplé, takže až mi bude při zimních večer doma chladněji, tak je vytáhnu a bude mi skvěle :).
A ačkoliv se nejedná o typický outfit post, tak já osobně mám podobné inspirace velmi ráda. Ať už je to na nějakém instagramovém profilu či blogu.
No a co se týká místa focení, tak mě tentokrát přítel vyfotil úplně nahoře rozhledny a celé focení trvalo všeho všudy zhruba dvě minuty, jelikož nám byla šílená zima :D.
Nosíte i vy ve volném čase podobné outfity a nebo vždy tíhnete k tomu, abyste byli elegantní? :)

Krásný začátek týdne!

1 2 3 4 5 6

TEPLÁKY a ČEPICE - www.Ringit.cz (ZDE a ZDE)
ZIMNÍ BUNDA - Terranova
VÁLENKY - www.ČasNaBoty.cz
PRSTÝNEK - DKNY

14 komentářů:

  1. Toto se mi líbí, dokonce i ty válenky mi nevadí a hodí se k tomu. Ty tepláky bych brala hned. A bundu bych takovou potřebovala, občas se obyčejná, černá, sportovní hodí, jen teda bez kožešiny. Nesnáším pravou i umělou :D takové outfity nosím na bazén, protože po koupání mi nejdou dobře obléct upnuté kalhoty, tak nosím tepláky (protože v šatně většinou nestíhám) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju za komentar :). Ja jsen rada, ze jsme ji se segrou pred lety koupili, ted nikde zadne pekne nejsou :(.

      Vymazat
  2. Nedávno jsem s přítelem jela taky na rozhlednu...Vylezla jsem do půlky a pak jsem začala ječet, že dál už nemůžu :D Nesnáším, když se jde dívat dolů přes ty schody, brrrrr. Jinak musím říct, že outfit ti strašně sekne! Normálně v tom vypadáš sexy :) Isabela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi to nedělá nejlíp ty schody :D Jíťo, kde to přesně je? bydlím kousek od Brodu, třeba bysme tam zašli.

      Vymazat
    2. Hradcovice - Lhotka :). Mne delaji silene zle! Nahoru to jeste slo, ale dolu mi to trvalo podstatne dele, jelikoz jsem mela uplnou paniku, ze se prizabiju :D. A ja rozhledny prilis v lasce nemam, hlavne kdyz se jeste ve vetri "kyvou", ale tak co bych neobetovala kvuli fotkam :D.

      Vymazat
  3. Tenhle outfit ti moc sluší. Je vidět, že se v něm cítíš skvěle. Já bohužel na podobné oblečení nemám postavu, takže si legíny a kratší bundu dovolím jenom na sport, ale ty si to dovolit můžeš a nos to dál :-)

    Maru adventní giveaway o balíček značky Too Faced

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Citila jsem se v nem moc dobre, to je pravda :). Dekuji za mily komentar :).

      Vymazat
  4. Na procházku s přítelem ideální, moc krásný, sluší ti to :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc oceňuju VÝLETOVÝ outfit a né jako některé blogerky (a ostatní), které se škrábou na rozhledny podpatcích, v džínkách a supr "vystajlované"! Parááda Jíťo! :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Idealni outfit na prochazku ci vylet.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Nevypadá to vůbec špatně. Navíc se mi moc líbí barva čepice. Ale já osobně mám asi nějaký blok a nedokážu jít ven mezi lidi v teplákách... Nevím proč, ale je to tak :)

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat