13. listopadu 2015

/LIFESTYLE/ Random

Ahoj! Jak se máte takto při pátku? Věřím, že jste rádi, že týden je už za námi a na obzoru je pěkných pár dní volna, aspoň pro většinu z nás. A já doufám i za vás, že si je užijete :). U mě osobně se toho příliš mnoho neděje, až na to, že dnešní den jsem pobyla pár hodin v zubní ordinaci (nesnáším čekání u zubaře!), zároveň si u něj trochu poplakala, dostala několik křečí a můj ranní precizní make-up byl v čudu :D, ale co by pro pěkný úsměv "neobětovala", že? Bohužel totiž patřím k lidem, kterým nebyl nadělen ten nejkvalitnější chrup a po jednom z rodičů jsem zdědila to nejhorší a to právě problémy s touto částí, takže mě výhledově do budoucna ještě pár probrečených a bolestných hodin u zubaře čeká :(. Také je tak nemáte rádi? Já odtud vždy odcházím naprosto zničená a s prázdnou peněženkou :D.

A co se týče článku, tak tu dnes pro vás mám pár fotek, které mi zůstaly v počítači a nějak jsem nestihla se s vámi o ně podělit :). Něco berte jako takový new-in a něco zas jako random fotky z mého života :). 

Mějte se krásně a přeji pěkný víkend ♥. 

IMG_9436


Nová peněženka z Jej.sk. No není úžasná? :)

IMG_9455

Lilly je všude, kde je jídlo!

Beze jména

Super mikina z wayfarer.cz

Beze jména2

Podzim mě baví

IMG_9553

Miluju krásně zabalené dárečky :)

IMG_9894

Moje řidičské chvilky a oblíbený OPS!LOCK 
Beze jména3

Když hledáme místo na focení...

IMG_9544

Voňavučký sprchový krém z Nuspring.cz 

IMG_9649

Chlupaté přívěsy jsou všude, všude, všudeeee....

IMG_9657

Oblíbená podzimní dvojka :)

IMG_9662

Konečně už nemusím při běhání křečovitě držet mobil a modlit se, aby mi nespadl :D wayfarer.cz

IMG_9990 IMG_9998

A na závěr nové hodinky! Juchuuu.. :) A klasika - pokud chcete 15% slevu, stačí zadat heslo JITUSKAAA, která je platná až do 15.1.2016.

A nakonec mám na vás ještě pár dotazů :). Přemýšlím nad koupí Scholl Velvet Smooth a tak se vás chci zeptat, zda jej někdo máte a jak jste spokojené? Myslíte, že to jsou vyhozené peníze a nebo byste mi tuto vychytávku naopak doporučily? :) (Ať vím co si přát pod stromeček :D)
Plus bych potřebovala radu ohledně dezinfekce do kabelky. Dlouho jsem používala dezinfekci od Balea nebo Alpy, ale začal mi vadit silný alkoholový závan, tak by mě zajímalo, jakou značku používáte vy? :)  Viděla jsem, že je v drogériích dostupný třeba ještě Dettol, ale je už poněkud dražší, tak by mě zajímalo, zda máte nějakou oblíbenou značku, která je dostupná v našich drogériích :). 

Děkuji za tipy!

8 komentářů:

  1. Jé ta fotka s Lilly je rozkošná!! :-D :-) Jinak ty kostkované šály.. ty jsem si také moc oblíbila! Jinak s dotazy ti moc neporadím :-/ Možná tak s tím antibakteriálním gelem - používala jsem z rossmana ten jejich klasický. Myslím, že to byla značka Isana :-) ten vyhovoval mě, ale nemám ozkoušenou Baleu ani Alpu, tak nevím, zda to není cítit podobně, jak ty říkáš :-/
    Jinak jsem se tě Jituš chtěla zeptat. Chci si pod stromeček nadělit kvalitnější foťák, máš s nějakým dobrým zkušenosti? Čím fotíš ty? Vybrala jsem si Nikon L480, co na něj říkáš? Děkuji za odpovědi ^^

    Pája

    OdpovědětVymazat
  2. Me se ty chlupaty privesky taky nelibi :D ale ty saly mas uzasny :)

    OdpovědětVymazat
  3. krásné fotky, letošní podzim je nádherný :)

    Puntíkatý blog

    OdpovědětVymazat
  4. Mám rada tyto články :) s dotazy neporadím, nepoužívám z toho ani jedno :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten scholl máme doma a za mě teda zbytečnost :( Já to teda téměř nepotřebuji, ale i na ten trošek kůžičky nic moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za me taky zbytecnost a jste k tomu draha. Lepsi je v tomto pemza za 30 kc :D

      Vymazat
  6. I já mohu potvrdit, že scholl je zbytečný obzvlášt, pokud máš třeba hodně tvrdší paty, neudělá ti to nic. jen to trochu obrousí po povrchu ale kůže tě to nezbaví :)

    OdpovědětVymazat