16. října 2015

/TIP/ Hezké nehty už napořád!

Ani netušíte jak obrovskou radost mám! Když jsem před zhruba čtrnácti dny zjistila, že bude sada na gel lak od Sally Hansen jako dárek k nákupu v hodnotě 899,- těchto produktů v drogérii DM, tak jsem byla hrozně šťastná a věděla, že ji musím mít! :) Pak jsem sice chvíli pochybovala, zda to bude stát vůbec za to, zda jen nevyhodím peníze do vzduchu a podobně. A když jsem se rozhodla, že si tedy pro ni zajdu, tak jsem nakonec měla i strach, aby na mě nějaká zbyla :D. A hle, ZBYLA!! 
No a nebyla bych to já, kdybych ji už poctivě neodzkoušela :). Udělala jsem si s ní manikúru i pedikúru během chviličky a nehty jsem podrobila i menší zkoušce v podobě generálního úklidu, kdy jsem si většinou klasické gelovky polámala, popraskala či jinak poničila a také jsem si dopřála pořádnou koupel, kdy se mi stávalo, že se mi lak sloupl. Navíc už mám nehty víc jak 24 hodin v totožném stavu a to se mi teda nestává :D.
Takže pokud někoho z vás sada láká, tak ji seženete v drogériích DM jako dárek při koupi výrobků Sally Hansen v hodnotě 899,- :).(Jinak samotná sada stojí 2 999,-) Akce platí do 20.10.2015. Já osobně ji sehnala v Uherském Hradišti, kde jich ještě pár měly a věřím tomu, že když pár drogérií oběhnete, tak ji také seženete :). 

sally hansen

Určitě mi dejte vědět jestli vás sada zaujala, popřípadě pokud ji máte, zda jste spokojení :).

Gelové nehty – ano nebo ne? Přečtete si článek na FashionMagazin.cz

Pěkný zbytek dne!

33 komentářů:

  1. proč máš tak strašně krátký články? vždyt o tohle by se dal napsat dloooouhatánskej vyčerpávající článek. nechci říct, že to flákáš, ale tohle je prostě jen pár vět a jedna fotka......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je tip na nakup :). Ne recenze! Tu muzu udelat, az budi mit sadu poradne odzkousenou (=delsi clanek) a budu vedet jak dlouho nehty vydrzi. Clanek jsem napsala proto, jelikoz je to podle me supr akce a verim, ze spoustu holek by to mohlo zajimat a rady posetri :).

      Vymazat
    2. hlavně, že se máš pokaždé na co vymluvit. už ani nepamatuju kdy u tebe byl nějaký dlouhý zajímavý a hlavně neodfláknutý článek.

      Vymazat
    3. Mne se libi jak Jitku porad kritizujete, ze ma kratke clanky, nezajimave a podobne ale ze holky z ACOS maji clanky co se tyce 1/3 a jsou nejlepsi blogerky v CR to je ok? Ja myslim ze je fajm ze se Jitka snazi upozornit na nejakou zajimavou akci kdyz tim jde usetrit spoustu penez. Ale kdo chce psa bit- hul si vzdycky najde ze?

      Vymazat
    4. Já mám radši krátké články. Nebaví mě číst sálo dlouhé texty o ničem, protože se ten text většinou už zbytečně natahuje a není zajímavý. V tomto mám radši víc fotek než víc textu (ale nějaký být musí).

      Vymazat
    5. já osobně dlouhé články miluju. v tom je pro mě nej petralovelyhair, protože ta dokáže napsat tak vyčerpávající článek, a to přesně miluju. z článku, který mám za minutu přečtený prostě nic nemám. vim, že je hloupost tě tady s ní srovnávat nebo tak, ale zkus se u ní inspirovat. ona udělala za dobu svého bloggování neskutečný pokrok, což u tebe bohužel nevidím :(

      Vymazat
  2. pořád o té sadě uvažuji a nevím. normální lak mi vydrží na nehtech i více jak týden. momentálně zkouším první týden gel lak a moc mě to nenadchlo, drží mi podobně jako běžný lak. každopádně akce je to super ;)

    Jak dny plynou

    Knihy plné tajemství

    OdpovědětVymazat
  3. Akce je to dobrá, ale zkoušela jsem to u kámošky, protože tu sadu chce prodat, ale nevydrželo mi to moc dlouho pěkné. Jen pár dnů, než se odštípl kousek na pár prstech a já nemám ráda odrbané nehty, takže pak jsem to sundala. Pokud si dám na běžný lak krycí vrstvu, tak je to to samé.

    OdpovědětVymazat
  4. V tomto je pro mě lepší UV lampa na gelové nehty, to vydrží měsíc a můžeš i střídat barvy. Tento gel lak nevydrží dýl jak týden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasne vydrzi az 14 dni. ;) Navic ty nosis nalakovane nehty mesic i s temi prisernymi odrosty?

      Vymazat
    2. Nemluví o nalakovaných nehtech a navíc ne každému tak rostou nehty. Já nosím béžové a hnědé gely a za měsíc nemám skoro žádný odrost a ten miniaturní který tam je není vůbec vidět při této barvě. Gelové nehty se běžně mění po měsíci minimálně.

      Vymazat
  5. Láká mě to a pořád nevím, jestli do toho mám jít nebo ne :D možná neodolám a asi si pro to taky skočim :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  6. Mam je tyden a drzi!! Akce je to skvela. Nehty vypadaj furt krasne. A nechapu tu prehnanou kritiku ohledne delky clanku. Je to Jiti blog a je snad jeji vec, jak ho vede. Nehlede na to, ze je to super nakupni tip!

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si tu sadu taky koupila a dneska to je 14 dnů, co mám lak na nehtech a téměř bez chybičky. Lehce se mi odloupl na palcích, ale toť vše. Jsem úplně nadšená z toho, že mám 2 týdny pěkně upravené nehty. Určitě to chce dobře ty nehty připravit na aplikaci, tzn. lehce zdrsnit povrch, odmastit a zatlačit kůžičku. A hrozně mě na tom baví, že jakmile to dokončím, tak můžu jít dělat cokoliv a nemusím čekat na zaschnutí.. Na začátku jsem taky dost váhala, ale teď jsem ráda, že jsem koupila :) A až laky dojdou, tak zkusím třeba i jinou značku, už jen to, že mi zůstane ta LED lampa..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem spokojena uz jen s tim, ze mam od ctvrtka nehty v tip top stavu! To uz se mi dlouho nestalo :). A taky pak asi zkusim i jine znacky :).

      Vymazat
    2. Pěkně upravené nehty bych tak nenazývala, když se ti odloupl na palcích.. :)

      Vymazat
    3. Ono se to dá bez problému opravit během 5 minut.. A nemusím po 3 dnech dělat komplet všechny prsty ;)

      Vymazat
  8. Za mě je to zbytečnost....a to nemyslím zle samozřejmě ale když chci hezký nehtíky na dlouhou dobu tak si dávkuju vitaminy aby mi ty mé hezky rostly, dávám si na ně séra....a zajdu si na shellac, který nenadzvedává nehtová lůžka a není pro nehty tak škodlivý. Myslím že neodbornou manipulací s něčím takovým si můžou holky jenom ublížit....:(.
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam nehty pomerne pekne. Nemam velky problem s trepenim ci lamanim, ale lak mi na noch nevydrzi hezky asi 24hodin, proto prave volim tuto moznost, ktera je pro me.mnohem prijemnejsi a uz od ctvrtka mam nehty stale v stejne hezkem stavu, takze spokojenost velika :).

      Vymazat
    2. Jity bez urážky, ale máš nehty vždycky krátké a u takových není problém, aby byly pěkné. Zkus si nechat narůst půl centimetru a pak poznáš, jak jsou kvalitní :) pokud budou rovné, bílé a nebudou se ti kroutit kraje (to je problém se špatnou péči o kůžičku), tak jsou kvalitní ;)

      Vymazat
    3. Bez urazky, mam asi mmesic sundane gelovky, takze mam nehty kratke, aby se mi zbytecne nelamaly. Dlouhe prirozene nehty pro me stejne nejsou prijemne, jelikoz se mi s nimi spatne pise zapisy, uklizi i bohuzel pise spatne na pc. Jakou mam kvalitu nehtu dokazi myslim posoudit nejlepe ja sama :).

      Vymazat
    4. To rozhodně, ale nemůžeš hodnotit stav nehtů, když je ostříháš co nejvíce se dá :) to nepoznám z krátkých nehtů 100 procentně ani já a to se tím léta živím :)

      Vymazat
    5. "Co nejvic se da" si nehty nestriham :). Nosim je uplne v normalni delce a skutecne dokazi posoudit, ze jsou pomerne kvalitni :).

      Vymazat
    6. Jitko někdy jsi tak strašně protivná na své čtenářky, že mám chuť sem přestat chodit. Kdyby ti manikérka nebo nehtařka toto řekla v reálu, tak věřím že to odkýveš a tady jsi na každého naprosto nechutná, přitom ti jen řekla slušně názor (a myslím, že pravdivý). Normální délku máš možná tak pro kluka.

      Vymazat
    7. :D skutecne mam dost. A jen tak mimochodem mi moje nehtarka nehty pochvalila, kdyz uz jsme u toho :). A ja take napsala slusne svuj nazor anonyme :). Nevsimla jsem si, ze bych napsala neco nevhodneho nebo nekoho urazela :).

      Vymazat
    8. Myslim si že ja objektivně mužů zvážit chodila jsem nejdříve na rocklak pak na shellac a po pár měsících si koupila sally hanson, 3-4mesice měla gelovky a teď mam zas sally, nevidím rozdíl mezi shellacem a sally co se týče nehtů možná tak akorat v ceně,na kvalitě se to nepodepsalo,ale na cene zarantne 400 za jeden mesic s odrosty, se sally to vyjde levnější a gellak mi vydrzi poměrně stejně dlouho,a mam dlouhé nehty pro ripalky a jsou moje prirodni

      Vymazat
  9. nepřemýšlela jsi někdy nad natočením videa? třeba tvoje makeup rutina nebo něco podobného? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Premyslela, ale prilis mi to nejde a je to velmi casove narocne, coz bych bohuzel nezvladala :(.

      Vymazat
    2. neříkam, že hned musíš bejt youtubebloggerka, ale alespon jedno video by určitě udělalo radost nejen mě ale hromadě tvých čtenářů :)

      Vymazat
  10. tady se odpovědi asi nedočkáš ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo, tohle je uz vazne pomerne smutne. To musim do kazdeho clanku zvlast psat, ze na komentare ve vetsine pripadu odepisuji zpetne? Musim psat co je duvodem a jak je mozne ze je to tak? Nebylo by lepsi si tyto stupidni pripominky odpustit, kdyz ve vysledku odpovim skoro na vse? Vazne te to tolik nuti takove poznamky psat? Ackoliv je to uplne mimo?

      Vymazat
  11. Gel laky jsou skvělý,mam jich doma několik ale tuto akcí jsem nestihla v Brně byly okamžitě vyprodané :(

    OdpovědětVymazat
  12. Manikúra je s čárkou :D Jíto co článek to chyby jak po malém dítěti ....působí to hrozně amatérsky. Dnešní úroveň vysokoškolského vzdělání je k smíchu když dělá takový člověk chyby který neudělá moje 6 letá dcera ve cvičení. I tvůj aktuální článek je plný chyb. Dej si vždy čas a projeď si to, co napíšeš

    OdpovědětVymazat