6. října 2015

/OUTFIT/ Red everywhere

K dnešnímu outfitu mě inspirovalo hned několik věcí. Jako první byla určitě kombinace dvou nových kousků v netradičně (pro mě) červené barvě - hodinek a kšiltovky. Oba dva kousky jsou dosti unisex a tak si je s přítelem krademe navzájem, ale to až dále... A pak mě také inspirovalo aktuální číslo Cosmopolitanu, kde je malý inspo post na téma "PLAST DO ULIC". Proto jsem se rozhodla, že vám tedy ukážu nové hodinky (spíše :D) mého přítele, které nejsou vyloženě můj styl, ale chtěla jsem zase zkusit něco nového a navíc jsou z plastu. A protože mi teď došla i nová New Era (mají je nově na Brands24.czv totožné barvě, dala jsem tyto dva kousky dohromady a myslím, že ve výsledku vypadají společně super! :) To celé jsem doplnila pak momentálně dost oblíbenou košilí, která se tu objevila již několikrát, za což se omlouvám, ale dost mě baví a je hlavně teplá a příjemná, šedými džínami, křivákem a kotníčkovými slip-on :). Zas je to takový outfit na pohodu a s přítelem nás i dost bavilo focení, protože tento styl oblékání u holek má moc rád, což mě samozřejmě těšilo :). Jen je škoda, že bylo poměrně dost těžké vybrat dobré pozadí a už bylo i poměrně chladněji, takže jsem byla malinko strnulejší :D. 

1 2 3 4 5 6

KŠILTOVKA - New Era /www.Brands24.cz/
KOŽENKOVÁ BUNDA - H&M
KOŠILE - www.Wayfarer.cz
KALHOTY - F&F
KABELKA - Nucelle /www.Jej.sk/
HODINKY - Adidas Originals /www.Brasty.cz/

Co se týče hodinek, tak ty mi došly z e-shopu Brasty.cz, vše proběhlo úplně v pořádku a balíček jsme měli do druhého dne doma - nesnášíme, když musíme na věci čekat a každý den kontrolovat schránku, zda už je tam lístek na poštu :D :). Uvnitř jsme pak našly vzoreček vůně, 10% slevu a certifikát pravosti. Vše bylo poctivě zabalené a neponičené. Hodinky samy o sobě jsou dost sportovní a dle mého i unisex, takže je vynosím malinko jak já, tak převážně přítel k jehož šatníku se velmi hodí :).

 Chtěli byste ti třeba někdy nějaký outfit mého přítele? Zajímalo by vás to?

IMG_9241 IMG_9239 IMG_9233

To je pro dnešek vše! Přeji pěkný den :).

FACEBOOK // ASK

27 komentářů:

  1. tak to teda nemam slov :O megamoc ti to sluší, uplná dokonalost :) ty vlasy ti tááák moc závidim. po dlouhý době outfit, kterej ti opravdu moc sluší a nevidim jedinou chybičku :)

    OdpovědětVymazat
  2. hrozně ti to sluší, opravdu moc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle se mi moc líbí, ani sladění oblečení nemůžu nic vytknout. Mně se k tobě sice líbí víc ženský styl, ale někdy změna, proč ne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Trošku se bojím zeptat kolik stály, na ruce vypadají jako obyč levné hodinky za 100, ale podle krabičky asi nejsou :D jinak outfit ti sluší, ale mě se tento styl právě u holek naopak nelíbí. Na první fotce bych tě asi nepoznala.

    OdpovědětVymazat
  5. hned první fotka uplně TOP :) nerostou ti nějak rychle vlasy? přijde mi, že je máš zase o hroznej kus delší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani ne :). Spis jak je vyzehlim, tak tak mohou pusobit :).

      Vymazat
  6. tohle ti opravdu sekne :) ta košile je supr.

    OdpovědětVymazat
  7. Bez čepice by byl outfit super! :) Košile ti moc sluší!

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi tyto čepice nelíbí, přijde mi taková pro dorostence, kteří se snaží být drsní :D když ji mají rappeři, no dobré, ale nevím proč někdo nosí tento styl jen občas. ale zbytek paráda, strašně se mi líbí ta košile a i ty boty se tentokrát hodí víc jak minule :)

      Vymazat
  8. Líbí, moc ti to sluší. Ta červená k tobě krásně sedne :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Na té první fotce vypadáš zvláštně, asi jsi byla opravdu strnulá :D jinak se mi to líbí, jen čepice se mi k tobě ani k outfitu úplně moc nehodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta první fotka je právě nejlepší, má na ní uplně kouzelnej úsměv :) a čapka je moc fajn

      Vymazat
    2. Nemyslela jsem tím, že je na ní hnusná nebo tak podobně, ale podle mě si není moc podobná. Nepoznala bych jí :)

      Vymazat
  10. Jituš, tento outfit je sice úplně mimo můj styl, ale musím přiznat, že ti neskutečně sedí! Jsem ohromená:) Tohoto stylingu se rozhodně drž! Víc takových perfektních outfitů :)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  11. No teda Jiťooo! Jedno velké WOW!! Moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  12. není to Rovnina? :) a vypadáš nádherně, tohle ti fakt sedí!

    OdpovědětVymazat
  13. tenhle styl ti moc sluší, je i vidět, že se v něm cítíš dost příjemně :) po dlouhé době nemám co vytknout.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj. Taky se mi na tobě tento styl moc líbí i ten z léta se snapbackem byl skvělý. Mám jednu otázku, ale nemám ask, takže jsem ti tam nemohla napsat. Snad se nebudeš zlobit, že píši sem. Poradila bys mi nějaký dobrý eshop na šperky, se kterým máš osobní pozitivní zkušenosti? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eppi.cz, nebo zoot, answear :). Uprimne ja moc takto sperky nekupuji, takze to jde malinko mimo me :(.

      Vymazat
  15. Ja se pridavam, tenhle styl ti neuveritelne sedi a slusi. Predevsim teda ksiltovky - nosit casteji!!! Vypadas nadherne, mit tak tvoje vlasy...

    OdpovědětVymazat
  16. Tohle se ti opravdu povedlo!
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat