22. října 2015

/LIFESTYLE/ Podzimní wishlist

Jak jsem již psala v minulém článku, tak na podzim a zimu bych potřebovala ještě tak tisíc věcí, ale nakupování po obchodech mě  moc nebaví, tudíž když jsem měla včera volnější večer, zasedla jsem za počítač a na e-shopech si zhruba povybírala to, co by se mi moc líbilo a přála bych si to :).
A jelikož jsem člověk poměrně spořivý, tak jsem jsem koukla i na stránku plnápeněženka.cz, o které jsem vám už v minulosti psala. Podívala jsem se jaké e-shopy s oblečením tam mají, že by se vyplatilo získat i nějaké peníze zpátky - nově tam mají například e-shop sasoo nebo modino, které mám poměrně ráda :). Mimochodem já osobně tam mám naspořeno už dost, takže přemýšlím, že si nechám bonusy vyplatit zpátky. Nebo možná ještě počkám a nechám si to vyplatit před vánoci, ať mám víc na dárky :). Peníze zpět si můžete totiž nechat vyplatit už od první koruny, plus vám tam načtou různé odměny do plusu :).
Pokud někdo nevíte o co se jedná, tak mrkněte na odkaz výše a tam se dozvíte vše potřebné.

Tak a teď jdeme na velmi zúžený výběr toho, co by se mi líbilo, kdyby mi přibylo do mého šatníku :).

podzimní wishlist

První tři svetry jsou mojí srdcovkou. Tyto kardigany, nejlépe v prodloužené délce do půli stehen miluju a velmi ráda je nosím. Sice pro přítele jsou to nevzhledné hábity, které nemůžou zahřát, ale pro mě je to úplně úžasný kousek, který stojí za to a lze ho nosit kromě léta - pořád! První dva seženete na stránce sasoo.cz a třetí propínací na modino.cz :). 
Co se týče bot, tak to je u mě docela nekončící příběh, jelikož ať už jich mám plný botník, tak potřebuji další a další! :D Hitem tohoto podzimu a zimy jsou rozhodně over knee boty, které vám krásně prodlouží nohy a jsou prostě must-have, které chci! Bohužel, většina těchto botiček se dělá na zabijáckém podpatku a nebo na takovém, že bych v tom nebyla schopná řídit, tudíž já osobně mám dost omezený výběr :D. Další věc, která se mi dost líbí, ale doposud jsem na ni neměla odvahu jsou biker boots. Málo kdy mě některé doopravdy zaujmou a více dávám přednost chelsea stylu. Ovšem tyto by stály za hřích :). Oboje dvoje boty najdete na stránkách Bati, tak jako i kabelku. Myslím, že největší boom tohoto střihu byl tak před půl rokem, ale mně osobně začaly bavit až teď a mému šatníku by takový "jiný" tvar kabelky dost prospěl :). 
No a co mě na podzimu baví nejvíce jsou rozhodně doplňky. Líbí se mi klobouky všech barev a především velké teplé šály, nebo kožešinové límce. Kožešina podle mě prostě k podzimu a zimě patří a proto mě baví i tyto chlupaté klíčenky? Pompony? Nevím jak přesně to nazvat, ale je to úžasně roztomilé a jednoznačně to chci! Jenže, tak nějak tápu, kde sehnat tu pravou "kuličku"? Máte nějaké tipy? Klobouk a šály jsou potom z e-shopu Answear :).

Myslím, že k tomuto podzimu se skvěle hodí i třásně, semiš a hlavně kombinace šedé, hnědé, béžové a bíle, to jsou za mě rozhodně TOP barvy a kdyby to bylo možné, tak bych se úplně vyvarovala černé barvě, ačkoliv to občas fakt nejde!

Budu ráda, když mi vypíšete své must-have. Popřípadě mi napište co posledního jste si do tohoto počasí koupili. Třeba se od vás inspiruji :)

Přeji pěkný den!

10 komentářů:

  1. Líbí se mi asi jen první dva kardigany a šál :) to bych brala hned a taky se rozhlížím po nějakém vhodném :)

    OdpovědětVymazat
  2. A nikdy tě nenapadlo co oni z toho mají, že ti vrací peníze na plnápeněženka.cz? Zadarmo to nedělají.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozrejme ze napadlo :). Nejsem naivni a je mi zcela jasne, ze pokud by na tom nekdo nevydelaval, tak by takovou stranku neprovozoval :).

      Vymazat
    2. Konkretne nekdo, kdo vydelava naokolo i na tobe ;) taky nechapu co nekoho vede k tomu usetrit takto par korun..ale to je jedno. Uplne to sem nepatri.

      Vymazat
    3. Kdyz nekdo nakupuje pres internet ve velkem, tak verim a i vidim, ze se to vyplati :). Preji jenom jsou tam i eshopy zamerujici se na jine zbozi, a kdyz nakupujes napriklad nejaky elektrosportrebic, tak to co se ti vrati je pomerme znacna a vysoka castka :).

      Vymazat
    4. Asi je to otázkou priorit, já se těch pár korun ráda vzdám, když vím na jakém způsobu tyto stránky fungují. Mám názor stejný, jako holky přede mnou.

      Vymazat
  3. Proc to delas? To na nas opravdu musis vydelat? Dej tam normalni odkaz, ne ten, pri kterem se ti nactou penize proto, protoze se lide zaregistruji pres tvuj profil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych tam dala odkaz pres ktery se mi nactou penize, tak je tam za lomitkem /penize-zpet. Kazdopadne pokud te to zajima, tak ja uz z toho nemam ani korunu, jelikoz sve bonusy mam davno vybrane :).

      Vymazat
  4. Pri prokliknuti je zajimave, ze me to presmeruje na francebaby. Ale tim nechci byt rypava!

    Nekdy bys mohla udelat nejaky clanek o tvem botniku, treba inspiraci, jak boty skladujes atd. Vetsinou v otfitech se ti stridaji tak troje boty, rada bych nakoukla do tveho "nekonciciho" botniku a taky se treba i inspirovala, jak ulozit boty, protoze to je muj vecny boj kam s nima.

    OdpovědětVymazat
  5. Tu chlupatou kulicku sem si ted objednala v prepoctu za 70 Kč z aliexpressu ;) A videla sem je v Haemku za cca 149 Kč. Jinak wishlist je paradni, uplne muj styl :) A ten bucket bag od Bate mam, presne ten stejnej, a je super ;) A biker boots se neboj, ja mam asi troje - cerny, bezovy a skoricovy :D Nejlepsi botky a hodi se skoro ke vsemu ;)

    OdpovědětVymazat