4. října 2015

/LIFESTYLE/ Bioderma report

Ahoj krásky! Dnes bych vám chtěla zrekapitulovat pomocí fotek můj včerejší den, kdy jsem se vydala do Prahy na velmi milé setkání s Biodermou. Jelikož ve mně tohle setkání nechalo spoustu příjemný dojmů, tak se o ně chci podělit právě s vámi a třeba vám i přiblížit, jak podobné setkání probíhají :).

IMG_9220

V sobotu jsem se tedy v šest ráno vydala směr Brno, kde na nás s holkami, které jsou z Moravy, čekal taxík, abys nás odvezl do Prahy do NH Hotelu.
Do Prahy jsme dorazili zhruba něco před 12.hodinou, kdy si holky vybavily pokoje a společně jsme se přesunuly do Tower lounge, který v hotelu je a kde se konala celá akce.

IMG_9165

Na přivítanou jsme každá dostala krásný náramek z květin s jmenovkou, který mě velmi okouzlil, pozornost ve formě diáře s propiskou a také welcome drink v barvách řady Sébium. Vše bylo skutečně nádherné, takže vás asi ani nepřekvapí, že většina blogerek okamžitě vytáhla foťák a celou tu krásu si zdokumentovala. Jelikož součástí prostorů byla i krásná terasa s výhledem na Prahu, tak i tam jsme si většina z nás pořídila fotografie a těšily jsme se na začátek celé akce, kdy nás Jana, která celou tuto akci pořádala a stará se o nás, přivítala. 

a IMG_9176 IMG_9206 IMG_9181
SVETR - New Yorker
TRICKO -www.sasoo.cz
KALHOTY - F&F
NAUSNICE - www.Bechick.com

Po přivítaní nás čekal společný oběd, který byl jak jinak než velmi dobrý a po mém šesti hodinovém cestování mi udělal velmi dobře.
Poté následovala přednáška o řadě Sébium a jejich produktech, plus kratší video. Dozvěděli jsme se, proč tahle řada může například někoho štípat, popřípadě někomu nesedí a je to tím, že výrobky obsahují ovocné kyseliny, na které může mít někdo s velmi citlivou pletí a nebo alergik jednoduše alergii (fakt super věta :D ) Při prezentaci jsme také mohli klást otázky a ptát se na to co na nás zajímá. Dále jsme se dozvěděli že Bioderma jednoduše bojuje s projevy akné a vlastně s veškerými projevy pleti zevnitř a snaží se doplnit a nebo nějak regulovat tyto projevy, aby vše fungovalo jak má a proto je možné, že i léčba určitého problému může trvat déle, jelikož se nejedná pouze o povrchové řešení, ale produkty jdou pod kůži a řeší problém tam a ne jen povrchově. Což je mi sympatické a sama mohu říci, že u mě osobně to tak je. Občas totiž léčba nějakého většího akné trvá holt déle, ale o to lepší výsledek je :).

IMG_9210 IMG_9191 IMG_9192 IMG_9194 IMG_9198 IMG_9212 IMG_9214 IMG_9216 IMG_9217

Poté už následovala taková "volná zábava", kdy si za námi přišel popovídat Muž roku, který nám pověděl něco o soutěži a o tom co mu to do života přineslo či vzalo. A následně jsme si s holkami už jen povídali, ochutnávali skvělé makronky, dortíčky a veškeré dobroty :). Byla jsem moc ráda, že jsem viděla všechny ostatní blogerky, jelikož k tomu nemám příliš mnoho příležitostí a tak často se do Prahy nedostanu, tak je to pro mě vždy moc cenné a vážím si každé chvilky :).

Já jsem bohužel poté musela odjet už domů, ale holky si mohly ještě vychutnat příjemné posezení u sushi a noc v hotelu :).

IMG_9223 IMG_9224 IMG_9226

Tímto hrozně moc děkuji Biodermě a naší skvělé Janičce za pozvání a příjemný den! A děkuji i vám, že se něčeho podobného mohu účastnit :).

Přeji pěkný den! 

47 komentářů:

  1. Okay, takže teď se naprosto stydím ty svoje fotky publikovat, to je normální tragédie vedle těch tvých! :D
    P.S.: Doufám, že se uvidíme zase dřív jak za dva roky! :*

    OdpovědětVymazat
  2. Fajn článek a krásné fotky. Vypadá to na super den. I oblečení ti moc slušelo, tak bys to měla nosit (podle mě), po minulém článku fajn změna. I v obličeji jde sice poznat, že jsi přibrala, ale pokud to tobě nevadí je to v pořádku. Mně ses sice líbila, když jsi měla o pár kilo míň, to bylo naprosto TOP (i styl i postava), ale to je tvá věc. Když umí člověk kila nosit, sluší mu i když jich má pár navíc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osobne me mrzi, ze vice jak pulka komentare je o me postave a tom jak jsem pribrala, kdyz se jedna evidentne o citlivejsi tema. Ale i tak ti dekuji za komentar a tvuj nazor.

      Vymazat
    2. I kdyby pribrala, je snad min pritazliva nebo min krasna? Praveze naopak bych rekla. :))

      Vymazat
    3. Bohužel to ovlivnilo blog a asi proto se to tady pořád píše. Už to není co to bývalo a mám pocit, že to je i tou váhou. Váha má podle mě taky vliv na krásu a přitažlivost :)

      Vymazat
    4. Nezlob te se na me, ale uz odmitam takove komentare zverejnovat. Clanek je o milem setkani a dni, ktery jsem zazila, nikoliv o me postave. Pokud bych chtela znat vas nazor, tak se vas na nej zeptam. Ale skutecne uz nemam chut a ani sily na toto tema odpovidat a cist neustale pripominky a narazky. Dekuji za pochopeni.

      Vymazat
    5. Já pořád nechápu, jak je každý drzý a netaktní se vyjadřovat k něčímu vzhledu. Bohužel je to stinná stránka anonymity internetu, protože v reálu by si málo kdo dovolil takto kritizovat. :-/ Nechápete, že Jítě může být vážně líto, jak má na ni každý narážky a připomínky? Jak by bylo vám?
      Jíťo, myslím, že ti to pořád moc sluší a doufám, že tě to od blogování neodradí :-)

      Ali

      Vymazat
    6. V tom případě jsou všechny plus size modelky nepřitažlivé a tudíž zbytečné?

      Vymazat
  3. Jíťo, skvělý článek, takové mě moc baví. A skvělá spolupráce, samozřejmě :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek a nádherné fotky :-) Event musel být báječný ve všech směrech :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Odkud máš prosimte botky?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boty jsou ze stranky www.casnaboty.cz :). Doplnim to jeste do clanku :).

      Vymazat
    2. Ale už tam asi nejsou ne? Už jsem je nenašla.. :-/ ani v té černé.

      Vymazat
    3. Nejsou :(
      ->http://www.casnaboty.cz/product-cze-19655-SEMISOVE-PERKA.html ale tady je odkaz a treba je jeste naskladni :).,

      Vymazat
    4. díky, líbí se mi tak uvidíme :)

      Vymazat
  6. Já chci takyyy :-( :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tady je vidět, proč je bioderma dražší kosmetika :D Tímto mě bioderma dost odradila, všemi těmi blogerskými setkáními, kde je vidět, že na penězích se opravdu nešetřilo. Značka by měla především odměňovat zákazníky a né ukazovat přes blogery, co všechno si mohou dovolit uspořádat a dát zadarmo. Dodělám poslední micelárku a přecházím na jinou značku. Ostatně je to stejnak všechno na jedno brdo. I růžová garnier micelárka, která je o polovinu levnější, mi udělá stejnou službu jako zelená bioderma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bioderma je drazsi kosmetika, jelikoz se jedna o lekarenskou kosmetiku nikoliv kosmetiku z drogerie. Take je zalozena na uplne jinych vyzkumech a postupech. Kazdopadne je mi lito, ze to takto vnimas, ale myslim, ze prave bioderma dela mnoho akci jako je 1+1, vyrobek zdarma k nejakemu vyrobku, zvyhodnene ceny kdy byly drazsi produkty prodavany za 99,-, stale aktualni souteze, kdy se soutezi na jejich facebooku a nebo primo urcenych strankach jako je treba nyni www.sebium.cz :).
      Ale chapu, ze kazdy to vnina jinak a neco jineho pozaduje a ocekava :).

      Vymazat
    2. Taky mě to napadlo, tyto setkání musí z něčeho platit a ze své kapsy určitě ne.. Jity a když je nejdražší produkt v akcích za 99 Kč, tak to asi tak kvalitní a lepší kosmetika, než běžné micelárky, nebude ne? ;-) kdyby byla tak kvalitní a drahá na náklady, tak nepůjdou pod svou cenu. Taky mě bioderma velmi zklamala a tím, že dělají takové akci jsi mi teď dokázala, že to kvalita asi moc není.. Předražené a kvalita nikde. Mám v této cenové relaci raději Vichy.

      Vymazat
    3. Prave jelikoz je to drazsi kosmetika, tak se diky temto akcim snazi priblizit i jinym lidem, kteri by si ji treba skrz cenu nekoupili. Tady tyto akce dela vetsina znacek, at uz Avene, znimene Vichy a podobne. A urcite diky tomu, ze znacka udela takovou akci, neklesa jeji kvalita. Samozrejme pokud je to tvuj nazor, nevyvracim ti ho :). Pro me je to kvalitni kosmetika, ktera mi velmi pomohla, ocenila bych tak jako ostatni, kdyby byla malinko levnejsi, ale jelikoz ma Bioderma spoustu akci v partnerskych lekarnach, tak mi to tolik nevadi :). Ale to je o postoji cloveka a jak na vec nahlazi :).

      Vymazat
    4. Jitka, ale oni nikdy nepôjdu s cenu pod nákladmi (ani s akciou), takže ich náklady na tú vec za 99 kč (co si písala) je pod 99 kč (rovnako ako ostatné vody). priblížiť sa zákazníkom asi chcú, ale nebudú kvôli tomu prerábať.

      Vymazat
    5. Ja mam trochu jiny nazor, ale myslim, ze je zbytecne to tu rozebirat. Kdo chce neco si precte, zjisti a utvori si svuj nazor proc je neco tak a nebo tak :).

      Vymazat
    6. Jitko já nechci být zlá, ale píšeš, že ti tato kosmetika pomohla, ale upřímně máš pořád docela katastrofální akné, dost hrbalou pleť apod., takže to zas takový zázrak není (viz teda to složení je docela horor).

      Vymazat
    7. Ale ja uz skutecna zla zacnu byt, protoze tohle je doopravdy stupidita nejvyssi urovne. Vis co to je potykat se od treti tridy se silnym akne, kdy jsem mela oblicej plny bolaku, zacpanych poru, mastny a deno denne se mi delaly dalsi a dalsi pupinky? Vis jake to je mit silne akne? Vis jak vypada plet, ktera silne akne v minulosti mela? Vis jak vypada plet, ktera na akne stale trpi? Zrejme ne, protoze bys jinak nevyplodila takovou blbost jakou si prave ted napsala!!!!!!!!! Katastrofalni plet zlaticko vypada uplne jinak!! Ja mam momentalne plet naprosto s minimalnim mazem, bez bolaku, ktere se mi uz vubec nedelaji a akne mam momentalne take minimalni, takze prosimte prestan psat takovr moudra.
      A budu velmi rada, kdyz posles foto sve pleti, at mohu srovnat jak je ta ma oproti te tve katastrofalni :).

      Vymazat
  8. a to este neviete co robi tato firma pre lekarne :P :D

    OdpovědětVymazat
  9. No v lékárnách mají lékárnice taky slušné "vzorečky", to je pravda :) Jituš pokud ti Bioderma pomohla, nic proti ní nemám a chápu, že ty na ni nedáš dopustit. Mě nikdy neohromila, takže ji nekupuji, ale na druhou stranu musím souhlasit s holkami, že názor asi máš jiný (jinak by jsi ji nepoužívala), ale je fakt že pod náklady nikdy nepůjdou, to je prostě zákon zisku. Pokud to prodávají za 99,- tak náklady jsou maximálně 60,- i pokud je to akce nebo výprodej apod..

    OdpovědětVymazat
  10. To je strašný ty komentáře... Takovýhle catering si dneska objedná každý druhý ale nemluví se o tom, zase takové extra věci tam podle mě nejsou - je to hezké a decentní a i kdyby tak Jitka za to nemůže a už vůbec nic neudělá s tím, jak Bioderma pracuje s reklamou :) kdyby tady komukoliv z těch komentářů nabídli, ať přijede na takovou prezentaci, nikdo by to neodmítl, včetně mě!
    V časopise také máte reklamu na produkty a novináři byli na takový event pozvaní, ale to nikdo nevidí a hlavně se to nedá komentovat tak na to nikdo nereaguje. Nevím ani proč to komentuji - přišlo mi to líto vůči Jitce, která se o něco snaží a vždycky když si projedu její komentáře, tak nechápu, že má ještě sílu je třeba i zvěřejňovat :)
    Nechci ani vypadat že nějak podlejzám nebo tak, ale prostě jsme všichni lidi ne tak prosím se tak chovejme ne :) vím že je těžké nezávidět, ale přej bude ti přáno dej bude ti dáno :)
    Hlavně jestli sis to užila Jitko, na ostatní nekoukej :)
    Pa Kačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně někdo milej s hezkým komentářem :) opravdu je to tu v poslední době dost smutné co se negativních komentářů týče. Každý si chce jen rejpnou a je to hrozná škoda. Ono je opravdu snažší něco zkritizovat než něco pochválit. Když se vám blog nelíbí, tak sem přece nechoďte.....:) já bych teda určitě nečetla blog někoho, na kom mi každá druhá věc vadí.

      Vymazat
    2. Hlavně mě třeba mrzí že dnes se spíš ozve ten, komu se něco nelíbí ale pochválit umí málokdo bohužel :( a děkuji za hezký komentář k mému komentáři to také potěší :D

      Vymazat
    3. A já dodatečně Kači děkuji za tvůj názor a příspěvek :). Potěšilo mě, že mě někdo takový zdravý nadhled a názor :).

      Vymazat
  11. proč mi přijde, že každá článek je jen reklama?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to tu dlouho nebylo :D. Bohuzel at udelam clanek na cokoliv, at uz jsem si to koupila ci dostala, tak vse je reklama, jelikoz vse ma znacku, ktera timto, ze ji zminim na blogu, dostane jakesi pozornosti a uvedeni do podvedomi. Takze ano, kazdy clanek, ktery ja nebo jakakoliv jina blogerka napise, je reklama :). Takze priste vse zcenzuruji, aby nebylo nikde videt zadne logo, nebudu psat odkud obleceni a vyrobky mam a pak mozna budes spokojena :).

      Vymazat
    2. Podle mého nejde ani tak o to, že píšeš značky, ale jak moc je vychvaluješ a že neuznáš ani jedno negativum, prostě jsou dokonalé.

      Vymazat
    3. Jde spise o to, ze ja na blog pisi a zminuji to, co mi sedi, mam rada, vyhovuje mi. Zameruji se spise na kladne veci, nez na ty negativni. Proto se zde objevuji veci, ke kterym mam pozitivni vztah a mne osobne vyhovuji. Kdyz mi neco nesedi a nedela dobre, nebo se mi to nelibi, tak to na blog nedavam. Je potreba se obcas nad necim zamyslet a mrknout na to z vice uhlu :).

      Vymazat
  12. Hlavně byste měli pochopit, že marketing a PR je důležitou součástí každé firmy, obzvlášť těch větších a jde na to spousta peněz, které některé firmy vynaloží např. do reklamy v TV a jiné udělají blogerskou akci. A přemýšlet stylem, že to není dobrá značka, když má produkt ve slevě za 99 Kč je trošku nesmyslné. Taky třeba v HM mají tričko v nové kolekci za 500 Kč a ve slevě za 100 Kč a pořád na tom vydělají a každý tam i přesto nakupuje.
    Nemyslím si, že je to vše na jedno brdo, ale spíš, že každý má jinou pleť, tudíž mu vyhovuje něco jiného. Já mám s Biodermou dobré zkušenosti a ráda do ni trošku zainvestuju.
    A jak někdo píše, že raději investuje do Vichy, tak nic proti značce, ale Vichy je více drogerková značka, která se prodává i v lékárně. Kdežto Bioderma je opravdu lékárenská kosmetika.
    Chtělo by to zjistit si více informací a trošku se zajímat než dělat nějaké ukvapené odsuzující závěry. I když samozřejmě má každý právo na svůj názor.

    Ali

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tedy nikdy Vichy v drogerii neviděla a to jsem z Prahy a ne z malého města, kde je drogerie jedna. Myslím, že ta diskuse byla myšlena spíš tak, když Jitka psala, že Bioderma je kvalitní a proto dražší a holky proto psaly, že náklady mají podle ceny stejné jak jiné "nekvalitní" výrobky. Tudíž tak kvalitní nebude vzhledem k ceně. HM bych zrovna neporovnávala s kosmetikou :) když si člověk obleče tričko, většinou nemá alergie apod. jako to může být u kosmetiky.. A navíc HM nepovažuji za dražší značku, když už ji porovnáváš s Biodermou.

      Vymazat
    2. Jestli mohu jeste neco rict, tak si myslim, ze ani jedna z nas nevi jake skutecne naklady na vyrobu jsou a kolik ma vyrobek skutecnou cenu. Ja pouze sem davam svoji zkusenost a predavam dal to, co jsem se dozvedela :). Nic nebude nikdy vyhovovat vsem a kazdy ma jine pozadavky, takze mi tato debata prijde stejnak malinecko zbytecna :).

      Vymazat
    3. absolutně nechápu, proč se tady slečny tak dohadují. každý at si používá a kupuje takovou kosmetiku, která mu vyhovuje...a je opravdu jen na tom člověku, jestli za ní dá několik stovek a nebo tisíc. jituš řekla, že jí má ráda a vy z toho hned uděláte bůhvíco. přijde mi, že už nemáte do čeho štourat, tak píšete naprostý kraviny. já tu značku nepoužívám, nemám s ní žádně zkušenosti a ani nevím kde se pohybují ceny a i přes to se mi článek moc líbil. asi jsem jedna z mála čtenářek, které se spokojí s každým článkem a nehledají hned chybičky a možnosti do čeho si rýpnout. o neustálém omílání jituš váhy se raději vyjadřovat nebudu....to je od slečen největší debilárna :) člověk to tu čte pod každým článkem a pokaždý je to dost ubohý.

      Vymazat
    4. Taky se nechci dohadovat o blbostech :-) Jen pro upřesnění, jsem z Prahy a jeden čas opravdu Vichy bylo k dostání v DM, ale nevím jak teď teda. Mám s ní pracovní zkušenost, takže vím, jak na tom je.
      Komentář jsem psala, protože mi bylo spíše líto Jitky, že píše o hezké akci, jsou tam pěkné fotky a v komentářích je jen kritika. Protože o marketingu nemají tušení a jak píše nějaká slečna výše, kdyby měli možnost se zúčastnit, určitě by takové pozvání neodmítli ;-)

      Ali

      Vymazat
  13. Pokusím se otázku z jiného soudku.. :D gelovky si už dávat nebudeš? A máš po nich horší nehty? Já jsem měla několik let a pak jsem asi rok nehty dávala dohromady, ale už jsou konečně OK :D jinak minule tu byl komentář o obočí, tak tady mi přijde, že je super, tvar pěkný a hlavně není moc tmavé, když máš teď světlejší vlasy tak barva akorát :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, dekuju :D. Ted asi ne, ale chci si v co nejblizsi dobe koupit nejakou sadu na gel lak a delat si nehtiky sama :). Jinak ja mam nehty celkem fajn, navic jsem mela supr nehtarku, takze se mi nehty nijak neponicily :). A uz ted je mam v dobrem stavu. A dekuji za pochvalu :).

      Vymazat
    2. Jituš, podle mě máš obočí fakt super :) mě se ta dnešní móda "geometricky přesně narýsovaných" obočí vůbec nelíbí. U tebe je alespoň nějaká přirozenost a nepůsobí to na obličej tak tvrdě :) jak dlouho si ho ráno maluješ? mě to zabere hroznou dobu, místo obočí mam jen pár chloupků, tak je to někdy vážně boj :D hlavně se trefit, aby každé nevypadlo jinak :D PS. Ten svetřík je hrozně supr. nevíš jaká byla přibližně cena? Markét

      Vymazat
    3. Ja docela chvilicku, mam ho huste. Asi tak dve minutky celkem mi to zabere :). A svetrik jsen koupila na votoci snad za stovku :). Je to uz z predminule kolekce.

      Vymazat
  14. moc ti to sluší :) ten svetr je bomba, jen se mi nějak nezdají ty vyčuhující bílé rukávy, já bych je vyhrnula, aby nebyly vidět. jinak máš moc hezky udělané vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  15. to občerstvení vypadá luxusně, asi bych se neudržela a jako otesánek musela všechno ochutnat :D

    OdpovědětVymazat
  16. Teda to se tu rozjela pěkná diskuze :) Jsem ten první anonym, který tu kritizoval biodermu a ráda bych k tomu všemu, co tu bylo napsáno, ještě něco řekla. Za prvé nebyla to kritika Jíti, ale Biodermy a jejich PR. Jíťu sleduju od úplných začátku, v životě jsem jí tady na blog nenapsala křivého slova. Chodím sem ráda, ale chodila jsem sem radši, když ještě nebyly spolupráce atd. Ale to se týká i ostatních blogů. Jasně, někdo mi tu může napsat, proč si něco nepřivydělat nebo nedostat zadarmo za tu práci, která s blogem je. Ale většina blogerek, které mají blog dlouho, si blogy nezakládala kvůli výdělku, ale právě, že to braly jako koníček. A to se mi líbilo, blogy byly osobité. Mě také nikdo nedává věci zadarmo za to, že jdu běhat/cvičit/různé jiné aktivity a nikde si nestěžuju, že mě to stojí spoustu práce a času. Prostě před pár lety jsem měla blogy radši. Toť můj názor na téma spoluprací. Za druhé, není to ze závisti, jak tu někdo psal, že kdybychom my ostatní dostaly pozvání, tak bychom ho braly všema deseti. Já ze sebe tedy mohu říct, že pozvání na akci, kde se mluví o krému (dle fotek bioderma global), který mám už vyzkoušený a nic nedělá, bych odmítla. Navíc nejsem full time blogger (neříkám, že Jitka je), abych si mohla dovolit zabít celou sobotu, jediný volný den v týdnu, nějakou akcí, která mi nic nedá.
    A za třetí o né moc dobře vedeném PR bych tady mohla psát hodiny a hodiny a netýká se to jen Biodermy.

    OdpovědětVymazat
  17. ty jo na to jaká jsi byla jsi nám pěkných pár kilo tedy to bylo asi trochu víc kilo přibrala!! to s tvím egem muselo pěkně zamávat co?? ale stejně jsi furt arogantní, namyšlená a blbá kráva!!!!
    Proti ledem kteří nejsou zrovna štíhlí nic nemám. Každý je takový jaký jen, ale nebudu se tu před ostatníma přece obhajovat že za to nemožu a tak.
    Menší rada na závěr pokud nechceš aby tě lidé kritizovali tak sem nedávej fotky!!!
    PS. nezapomeň tenhle komentář smazat protože to ty umíš !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nezapomeň že na internetu si může každý psat co che

    OdpovědětVymazat