14. října 2015

/BEAUTY/ Nude rtěnka na každý den

Nude rty se mi hrozně moc líbí! Ale jako většina věcí se mi více líbí na ostatních, než na mně samotné a proto mi trochu déle trvalo, než jsem našla odstín, v kterém nevypadám jako mrtvola bez rtů a sedne mi :D. Myslím, že tato rtěnka, kterou vám ukáži, hezky podtrhne a dobarví moji přirozenou barvu rtů a není nijak do očí bijící :). 
Jde o jednu z rtěnek z nové kolekce Last Finishing by Kate Moss. U nás jsou dostupné čtyři odstíny a to #40, #42, #43, #45. Líbí se mi úplně všechny a pokud jste doposud nenašly tu pravou, tak teď si ji již určitě vyberete :). Mimochodem s rtěnkami vyšel i nový balzám, který je taktéž moc fajn a společně tvoří příjemné duo. 
Co se týče rtěnky, tak je to podle mě taková ta klasika od Rimmelu. Nijak rty nevysušuje, je příjemně krémová a vydrží v pěkném stavu zhruba 4 hodiny, kdy je pak potřeba ji upravit :). Mně osobně se s ní i dobře manipuluje a hlavně se mi líbí její obal! Ten se povedl na jedničku s hvězdičkou a je to příjemná změna.

Výsledek je tedy takový, že na ni určitě v drogérii mrkněte, já vám ji mohu jedině doporučit - pokud něco podobného hledáte! :)

wtf IMG_9458 Beze jména IMG_9459 IMG_9471

Doufám, že vás článek aspoň malinko bavil :). Víte že nejsem žádná beauty bloggerka, tudíž mám ke kosmetice malinko jiný přístup a moje nároky jsou asi o dost nižší, ale i přesto věřím, že to pro některou z vás může být příjemný tip! 

Cena rtěnky a balzámu se pohybuje okolo 129,- :).

A pokud byste mě chtěli v blogování podpořit, tak budu velmi ráda, když mi dáte svůj hlas v soutěži BLOGERKA ROKU! Vím, že je to nyní všude, ale vaše podpora a každý váš hlas mě velmi potěší a posune kupředu! Najdete mě ZDE.

Děkuji za vše a přeji pěkný zbytek dne!

13 komentářů:

  1. Vypadají skvěle, láká mě hlavně ten balzám :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. vůbec neni poznat že máš rty něčím namalované.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o to u nude rtěnky většinou jde :) mě se to líbí - ano vypadá více jako lesk ale v reálu zase může vypadat trošku jinak! :)

      Vymazat
    2. Jde to poznat na prvni pohled. Clovek nema od prirody "stavnave" leskle rty.

      Vymazat
    3. možná kdyby byla fotka víc na světle a zblízka, rozdíl by byl patrnější. tyhle dvě miniatury toho opravdu moc neukážou. já mám od kate zatím dvě klasické rtěnky ale tyhle nude vypadají určitě zajímavě.

      Vymazat
    4. aspon trochu by to mělo být poznat, že jsou rty něčím namalované. co je to pak za logiku patlat si něco na rty když to není vůbec poznat ;)

      Vymazat
    5. Myslim, ze to jde poznat zretelne :). Navic je to skutecne nude odstin, ktery ja pisi v clanku, tak podtrhne prirozenou barvu rtu a hezky je zvyrazni :). Sama od sebe takovou prijemnou barvu a leskle rty skutecne nemam :).

      Vymazat
  3. ano, nejsi beauty bloggerka a toho bych se drzela,

    OdpovědětVymazat
  4. Rada bychsi jeden odstin poridila.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Rtěnky nepoužívám, ale tahle vypadá moc pěkně =) Asi na ni v drogerce skutečně kouknu =) J. T.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty nejsi náročná beauty blogerka a já nejsem zas náročná čtenářka :D články o kosmetice za tisíce ani nečtu, protože se na takové cetky nepotrpím. Tuto nejspíš vyzkouším, teď mám podobný odstín od jiné značky :) pokud někoho článek nezajímá, myslím, že není problém ho přeskočit a počkat na další.. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Právě odstín 45 se mi z této kolekce líbí nejvíc a mám v plánu si ho pořídit :)) A tobě moc sluší!

    V jednoduchosti je krása

    OdpovědětVymazat
  8. Odstín ti sluší,me bohužel z této kolekce rtenky nezaujaly,ale ostatní kolekce mam rada a v kazde nějakou rtenku vlastním

    OdpovědětVymazat