14. září 2015

/LIFESTYLE/ Z čeho se mi dobře pije obyčejná voda?

Já a pitný režim, to je kapitola sama o sobě. Ačkoliv si vždy koupím nějakou láhev, tak ji nosím chvíli, zjistím, že se mi z ní špatně pije a měním ji za jinou. A tak je to pořád dokola :D. Občas dokonce i zjistím, že mi z té a tamté láhve voda prostě nechutná. Jak je to možné, to vážně netuším, ale stává se mi to :D. A proto vám dneska ukážu skutečně jednu z prvních láhví, ze které pravidelně piji a dokonce mi to i chutná. 
Tuto láhev jsem dostala od labeloo.cz, jde o novinku Ecozz SlimBottle ve verzi 0.5l. Je taková placatá a tím pádem se lépe vleze do kabelky a pouzder od notebooku - kde sem měla vždy problém narvat klasickou flašku :D a příliš nikde nepřekáží. Dokonce ji dám i do přihrádky vedle sedadla v autě, což mi naprosto vyhovuje :). 
Co by vás mohlo zajímat, tak láhev byla navržená u nás v České Republice a neobsahuje ftaláty a BPA :). A zatím mi ani neteče, díky bohu! :D
Pokud vás láhev zaujala, tak bude během pár týdnu o jednu soutěž, zřejmě na mém instagramu @jituskaaa :). Tak se máte na co těšit!!

Budu ráda, když mi napíšete z čeho pijete vy, zda máte nějakou takovou láhev a nebo upřednostňujete obyčejné plastové po nějakém pití :).

Mějte krásný den!

IMG_7855 IMG_7860 IMG_7865 Beze jména

10 komentářů:

  1. Vypadaji naprosto skvele i design je krasny! Nejvic by mi vyhovovala asi ta placata libi se mi i nejvic:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta je pekna.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá moc dobře, je konečně jiná jak klasické kulaté, které jsou fakt celkem neskladné :D a ty piješ čistou vodu? já se snažím pít bez cukru, ale prostě mi čistá voda nechutná a nevím jak se přenaučit :D min citrón musí být..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo uz druhy tyden pouze cistou vodu v teto lahvi :).

      Vymazat
  4. Nevíš kde by se dala koupit osobně? :) celkem mě zajímá, ale raději bych si pro ni zašla než posílat poštou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde dohodnout osobni odber po predchozi domluve pokud jsi z Prahy :). Popripade bych jim zkusila napsat, zda maji nejake partnerske prodejny :). Mrkni k nim do kontaktu a pisni jim :).

      Vymazat
    2. Myslela jsem spíš nějaké jiné prodejny, např. jak se prodává Equa v Albi, ale děkuju :)

      Vymazat
  5. Já mám vždy obyčejné plastové, ale tahle vypadá moc hezky.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Taková placatka! Ale je pravda, že ten tvar je dokonale skladný. Já nosím v kabelce malou lahvičku od Dobré vody (kterou během dne doplňuji). Do knihovny pak mám lahev na kafe (mají je v nějaké designové edici v tescu), do které si dávám čaj, protože v Národní knihovně je dost zima :-/ Nedávno jsem si koupila mixér na ovoce a k němu jsem dostala lahve s širším hrdlem, aby se z nich dalo dobře pít smoothie, ty jsou taky moc fajn ;-) J. T.

    OdpovědětVymazat
  7. vypadá fakt stylově a musí se nechat, že je určitě i skladnější než klasická láhev. fakt pěkný kousek :) já používám láhve z trvanlivějším plastů (například od Voss vody a podobně), aby chvíli vydržela.

    OdpovědětVymazat