27. září 2015

/LIFESTYLE/ Random post

Dneska si dáme takový další oddechový článek, kde vám ukážu pár věcí co mi udělalo radost, něco co se nevešlo do outfit postu, něco co mi přišlo a tak dále. No je toho poměrně dost. Tak bychom se do toho mohli pustit :).

První bych vás chtěla upozornit na to, že značka Oriflame teď slaví 25 let u nás a při té příležitosti můžete soutěžit o jejich 25 nejlepších produktů -> TADY. Já osobně mám moc ráda jejich zázračný kelímek, který je úplně skvělý jak na rty, tak třeba na suché místa a nebo odřený nos během rýmy :). Máte i vy nějaký oblíbený produkt a znáte tento zázračný kelímek? :)

IMG_9073 IMG_8914

Teď si asi budete klepat na čelo, ale mohla jsem to nechat být? Vždyť to je taková roztomilost, že jsem to musela mít! :) Všechno s mopsíkama naprosto miluju a tento mi navíc připomíná naši Lilly. Jinak je to klíčenka, ale já v tom nosím balzámy na rty a gumičky :). Společně s dalšími motivy ji seženete na wayfarer,cz !

IMG_8913

Jeden z outfitu, který se do samostatného článku nedostal, tak vám ho nahraji aspoň sem :). Tuto kombinaci akorát s jiným tričkem jste viděli v jednom z minulých postů. Jinak tričko má super nápis - "Smile today, cry tomorrow" -  a to mě docela vystihuje :).

DŽÍNOVÁ BUNDA - Zara /www.Vinted.cz/
KALHOTY - New Yorker
TENISKY - www.Botovo.cz
KABELKA - Orsay

IMG_9100

A teď si dáme něco z okénka - DOMÁCNOST. Ne že bych byla nějaká domácí puťka a hospodyňka, ale tato věcička mě vyloženě potěšila. Shodou okolností jsem se s přítelem před pár měsíci bavila, že bych takovou napařovací "žehličku" na oblečení chtěla a teď ji mám a jsem teda moc mile překvapená! Je to konkrétně ruční napařovač oblečení Steam&Go, který je vhodný na rychlé úpravy oblečení, když máte někde nechtěný záhyb, ale úplně s přehledem vyžehlí celé tričko, mikinu či kalhoty během pár minut a bez námahy. Stačí věc pověsit na ramínko a můžete rovnat! :). A pokud hodně cestujete, tak věřím, že tato vychytávka je vhodná i pro vás :).

IMG_9089 IMG_9088 IMG_9090

A na závěr vám chci ukázat menší pozornost, kterou jsem dostala od Happiness Boutique :). Jsou to tyto perlové náušnice po kterých jsem dlouho pokukovala, takže mě moc mile potěšily! Máte už i vy ty své? A nebo vás tento trend nijak neoslovil? :)

IMG_8910 IMG_8911

Mějte krásný zbytek volna! :)

18 komentářů:

  1. Z tohoto článku bych si nekoupila nic zmíněného, ale i tak mě bavil číst :) Oriflame moc neberu, náušnice tohoto stylu mě celkem minuly, žehlit naštěstí nemusím, protože máme sušičku a tam rovnám i pokřivené oblečení ze skříně, jen teda tričko z outfitu se mi líbí. Jinak článek fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jiti, snaž se, prosiiim, dodržovat tu gramatiku. SuchE místa neexistuje, je to hrubka ;) Jsi snad vysokoskolacka, tak musíš mit češtinu v maliku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevim, čím to je, ale já si nikdy žádné hrubky nevšimnu. Asi jsem do článku tak zažraná, že na nějaké i y a podobně nekoukam :)

      Vymazat
    2. Dekuju za upozorneni, opravim to :).

      Vymazat
  3. Ta klicEnka ke skvela a outfit se mi taky moc libi (hlavne ten napis!)! :) jinak ja nemam ani dirky do usi, takze nausnice jdou mimo me :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nausnice jsoi nadherne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Jituš, proč vůbec neodpovídáš na kometáře? Lidi je sem píšou kvůli tobě a určitě by je potěšilo, kdyby si na jejich dotazy nebo připomínky aspon krátce odpověděla :) Přijde mi to z tvé strany takové zvláštní....jako by tě to vůbec nezajímalo, co ti sem kdo píše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Působí to dost arogantně.

      Vymazat
    2. Slovo VUBEC je trochu nepatricne, ne? :) Na komentare se snazim reagovat, hlavne pokud padne nejaka otazka ci dotaz, vetsinou to delam zpetne, bohuzel i s nekolika dennim odstupem. Z komentare vyzniva, ze bych mela reagovat na uplne vsechny komentare, ale to bohuzel neni v mych silach. Je to pomerne casove narocne a ja mam mimo blog i jine zajmy :).

      Vymazat
    3. jen je škoda, že z 50ti komentářů odpovíš tak na dva. že máš místo blogu i jiné zájmy jsme si bohužel všimli. prdíš na blog i na čtenáře. když na to nemáš čas, tak by možná bylo lepší neblogovat ne?

      Vymazat
    4. Ja nezastavam tento nazor. Kazdopadne chodim do skoly, mam i nejake pracovni povinnosti a osobni a blog je pro me stale konicek, ktery delam s radosti a ve sven volnem case, coz myslim vetsina mych ctenaru chape a ztotoznuje se s tim :). Ale pokud mas tento pocit, tak sr na tom pokusim zapracovat :).

      Vymazat
  6. Zázračný kelímek je opravdu zázračný a sama na něj nedám dopustit :))) jinak ti ten outfit moc sluší!
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  7. Já na zázračném kelímku nic nevidím :D na rty je třeba dobrý, ale i tak ho nepoužívám a leží v šuplíku. Mám raději kelímek z kokosového oleje, který je stejně velký, mnohem levnější a zázračnější. Celkově u Avonu ani Oriflamu není asi nic dobrého a co bych si třeba koupila je zbytečně předražené, na to co je to za značku.

    OdpovědětVymazat
  8. Zázračný kelímek je super, mám i další oblíbené produkty od Oriflamu, třeba jejich olej na vlasy je skvělý.

    OdpovědětVymazat
  9. ta žehlící věcička by se mi hodila! a balíček z Happiness Boutique mi dnes také dorazil :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jituš, tak jsem poslala soutěž u Oriflamu a hned poprvé jsem vyhrála, sice Oriflame moc nemusím, ale třeba se bude hodit, takže díky za tip :)

    OdpovědětVymazat