7. srpna 2015

Narozeninový wishlist!

Tak jako každý rok je srpen "mým" měsícem, kdy k jeho konci oslavím narozeniny. Tento rok budu mít už 21 let! Ale pořád se cítím tak na patnáct :D. Každopádně už tradičně tu mám pro vás svůj narozeninový wishlist, kde bych vám ráda ukázala co bych si přála a po čem mé srdce momentálně touží. Není to jen čistě narozeninový seznam, ale je to také seznam věcí, které bych si ráda v brzké době třeba pořídila, když se poštěstí :). Ovšem jako vždy je seznam naplněn těmi reálnými a jedním momentálně nereálným přáním :).

Budu ráda, když mi napíšete, co byste si momentálně nejvíce přáli vy :).

Beze jména

Jako první a takové mé před-narozeninové přání jsou VIP lístky na HHP do Hradce Králové pro mě a mého přítele. Tento měsíc slavíme narozeniny oba dva a já silně věřím, že si ty lístky snad nadělíme a v termínu našich narozenin budeme skákat někde pod pódiem!
Další věcí je Wishbone řetízek od Hot Diamonds v růžovém provedení s diamantem. Je úžasný a já tyto symboly naprosto zbožňuji! Navíc by se mi hodil k mým MK hodinám, protože k nim nic v růžovém zlatě nemám :).
Taky si moc, moc, moc přeji další kónickou kulmu od Remingtonu. Tato je s větším průměrem, než ta kterou mám a pokud by vás zaujala, tak je to model Ci9532Pearl a dělá krásné velké vlny!
Další realizovatelnou položkou je peněženka DKNY. Jak víte, tak já tuto značku mám velmi, ale velmi ráda! Navíc mi má peněženka odchází již do "důchodu" a je potřeba ji něčím nahradit.
Boty, boty, botičky.. To bych nebyla já, kdybych nějaké nepotřebovala! Na podzim by se mi jedny kožené dost hodily. Pořád melu o tom, že si nějaké koupím a pořád nic, tak doufám, že letos přijde ten správný čas :). Ty na obrázku jsou od Tommy Hilfiger a bohužel v mé velikosti vyprodané, tak doufám, že se jim letošní kolekce podaří jako ta minulá a najdu v nich nějaký podobný dokonalý kousek jako je tento :).
A na závěr se trochu zasním.. Doufám totiž, že do svých 22let !!! si koupím Louis Vuitton Neverfull v Damier Ebene *in love*. Líbí se mi už dva roky a říká se do třetice všeho nejlepšího, že? Takže věřím, že nebudu mít do dalšího roku žádné mimořádné výdaje a do té kasičky si na ni našetřím ! :)

14 komentářů:

  1. ahoj Jituš, pekny wishlist :) po te kulme uz take delsi dobu pokukuji, ale jak jsem si preletela na netu ruzne recenze, tak chvaly nic moc... :( udajne vlny vubec nedrzi, a na jemne vlasy je to pry uplne zbytecne.. tak jsem velmi, velmi na vazkach :-) uz mam od remingtonu ci95 pearl a s tou jsem spokojena mooc...tak vaham...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mne se zda, ze ji ma Peta LovelyHair a vlny z ni ma krasne, tak zkus mrknou k ni :),

      Doufam, ze se tedy nepletu a je to tato kterou ma :),

      Vymazat
    2. Mám ji a je supr :) vlny mi drží, než si vlasy namočím - klidně i 3 dny jsou vlnité, sice už to samozřejmě není původní načechraný účes, ale vlny jsou :)

      Vymazat
  2. Prosimte a jak se da našetřit za rok skoro 30 tisic na kabelku? jsem taky na Vš, mam tři brigády a jsem ráda, že poplatim výdaje a koupim si něco okolo pár korun... navíc ,ty jsi psala, že nemáš ani tu brigádu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi me mrzi, ze ma zase nekdo potrebu rozebirat finance. Ano momentalne stalou brigadu nemam, ale napr.minule leto jsem mela take tri ;). Penize jsou otazkou pristupu. Penize budou a my nebudeme. Pokud neco clovek skutecne chce, tak verim, ze je schopny si klidne 30tisic za 12 mesicu nasetrit :).

      Vymazat
    2. Jituš nechci se navážet do něčích financí, ani se v tom rýpat (je mi to jedno), ale i když člověk chce tak to nemusí našetřit. Když někdo nemá žádný příjem, tak není vůbec z čeho šetřit ;) já jsem na VŠ měla od rodičů 1 500,- měsíčně a z toho jsem si platila veškeré výdaje od prášků, kosmetiky, oblečení, diskoték, restaurací..

      Vymazat
    3. Samozrejme, ze kdyz clovek nema zadny prijem, tak je to uplne neco jineho :). To jsou dve ruzne situace a priklady, ktere nelze srovnavat. A prave proto se o penezich nerada bavim. Jelikoz kazdy to ma jinak a je to velmi individualni :).
      Ale na druhou stranu zase verim, ze kdyby jsi mela nejaky sen, ktery by sis chtel splnit, at uz by to byla dovolena, nejaky zazitek ci neco materialniho a byly by potreba na to nejake finance, tak by sis nejaky prijem proste nasla a pokusila si nasetrit :).

      Vymazat
    4. Kabelka je opravdu krásná, ale mě by bylo líto jí nosit za takovou vysokou částku. Samozřejmě jestli si jí jednou pořídíš, tak budu jen tiše závidět :D a je myslím uplně jedno kde a jak si na ní chceš našetřit.....jsou to tvoje peníze a nikdo cizí by se do toho neměl montovat ;)

      Vymazat
    5. Bože proč by ti bylo lito ji za takovou castku nosit? Ta taska je za penize za jake je (konkretne je aktualne za 28.800kc - velkost GM) a jeji velkou vyhodou je temer neznicitelnost, protoze to platno se neposkrabe a taska je pripravena na vysokou zatez. Sama ji mam a jak je k ni nove to psanicko, je to podle me za ty penize super. Klasicka je tak velka, ze se do ni zabalis i na dva dny, kdyz toho nemas toli, daji se zalozit boky a hle, je z ni "vak" plus psanicko, kdyz jdes na lehko...za necelych 30tis. prakticky 3 tasky, v krasnem nadcasovem designu, kvalitni rucni prace a klasika v jednom.

      Vymazat
  3. Jooo, tak peněženku bych taky potřebovala. Ale tak, jak jsem nemohla sehnat tu pravou kabelku dva roky, tak teď nemůžu sehnat tu pravou peněženku. Snad se mi do Vánoc ta má totálně nerozpadne a já zároveň slečnu Dokonalou objevím, protože ty vysypaný drobný po celé tašce už mě dost nebaví. :D

    OdpovědětVymazat
  4. tá peňaženka je nádherná! :) dúfam, že sa ti splní aspoň pár z týchto prianí :)
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. DKNY je i má oblíbená značka, kdybych neměla peněženku MK tak si rozhodně koupím DKNY (a nebo se mi včera zalíbila i Elega peněženka :))
    no a na LV Neverfull... tak já jsme větší realista a řekla jsem si, že do 30ti si ji pořídím :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty tommy hilfiger boty jsou nádherný! Našla jsem podobné https://www.eobuv.cz/tommy_hilfiger.html ale nic tyhle asi už neseženu, co?

    OdpovědětVymazat