17. srpna 2015

/LIFESTYLE/ Skvělý víkend na Slovensku!

Dneska tu mám pro vás pár fotek z mého soukromí a to konkrétně z našeho výletu na Slovensko. Kdy jsme v pěti lidech vyrazili k vodě do menšího kempu poblíž Piešťan. Do místa bez internetu, s krásnou čistou vodou a příjemným okolím. Bohužel nevím jak se to tam přesně jmenuje, ale pokud to najdu, dám vám vědět! :) Zažili jsem tam toho skutečně hodně! Přes úmorné horko, až po tu nejšílenější bouřku, kdy jsem se fakt hrozně bála a všichni se mi smáli jak se tvářím :D. Dokonce nám uletěl i jeden ze stanů, zmoklo nám jídlo, neměli jsme si jak rozdělat po dešti oheň na zahřátí a v jednu chvíli jsme v předsíni ve stanu měli tak deset čísel vody! :D No upřímně, nečekala jsem, že to bude zase tak fajn, ale vrátila jsem se jak znovuzrozená a to jsem potřebovala! :)

Jinak mé poznatky co se našeho výletu týkají jsou ty, že to je na Slovensku nechutně drahé a když jsem kupovala čtyři pidi plátky masa za 4 eura, tak se mi otáčely panenky a bouchala jsem se do hlavy, proč jsem toho nenakoupila na ten gril víc u nás! :D Taky mi přišlo, že Slováci mají mnohem lepší vkus než my Češi, co se oblékání týká a načerpala jsem kopu inspirace! :) Joo a taky s přítelem potřebujeme pořádné kempové vybavení - aneb kempovací stůl, pevné karimatky a nejlépe chladící tašku na jídlo :D. 

Toť vše k mým dojmou a zážitkům a mrkněte na fotky :). Krásný večer!

Beze jména IMG_7693 IMG_7697 Beze jména1 IMG_7746 Beze jména2 Nejlepší zábava u vody je tetovat se metalickým tetováním! Radost z toho měli všichni :D @GoldenTatsCz IMG_7748 IMG_7772 Dopolední zátiší po noční bouřce :/. A příští rok pojedeme zase někam! :)

10 komentářů:

  1. Fajn post, Jituš :). Někdy je čas vypnout, odreagovat se a načerpat novou energii. Čas strávený s přáteli a lidmi, které máme rádi je ten nejlépe strávený <3
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  2. krásne fotky :) a s tými drahými vecmi máš pravdu :) ja bývam kúsok od českých hraníc a na nákupy chodíme teda občas do Uherského Brodu / Hradišta alebo do Hodonínu :) a vyzerá to asi na Hornú Stredu kde ste boli vy, či? :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mňammmm Somersby :-)) krásné fotky

    OdpovědětVymazat
  4. Takové výlety jsou v létě nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super to vypadá :) někdy je takováhle dovolená záživnější než někde v Dubaji :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to krásně ;) , takové výlety jsou lepší než kdejaký luxusní hotel :).

    OdpovědětVymazat
  7. Paradni fotky muselo byt moc fajn:))

    OdpovědětVymazat
  8. Jituš, mám otázku mimo článek. Můžu se zeptat, kde bydlíš? Vím, že tu máš UB, ale na Instagramu jsem zahlédla něco o dědině :) ptám se, protože bydlím hned vedle Brodu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Proc uz nedávás outfity?:(((

    OdpovědětVymazat
  10. Nuž hej na Slovensku máme pomerne draho, čo sa dá robiť. Ja zase naopak chodím rada do Čiech, Prahu si dokážem obzerať donekonečna.
    Bianka

    OdpovědětVymazat