26. srpna 2015

/BEAUTY/ Chtěla bych si pořídit! Poradíte?

Jelikož už je mi víc jak dvacet, tak jsem uznala, že by bylo vhodné se o svoji pleť začít trochu víc a pravidelně starat. Jsem v tomto směru trochu flegmatická, takže si obličej skoro nekrémuji, nic vyživujícího nepoužívám a občas po ránu vidím, že by to přeci jen něco chtělo, aby byla pleť hezčí a živější. 
Když jsem byla naposledy v drogérii, tak mě zaujala péče od L´orealu Skin Perfection. Upřímně přiznávám, že mě dostaly ty obaly, ty jsou fakt překrásné a oku lahodící :). Zaujaly mě tři produkty a to koncentrované sérum, hydratační krém a 5 v 1 BB cream. V nabídce je ještě oční krém, ale ten mě příliš nebere :). Každý výrobek vyjde zhruba na 250,- a proto by mě zajímalo, zda s ním máte některá zkušenost? Popřípadě pokud byste mi ho některá doporučila či naopak.
Četla jsem, že by produkty měly zlepšovat kvalitu pleti a být skvělým asistentem v boji proti následkům stresu a hektického životního stylu, což já potřebuji, jelikož moje pleť dostává dennodenně pořádnou nálož.
Joo a taky teď s L´oreal a touto pečující sadou probíhá soutěž o Instax tak mě ta koupě láká o něco víc :D.
LOREAL A když už jsme u toho L´orealu, tak mám ohledně něj ještě jednu otázečku. Přemýšlím, že změním produkty v péči o mé obočí a zkusím něco nového. Dost mě zaujal Brow Artist Genius Kit a také Brow Artist Plumper. Máte tyto produkty někdo? Popřípadě co byste mi na úpravu a doladění obočí doporučily? Potřebuji nějaké stíny a fixaci :).

Děkuji a přeji pěkný den! :)

25 komentářů:

  1. Koukla bych se na složení- já nepoužívala žádné krémy na pleť, protože se mi strašně lehko tvoří pupínky a trpím na ucpávání pórů. Po téměř každém krému jsem měla milion teček. Asi před dvěma měsíci jsem si koupila Baleu která je z 95% přírodní a také pleťový krém s obsahem konopného oleje. Oba super, vůbec mi pleť nekazí, naopak zlepšují. Proto bych se zaměřila na složení a koukala, jestli neobsahují silikony, mineral oil a všechny tyhle hnusy co ucpou pleť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celá ta ružová rada je založená na tom že robí efekt krásnej pleti kvôli silikónom, takže ich určite (bohužiaľ) obsahuje. Ale pokiaľ jej pleť na to nereaguje zle tak to vyskúšať môže. Ale ja by som za seba tiež do toho nešla lebo tiež sa mi po silkónoch upcháva pleť.

      Vymazat
    2. to Kristina Belscak: můžu se zeptat, jaký konkrétně krém od Baley používáš? taky na toto ucpávání pórů docela trpím, ráda se přiučím :)

      Vymazat
    3. Holky, koukněte se v Rossmannovi na krém značky Rival de Loop z řady "Hydro" (modrá barva obalu). Má naprosto neškodné složení bez silikónů, parabenů, ropy apod. kravin. cenově se pohybuje do 100kč a perfektně hydratuje, vůbec neucpává póry a nezhoršuje mastnou pleť. Kupuju si ho opakovaně, trumfl Biodermu, LRP, natož Loreal.

      Vymazat
    4. já se taky nemůžu už několik let ničím na obličeji namazat, následky jsou hrozné, samé pupínky :( nejhorší, když se mám mazat u moře opalovákem, to pak vypadám ještě měsíc děsně... prosím taky o radu, co od té baley používáš, děkuji :)

      Vymazat
  2. to sérum a krém si chvália, ale nadávajú na BB :) takže by som si prečítala najskôr recenzie a mňa bohužiaľ to vôbec neláka :) už nejaký ten rok fičím na bioderme a neviem si to vynachváliť :)

    OdpovědětVymazat
  3. Brow Artist Plumper mám a je to asi nejlepší gel na obočí, který jsem zatím měla! Obočí vydrží celý den ve stejném tvaru a vydržel i 4 hodiny ve vodě. Takže ten opravdu doporučuji! S krémy ani s paletkou zkušenost nemám, ale snad najdeš to pravé :)

    OdpovědětVymazat
  4. To sérum a krém jsou docela fajn, jen mi to vůbec nevyhovuje pod make up, protože se to drolí. Na to mám jiný krém. A ten kit na obočí je super, do toho bych určitě šla :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  5. Mám to sérum a jednou jsem zkoušela i ten krém. Oboje je fajn a pleť je po použití hladká, takže za mě fajn :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, měla jsem to sérum s pumpičkou a za mě palec dolu. Je hrozně parfemované, ta vůně mi vůbec nesedla a vůbec se mi nevstřebávalo. Ano, pleť po něm byla krásně hebká, ale to jenom proto, že pořád drželo na povrchu a vůbec se nevsáklo.
    Lepší službu mi udělá klasická Nivea v modré plechové dóze :)
    Obočí asi moc neporadím, používám stíny od Bobbi Brown bez fixace (bez vosku), ale zkus se podívat po značce Benefit, ta nabízí balení vosku se stíny.

    OdpovědětVymazat
  7. sérum i krém jsou fajn, měla jsem obojí. takže tak-jsou fajn, ale pro moji pleť znám za ty stejné peníze i lepší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, nemám zkušenosti, ale používám krém na dětskou pleť z DM :) stojí asi 40 Kč, je v tubičce, takže do něj nemusíš patlat prstem (za mě to je plus, nemám ráda, jak to zůstane trošku za nehtem). Naštěstí nemám problematickou pleť, takže nemůžu říct, jaký by byl, ale tváří se jako bez těch hnusů a nepřijde mi ani mastný :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, mám zkušenosti se sérem, které je uprostřed na fotce. Používala jsem ho pod makeup a bylo takové normální. Nic extra. A mám gel na obočí od Loreal a je perfektní pokud máš plnější obočí, krásně ho zvýrazní. Ale pokud máš obočko tenší a řidší a chceš vykouzlit pravý opak moc to s tím nejde. To je lepší stín. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ja taky zkousela ruzove serum a ani jsem ho nevypotrebovala.Ze zacatku se mi zdalo,ze dela plet hezkou,ale casem se mi zacala spis zhorsovat..zadnou jinou kosmetickou zmenu jsem neudelala,takze vinim serum:D za sebe muzu doporucit hydratacni krem na oblicej Himalaya,ktery jsem si koupila spis tak nahodou,ze stal jen 45kc a ted si ho nemuzu vynachvalit.

    OdpovědětVymazat
  11. Moc nemusím drogerkovou kosmetiku, v péči o pleť za mě vede Benefit a Eucerin. A na obočí doporučuji Gimme brow od Benefitu, to je bomba. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj :)
    Mohla bych poprosit o radu, jaké přípravky si používala/používáš proti akné? A jaký make-up, pudr, korektor používáš na mastnou pleť? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proti akné se mi osvědčila zinková mast, jinak s ním problém nemám, takže pudr a podobně používám běžné značky :)

      Vymazat
    2. Ahoj, nejvíce jsem používala zelenou řadu od Biodermy a z ní hlavné Sébium Sérum a Sébium Al, ty jsou pro mě top v boji proti akné. Poté občas sudocrem a tea tree olejíček. Jinak já nijak mastnou pleť nemám *ťuk, ťuk*, takže používám make-up od rimmelu, pudr taktéž, korektor od Dermacolu Make-up cover :).

      Vymazat
  13. používala jsem sérum Skin Perfection a vyhovovalo mi na jedničku :) o těch produktech na obočí také přemýšlím, stále v drogériích po něčem pokukuji.

    OdpovědětVymazat
  14. Já tuhle řadu používám a super, funguje skvěle, pleť vypadá lépe a žádná negativa se mi na pleti neobjevili :)

    OdpovědětVymazat
  15. Dělám kosmetičku a zkoušela jsem krém a sérum. Podle mého jsou parádní pro normální a klidnou pleť, ale ne pro problematickou :)

    OdpovědětVymazat
  16. Na obočí doporučuji obojí! "Řasenku" používám, když spěchám, pokud mám ale více času vyhraju si s tím kitem.. Spokojená jsem ale s obojím hodně :-)

    Ali

    OdpovědětVymazat
  17. Všem Vám moc děkuji za názory a rady! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Jity, ja zažila podobný případ a pak jsem narazila na kosmetiku Mary Kay. Kdy jsem šla na poradenství péče o pleť, kdy mi paní zdarma ukázala všechny výrobky, řekla jsem ji co mně trápí a ona na to sestavila plán přímo na mě. Stará se o mě. Posílá mi novinky. Kosmetika se pohybuje od 400-800 za jeden produkt. Lepší přístup jsem nezažila. Vyzkoušet si zdarma výrobky, sestavit analýzu pleti zdarma. To jsem jeste u źadné kosmetiky nenašla. Kdybys toho chťela využit tak mi napis a já ti na ni dám kontakt :)

    OdpovědětVymazat