12. července 2015

/OUTFIT/ Vero Moda dress

Po delší době je tu outfit, kde kromě šperků mám na sobě úplně vše nové. Už jsem skoro i zapomněla jaký je to pocit mít najednou tolik nových věcí (ne z druhé ruky), jelikož na velkých nákupech jsem nebyla ani nepamatuji. Dost často nosím kousky, které mám například od mých šestnácti a už to není tak úplně ono, občas to už ani není můj styl, ale mám ty věci ráda a nerada se zbavuji věcí, které mi ještě sedí a jsou nositelné, možná i to je u mě kámen úrazu v tom, že se ve svém osobním stylu nevyvíjím tak rychle a dle svých představ, protože se stále držím něčeho co bylo. 
A proto jsem si minulý týden udělala radost hned s několika věcmi, které mě šouply tak trochu kupředu. Například tyto sluneční brýle jsou úplně něčím jiným, než co běžně nosím. Z toho tvaru a skel jsem měla trošku obavy, ale jsou super! Navíc se přes ně krásně dívá, takže mohu jedině doporučit :). "Tričkové" šaty jsem si přála poměrně dlouho, ale nikde jsem nenarazila na takové, které by se mi dostatečně líbily a byly ta přijatelnou cenu. Tyto jsem koupila za 239,- na Zootu ve slevách a nosím je teď skoro pořád. Sandálky znáte už z předchozího postu a o kabelku si budete moci zasoutěžit v některém z následujících článků! Je parádně velká a věřím, že do práce nebo do školy ji jedna z vás využije na 120% :).

Těším se na vaše komentáře a přeji krásný den! :)

IMG_6774 IMG_6821 Beze jména IMG_6823 IMG_6845 IMG_6847 IMG_6883

SLUNEČNÍ BRÝLE - www.Wayfarer.cz
ŠATY - Vero Moda /www.Zoot.cz/
SANDÁLKY - www.Bata.cz
HODINKY - DKNY
NÁRAMEK - Cropp Town

FACEBOOK // INSTAGRAM 

30 komentářů:

  1. Jitu, moc ti to sluší. :) Tento outfit je takový pěkně jednoduchý, ale slušivý! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný letní outfit, ale ty šaty bych viděla spíš k vodě. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty...ty mě tedy nezaujaly. Tento střih je neforemný, a ke všemu ještě ta černá barva...Proč, když je léto? :( Isabela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi protoze ji mam rada bez ohledu na rocni obdobi ;)

      Vymazat
    2. Barva je v pohodě, taky ji nosím celoročně.

      Vymazat
    3. Já ti to věřím, ale v barvách ti to sluší více :) I.

      Vymazat
    4. Taky mám ráda černou a nevadí mi jít komplet celá v černém. Jen ty šaty mi přijdou trochu nezajímavé, možná kdyby měly zvýrazněný pas, takové šaty já nosím doma a kolem bazénu. Ale jinak je tento outfit elegantní :)

      Vymazat
  4. Jituš neskutečně ti to sluší! Šaty jsou moc pěkné, také mám ráda takové jednoduché kousky a ty sandálky, BOŽE ty jsou tak náááádhernéééé! Můžu se zeptat jak ti sedí u sandálek velikost? Sedí klasická, kterou vždy objednáváš u ostatních bot? Předem děkuji za odpověď věrná čtenářka Kamila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brala jsem si o cislo vetsi, nez bezne nosim :). Klasicka velikost by mi byla mala :).

      Vymazat
  5. Ty brýle se mi sice nelíbí, ale jinak je to pecka! Šaty ti moc sluší a botama a kabelkou jsi to hezky doladila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvely outfit, ty botky k outfitu vypadaji skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Super outfit! :)) Sice jednoduchý, ale takové já mám nejradši, pak stačí přidat pár doplňků a vznikne pohodlný, ale přesto slušivý outfit! Jinak myslím, že brýle ti sluší a ty boty... ty jsem obdivovala už v předchozím outfitu! Já teda taky nejsem fanoušek Baťi, ale po těchhle bych asi taky skočila. Těším se na další článek! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Perfektní outfit, líbí se mi jeho jednoduchost a to, že mu tyhle sandálky dávají úžasný šmrnc a i s kabelkou jej neskutečně oživují. Paráda!!! :)

    My Wishlist #1

    OdpovědětVymazat
  9. Škoda, že šaty vypadají jako noční košile.. Hlavně na té druhé fotce.

    OdpovědětVymazat
  10. Šaty se mi vůbec nelíbí, ale botky a brýle jsou boží :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty šaty jsou super, parádní pohodička na léto, já bych takový brala snad ve všech barvách, co si umím představit :D co mě tady ale teda nadchlo nejvíc jsou ty sandálky! Místo šperku boty, dokonalý <3

    OdpovědětVymazat
  12. Ty boty.....nemam slov :) dokonalost

    OdpovědětVymazat
  13. A nejsou ty šaty třeba nějak zajímavé na zádech? To totiž není vidět... Jinak se mi střih líbí, mám ráda jednoduché věci. Černou moc nenosím, ale když ji máš ráda, nemám problém =) J. T.

    OdpovědětVymazat
  14. Nemáš odkaz na ty boty? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-zeny-sandaly/680117-bata-letni-sandaly-s-kaminky

      Vymazat
  15. Mě se hrozně líbí, jak chodíš oblíkaná. Na nic si nehraješ a je na první pohled vidět, že jsi nestála půl dne u zrcadla a neladila všechno do nejmenšího detailu a puntíku jako to dělá hodně blogerek. Oblíkneš se pohodlně, tak jak se to líbí tobě a v čem se cítíš nejlíp.....a to ti sluší nejvíc :) jinak ty botičky jsou fakt nádherný, takový jsem ještě neviděla. Jen by mohly bejt o polovinu levnější a jdu do nich taky :D A ještě krom všeho ostatního chválim barvičku na puse. Čim sis rty líčila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc, moc, moc dekuju, mne to ani nebavi se tak dlouho chystat a uprednostnuji spise prirozenost, nez mit vse tip top :). Na rtech mam Color Rush od Rimmel London :).

      Vymazat
  16. Boty mám stejné, jen v jiné barvě a taky za 999,- a oni je za pár dní potom zlevní, achjo :D takovou smůlu mam vždycky.

    OdpovědětVymazat
  17. Normálně sem nepíšu, ale tentokrát musím, protože ti to hrozně moc sluší! Šaty jsou sice jednoduchý, ale zase to krásně doladily ty doplňky, hlavně sandále.

    OdpovědětVymazat
  18. Jitu, vypadáš moc dobře, sluší Ti to. Šaty nos určitě, jsou parádní. Na botky jsem se dívala už dřív, ale měla jsem nějaké výdaje, takže jsem se jich musela (ne)dobrovolně vzdát :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  19. Moc ti to sluší. Za poslední měsíce jsi hrozně zkrásněla :) a ty botky jsou fakt dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  20. Hezký, pohodlný outfit, jen dotaz (možná to bude znít blbě každopádně): kde prosím tě sháníš takovou/vé podprsenku/ky? Totiž jde vidět lehce střih, vypadá jako balkónová s ideálním tvarem (potřebovala bych splašit), zkoušela už jsem v takových obchodech jako H&M, Lindex aj., každopádně jelikož mám velikost 80DD nesedne mi každá a hlavně ve jmenovaných obchodech jednoduše nedržely, tak mě jen zajímá, jestli máš nějaká spešl obchod :) předem díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat