14. července 2015

/OUTFIT/ Adidas Originals

Pokud bych měla jmenovat jednu ulítlou věc, kterou v šatníku mám, tak je to určitě tato mikina Adidas Originals z ringit.cz. Nosím ji dost ráda, většinou jen tak k teplákům, nebo k boyfriendům. A jelikož jsem vám od posledního outfitu s touto mikinou slíbila nějaký více barevný, tak ho tu teď máte :). 
Navíc mám i novou maličkou kabelku, kterou jsem nutně potřebovala a jelikož jsem ji dostala od přítele, tak z ní mám několikanásobně větší radost, než kdybych si ji koupila sama! Děkuji :*
Mimo jiné se mám v poslední době tak nějak divně. Stal se mi další z mých kuriózních úrazů, kdy jsem si pořezala při holení stehno, tudíž jsem byla dva dny naprosto nepoužitelná, jelikož mi stále tekla krev a hrozně to bolí/bolelo. A ačkoliv mám nejlepšího ošetřovatele na světe (moji lásku), tak ta bolest není menší. Jsem šikovná, že? :D 

IMG_7048 Beze jména IMG_7063 IMG_7001 IMG_7059 IMG_7050 IMG_7022

KALHOTY - H&M / www.Vinted.cz/
MIKINA - Adidas Originals /www.Ringit.cz/
TRIČKO - New Yorker
TENISKY - Converse /www.SnowBitch.cz/
KABELKA - Deichmann
SLUNEČNÍ BRÝLE - www.Wayfarer.cz

31 komentářů:

  1. mikina je úžasná a tvoj účes! bože chcem sa vedieť česať ako ty :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  2. tak tohle je vážně nádhera 💕

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to já si pořezávám nohy pravidelně, když spěchám, ale nikdy jsem to neřešila dýl jak 5 minut :D outfit celkem fajn, pěkně sladěný. Jen ten účes se mi k tobě moc nehodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja se take sem tam riznu, ale jeste ne nikdy tak moc jako ted :D. On vic jak 10cm hluboky zarez na stehne neni nic moc :D.

      Vymazat
    2. 10 cm hluboký zářez do stehna? to sis holila nohy nožem, ne? :D

      Vymazat
    3. Mělo tam být "dlouhý a hluboký" :)

      Vymazat
    4. Tak to je jiná :-O to už je poměrně dost velká rána..

      Vymazat
  4. Tá bunda je krásna. Mám rada športový štýl, je mi to najpohodlnejšie :) a vieme aj v športovom vyzerať ako ženy a pekne :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta bundička je skvělá, moc ti to sluší :)

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  6. Neřekla bych, že tak pěkná kabelka je z Deichmana! Vypadá dobře, stejně jako Ty. Jen těm culíkům nemůžu přijít nějak na chuť :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  7. Outfit skvělý, akorát bych k němu, i přesto, že je to sportovní styl dala klidně vlnky nebo rovný vlasy..:) Tento účes se mi bohužel nelíbí opravdu na nikom, maximálně na malých dětech. Ale to už je věc vkusu...:) Jinak, jak se ti povedlo více jak 10cm se říznout? Ty brdo, to muselo bolet jak prase..:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeste to boli jako prase :D. Nova ziletka a nepozornost udelaly sve! :D ja su gramlava, takze me to u me vubec neprekvapuje :).

      Vymazat
  8. Ta třetí fotkaaa!!! ♥ Jsi hrozně rozkošná, Jituš. A moc povedený outfit!!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti to sluší!!. já bohužel mikinu na eshopu nenašla, nemáš odkaz přímo na ní?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tam bohuzel uz vyprodana :(. Konkretni nazev je Adidas Curso D'agua Superstar, tak zkus mrknout, jestli ji nebudou mit i jinde :).

      Vymazat
  10. Moc ti to sluší Jituško a ta kabelka je boží ♥ Dneska jsem po ní taky pokukovala v Deichamnu akorát k ní nebylo to hnědé čím máš připnutá ta poutka, to sis k tomu dala sama? :)

    OdpovědětVymazat
  11. outfit super! a jaauu, lituju tě! ségra si teď zas dělala "pedikůru" a odřízla si místo starý kůže na patě i kus nový. takže chudák nemohla ani chodit.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc ti to sluší, jen ty copánky nejsou uplně ideální pro tvůj obličej. V létě k vodě možná jo, ale na normální nošení je to dost úlet :D kolik stála ta kabelka? je moc pěkná

    OdpovědětVymazat
  13. Mě se nelíbí to obočí. Máš hrozně hezkej obličej a to obočí je na něj moc tvrdé podle mě.

    OdpovědětVymazat
  14. Tá kabelka je nádherná, úplne ma dostala a z tvojho outfitu sa mi páči jednoznačne najviac! Aj by som sa na ňu šla pozrieť do Deichmannu, škoda len, že mám doma asi tak milión kabeliek, ak nie aj dva :D

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. Jituško můžu se zeptat, taky Ti praskají ty conversky v místě ohýbání?? Já si teďka všimla na svých botách takových drobných prasklinek a jsem z toho na nervy :D jinak moc Ti to sluší a ta mikča je prostě božííí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám je tam akorát trošku odlepené. Zatím mi nepraskají :).

      Vymazat
  17. Úžasný outfit Jituško, hrozně ti sluší a i ty copánky jsou skvělé. Každopádně jsem se zamilovala do té mikiny, ta je božská :)

    New in: June 2015

    OdpovědětVymazat
  18. Pěkný sportovní outfit, fotky jsou jako vždy k pokoukání :) když se mi nelíbí oblečení, tak alespoň omrknu parádní fotky. Kabelka úžasná, jen ten účes za mě opravdu ne. Tyto copánky se mi nelíbí, vypadají dětské a u dospělého mi připomínají naši katechetku z dětství :D a navíc podle mě moc nelichotí tvému kulatému obličeji, ovšem zbytek parádička :)

    OdpovědětVymazat
  19. Sluší ti to! Koukala jsem na instagramu na tvůj smutný komentář k fotce a já nevím :) vždyť jsi krásná tak já nevím co blázníš! Že máš trochu víc ženskou postavu, než která se promuje v kdejakém časopise? No a? Podle mě jsi krásná i tak! Hrozně ráda sleduji Tebe a pak ještě Domču z http://dombydom.blogspot.cz/ a (doufám že nikoho neurazím - ani jednu z vás :D) ale obě si stěžujete na váhu ale podle mě jste obě krásné :) tak hlavu vzhůru a anonymy zahodit za hlavu :)
    pěkný den!

    OdpovědětVymazat
  20. nadherna a s tymi vlasmi neskutocne roztomila!

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, prosím tě, chtěla jsem se zeptat, jakou máš velikost bot converse a jestli se ti shoduje velikost s velikostí bot, co nosíš běžně. Chystám se objednat přes internet a nejsem si jistá velikostí, díky.

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat