10. července 2015

/NEW IN/ Perfektní sandálky! + TIP jak ušetřit

Ahoj! Dneska vám ukáži další novou věc :). Přiznávám, že tento týden je trošku ve stylu " I´m shopaholic! ", ale jsem z těch věcí tak nadšená, že se chci s vámi podělit o každou z nich :). A navíc tu mám pro vás dneska jeden z dalších tipů jak ušetřit peníze při nakupování. 
Pokud jste shopaholičky, tak to určitě oceníte, jelikož pár chytrých hlav dalo dohromady portál PlnáPeněženka.cz, přes který když nakoupíte, tak se vám z nákupu vrátí pár procent zpět - u každého obchodu je to jiné. V systému je plno známých e-shopů (mall, zoot, answear, asos), které většina z vás určitě využívá a je škoda, aby na tom člověk tak nějak "nevydělal" :). Jelikož nejsem moc dobrá ve vysvětlování, tak mrkněte sem, kde je popsáno, jak to celé funguje. Navíc si také můžete do prohlížeče stáhnout tzv.lištičku, která vás při vašich nákupech upozorní, že zde můžete získat x % z nákupu zpět :).
Co vy na to? Využíváte takové možnosti, jak ušetřit? :)

A teď už k mým novým sandálkám. Jak jistě víte, tak s obchodem Baťa nesympatizuji - skrze jednu nepříjemnou zkušenost, ale když jsem viděla tyto sandálky, tak jsem zůstala oněmělá  úžasem. Asi jsem trochu straka, ale jsou dokonalé! A přesně dle mých představ. Velmi se mi líbí, jak na noze působí luxusně a je to přesně ten typ bot, co mi v mém letním botníku chyběl. Jednoduše pozvednou každý outfit o level výše a je jim dokonce odpuštěno, že skrz kameny jsou těžší a zrovna na dlouhé vycházky nebudou, ale na to mé pobíhání to nevadí a toto léto je využiji na maximum! :)
Líbí se vám?

IMG_6911 IMG_6913 IMG_6914 IMG_6917

15 komentářů:

  1. Tak ty jsou opravdu dokonalé! Také jsem blázen do všeho, co se leskne :D moje sbírka šperků už je na pováženou :D

    OdpovědětVymazat
  2. Na podobné jsem pár dní zpět koukala také, ale stály něco okolo 800,- což mi přišlo docela dost :( jak drahé byly tyto? Jinak jsou fakt úžasný.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto vyšly na 999,- je to fakt dost, ale já až tak moc nenakupuji, hlavně ne letní boty, ale nedalo mi to a musela jsem je mít i přes tu cenu :D

      Vymazat
    2. koukala jsem na Baťa.cz a tam byly za 799,- je to možné? :O ty jsi je kupovala v obchodě? a jakou špatnou zkušenost s nimi máš?

      Vymazat
    3. Ja je objednavala uz tyden zpatky na strankach, takze je mozne, ze jsou ted ve sleve :D.

      Jinak ja si u nich koupil kozene kozacky, ktere jsem osetrila podle jejich navodu, venku je mela zhruba 2-3x a behem 14dni se mi udelaly jak kdyby puchyre na spickach,tak jsem je zanesla vyreklamovat s tim, ze je mam 14dni, byly osetrene a udelaly mi tohle. Na prodejne me poslali do haje, rekli mi, ze je to moje vina, ze sem je spatne naimpregnovala a dostala se tam nejak voda. No pominu fakt, ze venku nebyl zadny velky snih a ani dest nezazily. Pomerne dost se tam do me navazely, ze si mam zaplatit soudniho znalce a bla bla, ze je to podle nich proste moje vinna. A odmitli to dale resit.
      Nakonec to jel vyresit pritel, ktery si to nenechal libit a chtel vedet, jak si mohou byt tak jisti, ze je to moje pochybeni a ne jejich a navic to bylo tak nejak tvrzeni proti tvrzeni, nakonec mi po pul hodine vratili penize, pry vzajmu zachovani dobreho jmena firmy.. Kdyby to udelali hned, bylo by to lepsi, tenkrat jsem byla hrozne moc zklamana z jejich jednani. Z jednani personalu a tak dale, takhle se k zakaznikum proste chovat nesmi. A bohuzel co jsem se pote dozvedela, tak to delaji pomerne bezne :/.

      Vymazat
    4. S takovým jednáním se můžeš setkat všude. Není to jen u Baťů, ale v každým krámu s oblečením, kde najímaj jen hezký telata za kasu, který se ve finále neumí ani chovat a neznají pořádně reklamační řád. S tim já se setkala už často. Ale chápu, že taková zkušenost člověka od dalšího nákupu odradí :)

      Vymazat
  3. Ty sandalky jsou jak z pohadky :) Ja mam Batu rada, boty mi vzdy vydrzi dlouho.

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  4. Tie sandále sú dokonalé, hneď by som ich brala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sandalky vypadaji vazne skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Sandálky sú krásne. Mna však zaujali veľmi aj okuliare. Odkiaľ prosím sú?

    OdpovědětVymazat
  7. sandálky jsou krásné :) plnou penezenku mam uz nejakou dobu, ale zatim jsem ji stale nevyuzila :(

    OdpovědětVymazat
  8. Plnou peněženku znám, jsem tam zaregistrovaná, už jsem i nakupovala a koncept mi přijde super :) Jinak sandálky jsou božské, naprosto dokonalé!!! :)

    My Wishlist #1

    OdpovědětVymazat