20. července 2015

/LIFESTYLE/ Radosti

Dneska si dáme takovou oddechovku v podobě článku, který se skládá z materiálních věcí, které mě v poslední době potěšily a udělaly radost. Myslím, že je potřeba si dělat radosti, popřípadě nechat si dělat radost a rozmazlovat se, protože pak je ten svět hnedka lepší :). První radůstkou je přívěšek na klíče od mamky, který mě od ní moc, moc potěšil! No není krásný? Teď mi bude dennodenně dělat radost na klíčích a vždycky si vzpomenu jak úžasnou maminku mám <3.

IMG_7269

Další radost mi udělal přítel. Tuto kabelku jste tu viděli už asi dvakrát v outfitu a já se na ni nemůžu vynadívat. Nosím ji teď skoro pořád a ačkoliv je malinká, tak ji využiji hodně :). A jelikož se mě na ni hodně ptáte, tak ji seženete v Deichmannu ještě v dalších dvou barvách - modré a hnědé za 499,- :). 

IMG_7288

O tom, že mám ráda značku Adidas se nemusíme už ani bavit. Proto jsem ráda, že jsem si mohla koupit další dva kousky "do sbírky". Jako první je to mikina v černé barvě s logem na přední straně a jako druhé mi do botníku přibyly další tenisky! Tentokrát z kolekce od Pharrella Williamse #SUPERCOLOR v tmavě modré barvě :). Obě dvě věci jsou top a těším se až se trošku ochladí a pořádně je vynosím. Obě dvě věci seženete na Brands24.cz TADY a TADY  :).

Beze jména IMG_7081

Pokud přemýšlíte čím v létě rozmazlit svoji pokožku, tak tyto dva výrobky od Fenjal vám mohu doporučit. Je to olej ve spreji a olej do sprchy a oba dva výrobky jsou krásně (překvapivě) olejové, voňavé a olejíček nezanechává pokožku příliš mastnou a hezky se vsakuje :). Seženete je tuším ve Fann Parfumérii. Já je dostala jako dáreček, ale co jsem googlila, tak olej se pohybuje okolo 200,- a sprcháč okolo 120,- :).

IMG_7265

METALICKÉ TETOVÁNÍ! Jednoznačně je to hit tohoto léta a mě osobně se to velmi líbí. Jen mě mrzí, že tento rok nevyrazím k moři (Vy jedete někam? Pochlubte se!), jelikož na opálené pokožce vypadají tyto tetovačky famózně! Já je dostala od GoldenTats.cz, kde při zadání kódu DIKYFRANCEBABY dostanete 10% slevu. Jedno balení vyjde něco málo přes sto korun a jedno z tetování jste mohli vidět už v minulém outfitu. Tetování vám má na kůži vydržet 3-6 dní. Mně osobně vydrželo čtyři dny, což je podle mě dostačující a na letní "osvěžení" outfitu to stačí. Líbí se vám podobné zdobení těla? Určitě je na mě uvidíte v dalších příspěvcích :).
A pokud hledáte nějakou inspiraci jak naložit s tímto tetováním, tak mrněte na jejich FACEBOOK a nebo INSTAGRAM! :)
IMG_7225 Lilly chce prý také nějaké tetování! :D IMG_7237

Aby to ale nebylo jen o radostech, tak tu bude o trochu kritiky, protože na tyto suché šampóny od Aussie jsem se moc těšila, ale bohužel mě osobně zklamaly na plné čáře. Vůbec nejsou vhodné na dlouhé a husté vlasy. Šampón je svým způsobem spíš takový mokrý, což mi moc nedává smysl, když má "vysušovat" mastnotu z vlasů. Ale! Můj přítel si ho třeba chválí a upravuje si s ním vlasy :D. Takže pokud máte krátký sestřih, tak ho můžete využít pro dodání objemu :D. Za to sprej na "plážové vlny" je moc fajn a zřejmě se tu na něj objeví i soutěž! :)

IMG_6707

A poslední věc, z které mám obrovskou radost jsou tyto sluneční brýle. Osobně mám problém s tím, že si většinou koupím brýle, přes které se mi po čase špatně dívá skrz tmavé skla. Nejvíc mi to vadí při řízení, kdy vidím potom zkresleně a přijde mi, že nedokážu tak rychle reagovat. Proto jsem naprosto šťastná, že jsem zkusila brýle z wayfarer.cz. Objednala jsem dvoje pro sebe a jedny pro přítele a oba dva jsme spokojení. Přes skla se skvěle dívá, nejsou nijak tmavé ani nezkreslují a určitě si tam koupíme nějaké další :).

IMG_7077

Uffff....Pokud jste došli až sem, tak gratuluji! Je to fakt dlouhý příspěvek, ale doufám, že vás bavil a líbil se :). Já jdu momentálně relaxovat a vám přeji krásný den!

25 komentářů:

  1. Ta kabelka je fakt boží, krásná, praktická. Ale boty se mi moc nelíbí, ta špica mi připomíná starý model tenisek, který se nosil dávno. Jinak fajn článek.

    OdpovědětVymazat
  2. Tenisky se mi opravdu nelíbí, takových s touhle špicí mám doma asi patery, co už nenosím :D za takovou věc bych opravdu neutrácela, a zbytek věcí moc fajn a kabelka je moc moc hezká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to klasika, takze za ni rada utratim :). Sama uz jedny superstary mam sedm let, takze za me je to univerzalni obuv, co je porad trendy a bavi me :).

      Vymazat
  3. Moc hezký článek, takový kecací mam nejrači :) ta kabelka je vážně moc krásná, jen by podle mě mohla bejt o trošku větší.

    OdpovědětVymazat
  4. Až na ty tenisky pěkné věci :) K.

    OdpovědětVymazat
  5. Kabelka vypada skvele. A to tetovani bych take rada zkusila.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi kabelka a tetování, přesně takový styl se k tobě hodí. Co je podle mě ale děs jsou ty botky, takové se nosily pět let zpátky a už tehdy to podle mě byl propadák :D když tenisky, tak jedině Convers......nebo když už adidas, tak nějaký pěkně originální kousek :) Stejně se mi k tobě víc než mikča a tenisky hodí růžové šaty a taková ta dívčí něžnost :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kabelka z deichmannu? To si říkáš fashion blogerka? Já padnu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a proc padnes? Proto, ze byla vyrobena na stejnem miste jako kabelky dalsich znacek, napriklad h&m a podobne a nebo proc? Protoze se nepysni napisem napr. Michael Kors tak je neco menne? Mohla bys mi to objasnit? Ja na znacky a obchody nehraju, hraju na to, co se mi libi. A mam ji od pritele, tak i kdyby byla do vietnamcu nebo buhvi odkud, je mi to fuk :). Ale chapu, ze kazdy mame v zivote jine hodnoty a "padame" z jinych veci ;).

      Vymazat
    2. i kdyby byla od vietnamců, je moc hezká, taky nad ní uvažuju, díky tobě, ale mám teď černých kabelek mooc :) mimochodem, kdyby byla Jitka fashion blogerka ve stylu Ejvi a A cup of style, tak bych sem asi už dávno nechodila.. Baví mě, že jde být stylová a krásná i za pár korun, za desetitisíce se umí obléknout každý.. Ale nic proti holkám ze zmíněných blogů :)

      Vymazat
    3. Presne tak, kdyby na ni bylo MK nebo Guess tak je super nadherna, ze? :D Mimochodem, radsi peknou kabelku z normalniho obchodu, jak fake od MK. Skoro nikdo v CR na to nema, ale kdekdo to nosi k riflim Amisu a triku Takko, opravdu zajimave :)

      Vymazat
    4. ja som padla z toho, aka si obmedzena trubka .. radsej peknu minimalisticku kabelku ako drahe sunty s napisom znacky cez pol tasky

      sa smejem, ked takto pindate a smejete sa napriklad aj z lacnejsej drogerkovej kozmetiky a podobne, si nacitajte zlozenie a miesto vyroby, 20 znaciek vlastni ta ista spolocnost a realne to ma iba rozdelene do financnych kategorii, vsetko cez kopirak

      Vymazat
  8. Tenisky v tomto stylu se nosily hooodně dávno, to je podle mě krok mimo, protože když si je dáš, asi nikdo nepozná, že jsou nové. Zbytek hezké věci a články tohoto typu mě baví :-)

    OdpovědětVymazat
  9. myslím že by ti slušelo přirozenější obočí, tento tvar je na tebe dle mého moc výrazný a "tvrdý"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo dobre, pises mi to do kazdeho clanku. Nevim jak jeste prirozenejsi bych ho mela mit, kdyz si ho jen trham podel hlavni linie a stihuju svetle hnedym stinem. Posli treba obrazek, protoze vyrazne a tvrde oboci podle me vypada jinak.

      Vymazat
    2. no tak promiň, ale zatím jsem to nikdy nepsala, ani jsem si takového komentáře ještě nevšimla. měla jsem na mysli tenčí a né tak zabarvené, ale pokud tě názor na fotky nezajímá tak to ignoruj.

      Vymazat
    3. Jíťo, asi by mě to zajímalo. Když píšeš: píšeš to do každého článku. Ty vidíš kdo píše komentář u anonymních? Jinak k obočí, taky se mi moc nezamlouvá, ale to je dnešní móda :)

      Vymazat
  10. Aussie!! Nejlepší věc na světě!

    OdpovědětVymazat
  11. Mě se ty boty teda vůbec nelíbí, nějak celkově tenisky moc nemusim. Kamínkové sandálky jdou k tobě prostě líp :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nedávno jsem si projížděla nějaké tvé uplně první články a nemohla jsem uvěřit tomu, jak hrozně hubená jsi byla. Ty krátké vlasy ti strašně moc slušely a oblíkala ses taky dost jinak :)

    OdpovědětVymazat
  13. ta kabelka je boží. musím se na ní jít podívat!

    OdpovědětVymazat
  14. Máš skvelý blog veľmi sa mi ľúbi aj dizajn.
    U mňa prebieha GIVEAWAY o zaujímavé veci, bola by som nesmierne rada keby si sa zúčastnila! :)

    GIVEAWAY /KLIK/

    OdpovědětVymazat
  15. Moc hezké radost! Brýle vypadají dobře! tetování bych taky někdy vyzkoušela! I kabelka je moc hezká!

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherné věci :) Přívěšek od mamky je opravdu super a moc se mi líbí i brýle :)

    Velká letní Giveaway!!!

    OdpovědětVymazat