17. června 2015

/OUTFIT/ White pants

Zkouškové je konečně za mnou! Sice mě čeká ještě pár drobných povinností se školou spokojených, ale to je v tuto chvíli už jen malinkatý detail. Dlouho jsem nic nepřidala, jelikož jsem jednoduše neměla čas a když už ano, tak jsem se učila. Proto mě trochu zamrzelo, když mi sem pár z vás napsalo, že na blog kašlu a že přidávám málo, přičemž poslední měsíce přidávám obden a to až na výjimky dost pravidelně :). 
Taky jsem v poslední době dost přemýšlela o tom, jaké výtky máte k mé postavě a chtěla bych vám říci asi jediné. Každá z nás je nějaká a měly bychom se takové mít rády. To, že má sem tam někdo pár kilo navíc je myslím fuk. Pokud to nezasahuje do zdraví člověka, tak do toho nikomu nic není. Proto bych byla moc ráda, kdyby jste už moji postavu a moje kila na víc neřešily. Já osobně na sobě makám, běhám a vypracovala jsem si menší plán na posilování, jenže občas to není všechno tak jednoduché :). 
A na závěr. V minulém článku jsem si přečetla, že se někomu z vás na mě líbí vlnité vlasy a že jsem je dlouho neměla, shodou okolností jsem ten den navlněné vlasy měla a od té doby je nosím pořád! :D 
Jinak doufám, že se vám můj dnešní uvolněný a velmi jednoduchý outfit bude líbit. Těším se na vaše komentáře a přeji vám krásný den! :)


IMG_5902 Beze jména IMG_5957 IMG_5924 IMG_5877 IMG_5950 IMG_5889 IMG_5968 IMG_5966 IMG_5972

SVETR - Secondhand
KALHOTY a KABELKA - www.Vinted.cz
BOTY - www.ČasNaBoty.cz
HODINKY - DKNY
NARAMEK - Ebay

34 komentářů:

  1. jsi krásná a postavu máš pěknou. nechápu myšlení některých lidí. kdyby všichni vypadali stejně byla by to nuda a každému se člověk zavděčit nemůže, co člověk to jiný názor. zajímalo by mě jak vypadají ti lidé co mají potřebu tak rádi kritizovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Nehorázně Ti to na těch fotkách sluší !!! Vlasy máš teda opravdu krásné a vlnité Ti moc sluší.... ! I nějak jinak (líp) namalovaná mi připadáš, a moc se mi to líbí. Isabela

    OdpovědětVymazat
  3. Ty vlasy jsou top! Mně se to tak krásně bohužel nikdy nepodaří :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus kónickou kulmu a natáčet silnější prameny :).

      Vymazat
  4. Moc ti to sluší Jity :) Máš moc pěkné lutfity,ale nedávno jsem se dívala na tvé outfity ze střední a přijde mi,že si se v tom docela dost změnila. Je to tím,že se ti to co jsi nosila dřív nelíbí? Jelikož to byly úžasné outfity. Nebyly ani nijak holčičí :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejde o to, že by se mi to nelíbilo, ale člověk se vyvíjí a mění a s ním i jeho styl :).

      Vymazat
  5. Ty kalhoty jsou super! Nevíš prosím tě jaká je to značka? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jééé ty jsi kóča! Tak tenhle outfit je moc super, fotky krásné! Moc ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera , nej vlasy na tobe:)))

    OdpovědětVymazat
  8. Za mě ano, něžná vílo:) Slušivé i inspirativní, mám moc ráda kombinaci světle růžové, světlých barev a odstínů šedi. Anuska (ronny.pise.cz)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi kočka ! :) Navlněné vlasy ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jitusko na tehle fotkach uplne zaris!! Moc ti takhle vlasky slusi, jsi jak vila :)) doufam, ze uz si anonymove s narazkami na tvou postavu daji pokoj, chtela bych videt je, jestli maji postavu jak twiggy

    OdpovědětVymazat
  11. Jsi kočka! Strašně se mi líbí boťáry :)

    OdpovědětVymazat
  12. no mozes tu byt taka krasna?! .. samozrejme, pridala ti k tomu kvalita fotografie a dobre uhly, zladene oblecenie vhodneho strihu, ktore sa ti stylovo hodi a tie vlasy, ahhhhhhhhh .. jedine, co mi tam dost nejde je ta kabelka, ta sa podla mna fakt nehodi .. ale tak to netreba nejako extra riesit, kedze ide o takyto pohodlny pohodovy outfit a nie nejaku fesn inspiraciu

    OdpovědětVymazat
  13. na tej prvej fotke úplne žiariš! Tento účes, makeup aj farby outfitu ti veľmi pristanú!:)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty vlasy mas tak nadherne. Pohodlny a presto pekny outfit. Ty kalhoty se mi moc libi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší :*
    Lidi komentovat musej, hlavně kritizovat, ale ty to hoď za hlavu, nemáš to za potřebí, máš supr postavu, tak není potřeba to řešit :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásná! Ty vlasy <3

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Moc krásné. Vyslyšela jsi žádost o vlnité vlasy v minulém článku? :D :) moc ti to sluší, kabelku bych vyměnila za třeba bílou, ale sluší ti to mooc :) proč já si tak neumím upravit vlasy? :-/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano vyslyšela :). Chce to jen cvik a tu správnou kulmu nebo žehličku :).

      Vymazat
  18. Ty nemáš vůbec špatnou postavu, ba bych řekla, že Ti to teď moc sluší, víc, než když jsi byla štíhlá. Myslím si, že kdybys nosila věci, které tvé postavě sednou, nikdo by si nerýpnul. Tady ti to sluší naprosto dokonale, ale třeba v těchto postech ti zvolené oblečení vyloženě nelichotí a přidává ti kila, kde vlastně žádná nemáš:

    http://www.francebaby.cz/2015/06/outfit-maxi-skirt.html
    http://www.francebaby.cz/2015/05/outfit-medicine-top.html
    http://www.francebaby.cz/2015/05/outfit-just-cavalli-dress.html
    http://www.francebaby.cz/2015/03/outfit-patecni-outfit.html
    http://www.francebaby.cz/2015/03/outfit-oversized-black-coat.html
    http://www.francebaby.cz/2015/01/outfit-co-nosim-kdyz.html

    Většinou se oblékáš přesně podle mého vkusu, ale někdy prostě zbytečně narazíš na kousek, který ti prostě nesluší, zbytečně nesluší. :)

    OdpovědětVymazat
  19. S tou postavou si to napsala přesně, myslím, že se nemusíš nikomu ospravedlnovat zda cvičíš nebo ne, navíc máš super postavu..:)
    Na fotkách ti to moc sluší, hlavně vlasy, moc pěkné.
    Vyměnila bych jen kabelku, barva mi nesedne.

    OdpovědětVymazat
  20. To ukončené zkouškové ti doslova závidím, už se nemůžu dočkat až mě to taky potká :D tento semestr mi dal zabrat. Jinak moc ti to sluší, takové oblečení tvé postavě lichotí :) kabelku bych vyměnila za nějakou v barvě bot nebo tmavě modrou (popř. šedou - prostě ke svetru). Účes parádní!! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Mám jeden dotaz, ale není to k outfitu. Chci se zeptat jestli budeš dělat ještě videa ? Přišly mi fajn, takže bych určitě ještě nějaké ráda viděla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také by mě to zajímalo. Proč skoro vůbec neodpovídáš? :)

      Vymazat
    2. Odpovídám, ale už poněkolikáté sem musím napsat, že já tu nejsem pořád a odepisuji občas se zpožděním. Videa bych ještě ráda někdy dělala, ale přijde mi, že jsem na to úplně levá a nefunguje mi movie maker :/

      Vymazat
  22. Naopak...máš krásnou postavu a moc ti to sluší! A jsi sympatická :-)

    OdpovědětVymazat