25. června 2015

/OUTFIT/ Salaš

V dnešním postu bych vám mohla napsat něco o našem výletu s přítelem na novou rozhlednu na Salaši :D. To vám tak muž jednoho dne přijde z práce a vybalí na vás, že byste mohli konečně jet na rozhlednu na Salaš. Jelikož jsem pro každý výlet, tak nadšeně souhlasíte, ačkoliv víte, že tři dny předtím pršelo a v tento moment to vypadá, že ještě nějaký ten déšť přijde, ale řeknete si proč ne a jedete. Když tam dojedete, tak zjistíte, že rozhledna je na nejvyšším kopci a v docela šíleném terénu, kam tak tak dojedete autem. Každopádně posledních tak 300 m musíte jít pěšky, kdy málem vyflusnete duši, protože ten kopec byl docela nepřátelský, ale to je jedno, jelikož jste konečně pod rozhlednou. Když tak pod ní stojíte uvědomíte si, že je vlastně vyšší, než jste si mysleli a že než tam vylezete, tak budete mít pořádnou závrať :D. No nevadí.. Jdete tedy nahoru, našlapujete jak myš, aby to nedunělo, ale váš ohleduplný přítel si to dupe před vámi jako slon, takže dostáváte pocit úzkosti, že to s vámi spadne :D. Když už jste nahoře, tak zjistíte, že se ta rozhledna v tom větru hýbe, na což vám přítel řekne, že byste tu mohli vyfotit outfit. No dobře, nápad pěkný, ale ten pocit na zvracení v mém obličeji byl fakt značný :D. Uděláte pár fotek a najednou začne zjemna pršet.. Říkáte si, že je to v pohodě a přejde to. Ale ono to nepřejde! Protože se otočíte a ono se na vás žene šílené černo - jste nahoře rozhledny kam jste lezli tak 5 minut a auto máte 300m daleko :D. Joo to je v pohodě... ještě než jsme slezli dolů, tak naprosto šíleně pršelo a fučelo a jen od přítele slyšíte "musíme běžet jinak nám může ujet auto" :D. No dobře, měli jsme ho zaparkované na takovém tom prachu a štěrku postavené z prudkého kopce dolů, takže jistá možnost při silném dešti tu byla :D. Ten zhruba 300m běh byl pro mě to nejhorší na světě, jelikož jsem měla conversky, které mi na tom prachu klouzaly a já měla panický strach, že si rozbiju pusu přímím pádem vpřed :D. A jak to dopadlo? Ve zdraví jsme nakonec k autu doběhli skrz na skrz mokří, jako kdybychom vylezli ze sprchy a na úplný závěr jsem dostala záchvat smíchu, protože takto to dopadá, když se rozhodnete jet po 100 letech na výlet :D.
Uffff... Celkem dlouhý příspěvek. V tento moment asi jen doufám, že vás to pobavilo, pokud jste to dočetli do konce :). A aby to nebylo jen o čtení, tak tu máte nějaké fotky, které jsme stihli vyfotit :).

Mějte krásný den! 


1 3 2 5 6 7

KOŠILE - (přítele) House
TOP  - ?
KALHOTY - Bershka 
TENISKY - Converse /www.SnowBitch.cz/
KABELKA - Nucelle /www.Jej.sk/

22 komentářů:

  1. Jituš mám tě jako blogerku velice ráda, ale asi jsi v životě ještě nevyšla pořádný kopec, protože cesta od naší chaty přímo ze středu ze Salaše na rozhlednu zabere tak 20 až 30 minut a žádný velký kopec ani příšerný terén to teda není :D a to říkám já, ta co funí i po cestě do schodů :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme sli nekde od konce a myslim, ze je to dost subjektivni ;)

      Vymazat
  2. Ten zhruba 300m běh byl pro mě to nejhorší na světě, jelikož jsem měla conversky, A HROZNĚ JSEM SE BÁLA, ŽE SI JE ZNIČÍM (tak bych tu větu dokončila já :-D)

    Outfit hezkej, ale já osobně teda na výlety chodím v šusťákách a mikině :)

    OdpovědětVymazat
  3. Košile ti moc sluší :)

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Styl psani je v posledni dobe hodne podobny stylu psani na blogu Anetty - fashionladyan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A muzu vedet v cem? Kazda mame naprosto jiny styl. Tak by me docela zajimalo v cem se podoba :).

      Vymazat
  5. Mohla bych se prosim zeptat od ceho je odvozen nazev blogu? Jinak je outfit moc pekny, v kalhotech se mi libis uplne nejvic. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mela jsem to kdysi jako prezdivku na jedne socialni siti. Vychazi z toho, ze mam rada Francii s ve skrytu duse se stale citim jako dite :), ale to uz moc neplati :D

      Vymazat
  6. pekný outfit :) vyzerá veľmi pohodlne
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu zbytečný post.

    OdpovědětVymazat
  8. haha, no moooc hezký zážitek :-D Raději si zase dejte s přítelem delší pauzu od výletů :-)).. Jsi pro mě jedna z nejlebších blogerek a to především proto že na mě působíš LIDSKY! Jsi taková normální,pohodová holka, hrozně moc moc se mi líbí, že se čtenáři sdílíš i nějaký příběh ze svého života, necháš své ,,fanoušky" nahlédnout i do svého života a neděláš neustále takovou tajemnou.. Moc se mi líbí i tvůj styl. Je mi blízký-takový sportovno-elegantno-ženský a přitom nakupuješ skromně, čímž jsi mi ještě bližší, jelikož taky nemám na účtě zrovna tisíce nebo bohaté rodiče. A ještě k tvé postavě-skutečně neřeš některé názory lidí co ti píší komentáře-mám pocit, že samy nebudou zrovna dokonalé a snaží se hledat nějaký svůj ideál na netu a když někdo byť trošku neodpovídá jejim dost pokřiveným názorům/idolům hned mají důvod ,,zaútočit".Tvá postava je podle mě báječná. Jsi maximální ŽENA!! A rozhodně jsi hubená!!!!! No pardon za lehce dlouhý komentář, ale už si říkám delší dobu, že ti napíšu.. Měj se báječně :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně jeden z anonymů, se kterým mohu ve všem souhlasit. A hlavně souhlasím v té lidskosti a skromnosti. Na nic si nehraješ, a tím jsi většině čtenářkám bližší a sympatičtější.

      Vymazat
    2. Já také souhlasím :) a článek mě po ránu pobavil, škoda, že jsem z jiné částy republiky a jentak se tam nepodívám

      Vymazat
    3. Moc vám děkuji! :) Neskutečně mě vaše komentáře potěšily a zahřály u srdce :)

      Vymazat
  9. Úplně se umím vžít do tvé situace. Ta výška by mi rozhodně taky nedělala dobře a s mým talentem bych se při zpátečním běhu natáhla určitě :D Ale i tak se mi líbí, že z článku vyzařuje, že to bylo fajn a bueš na to vlastně ještě ráda vzpomínat. P.S. Vsadím se, že pocit, kdy jste nasedli do auta a pak přijeli domů byl k nezaplacení. Prostě jak málo stačí ke štěstí :) ..Jinak tyhle historky ze života určitě piš častěji :)

    O vlasy se mi stará.... Sebamed

    OdpovědětVymazat
  10. To je hrozne super znat blogerku ze skoro vedlejsiho mesta, alespon nacerpam nejaky tip na vylet, jako treba ted. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem nedávno docela z vodáku na Vltavě..ve zkratce - každý den pršelo a plavit se ve 11 stupních 35 km za den v bouřce nebo lijáku není úplná zábava :D takže buď ráda, že jste to měli jen kousek :D outfit pěkný, ale taky chodím na výlety ve sportovnějším oblečení :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jíťo, jak jsi prosím učesala tento drdol? Zkusila bych ho na sobotní akci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělala si obyčejný culík a vlasy kolem jen obmotala a připevnila vlásenkami :)

      Vymazat
    2. Aháá, myslela jsem si to. To jsem si párkrát dělala, ale mám hrozně těžké vlasy a i když dám milion vlásenek nebo pinetek, tak mi to nedrží :-/ ale děkuju

      Vymazat
  13. Jíťo, nechci nic kritizovat, ale na té rozhledně jsem byla několikrát pěšky až ze spodu Salaše a párkrát i na kole, nemyslím si že jde i velký kopec.. Ale ourfit se ti moc povedl.

    OdpovědětVymazat