1. června 2015

/LIFESTYLE/ Materiální radůstky

Před pár dny jsem byla v Kiku a musím říct, že jsem zase byla v sedmém nebi. Mají tam úžasné blbůstky do domácnosti, které jsou hrozně super! Ačkoliv jsem si řekla, že budu šetřit a než za oblečení a věci chci utrácet za výlety, tak přesto mi to nedalo a koupila jsem si úžasný dřevěný pořadač! Jsem do něj hrozně moc zamilovaná, protože přesně něco takového jsem si hrozně dlouho přála! :) Navíc na stole vypadá skvěle, co myslíte? 

IMG_4846 IMG_4847

Taktéž mi přišlo nové Cosmo, kterým si krátím chvíle mezi učením, abych se z toho úplně nezbláznila. Napadlo mě, čtete ještě časopisy? Kupujete si nějaký pravidelně, nebo dáváte přednost spíše online publikacím? :)

IMG_4848

Já a veškeré zelené řasy jsme už dlouhé roky kámoši. Dlouho jsem brala chlorellu, docela pravidelně, ale teď po delší době jsem se rozhodla pro menší změnu a zkusila spirulinu. No povím vám, že můj žaludek to zprvu moc nevydýchal a musím se přiznat, že jsem byla chvilku rozhozená, ale během pár dní bylo vše ok :). Pokud máte zažívací problémy, cítíte se tak nějak nafouklí a ani se vám nedaří chodit na záchod, tak jak byste potřebovali, zkuste to :).

IMG_4852

A na závěr mi minulý týden přišlo menší překvapení od Festiny. Konkrétně hodinky značky  Lotus. Značku Festina mám spojenou s luxusem a vyššími cenami, proto mě velmi zajímalo oč vlastně jde a na co se tato, dá se říci pod-značka zaměřuje :). Zjistila jsem, že rada Lotus se snaží býti dostupná pro širší veřejnost a přitom si stále zachovat svoji kvalitu. Například ve Španělsku je momentálně jedničkou na trhu a nosí je prý každý třetí Španěl! A to zní zajímavě :). 

IMG_4854 IMG_4853

17 komentářů:

  1. Festina a luxus???? Jde vidět, že o hodínkách nic moc nevíš ;) No hate.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš bych řekla, že má Festina vybudovanou dobrou image, protože to má s touto značkou spojené více lidí :).

      Vymazat
  2. jéé, ten pořadač je dokonalý! škoda, že to mého pokoje se nevejde už ani ten :/:DD a hodinky jsou perfektní, už se těším, až je uvidím v nějakém konkrétním outfitu :*

    OdpovědětVymazat
  3. Kolik stojí ten pořadač? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc by mě zajímaly tvoje postřehy ohledně Body Book, kterou vidím na fotkách! Díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem se do ní bohužel nezačetla :(

      Vymazat
    2. Tak třeba výhledově :) Uvažuji právě o její koupi, ale nechce se mi moc kupovat "zajíce v pytli". Aby mě to o něco obohatilo, aby to nebylo zbytečné. :)

      Vymazat
  5. Hodinky se mi nelibi, ale zadarmo proc ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veci se libi podle toho, zda byly zadarmo nebo ne? To je fakt omezeny! Kdyby se ji nelibily, tak je sem snad neda?!

      Vymazat
    2. Taky se mi nelíbí, vypadají jak fake od vietnamců. A myslím, že zadarmo by je bralo víc holek s tím, že si je možná někdy dá. Ale kdyby si je měly zaplatit, tak si vyberou lepší.. :) nejde tu o omezené myšlení, ale kdo by utrácel za to, co se mu moc nelíbí.. Nic proti Jitce a jejímu vkusu, ať si každý nosí co chce, jen reaguju na komentář.

      Vymazat
    3. mě se naopak hodinky docela líbí, není to můj styl ale jsou jedny z nejhezčích "z plastu" kt jsem viděla

      Vymazat
  6. Chtělo by to trochu větší péči o nehty, pokud chceš fotit fotky s rukama :) jinak boxík je moc pěkný a do tvého pokoje se myslím velice hodí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už si děláte srandu, že začínáte kritizovat nehty?

      Vymazat
  7. ten poriadač je teda skvelý! dúfam, že tam ešte budem kým sa tam dostanem :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  8. Hodinky jsou náhodou fajn. Jednoduché, kvalitní, hezké. :) nevidim na nich nic špatného

    OdpovědětVymazat
  9. Ten stojánek je rozkošný :) Hodinky sice nejsou můj styl, ale nejsou ošklivé, jak tady většina lidí píše.

    OdpovědětVymazat