5. června 2015

/INSPIRATION/ Butterflies on the wall

Dlouho jsem přemýšlela, čím si tak nějak vylepšit pokoj, aby byl o něco útulnější a příjemnější. Věděla jsem, že se mi líbí různé nálepky na zeď, ale chtěla jsem něco extra! Nakonec jsem na internetu narazila na 3D motýlky, které jsou jak s magnetkem, tak je možné je na zeď nalepit. Věděla jsem, že chci nějaké jednoduché barvy. Černá a bílá je pro mě ideální, takže rozhodování nakonec nebylo nijak těžké :). Na stránkách byla i akce 2 + 1 zdarma, takže cenově objednávka vyšla poměrně dobře! Jedno balení mě vyšlo na 189,- , což je o proti jiným stránkách, na které jsem koukala o pár korun levnější :). V balení bylo dvanáct motýlků ve třech rozměrech, takže s tím jde vytvořit hezky obrazec :).
Původně jsem trošku tápala, jak motýlky rozmístit na zdi, ale nakonec jsem si řekla, že je poskládám od nejmenších po největší, aby nejlépe vynikl přechod mezi nimi :). Já osobně jsem tedy s výsledkem spokojená a už teď s přítelem plánujeme, že si je po menší rekonstrukce naší ložnice nalepíme i na strop :)!

Co říkáte na takovou dekoraci? Líbí se vám to? :)

IMG_5250 IMG_5248 IMG_5254 IMG_5256 IMG_5270 IMG_5276 IMG_5277 IMG_5278 IMG_5279

Motýlky seženete na stránce www.3dmotylci.cz za 189,- v několika provedeních.

Přeji pěkný den :).

28 komentářů:

  1. Nádhera, inspirovala jsi mě, dlouhou dobu přemýšlím, čím si ozdobím zrcadlo v šatně, šatní skříň je černobílá, tak už mám jasno, jdu taky do této kombinace :-) děkuji a přeji krásný slunečný víkend :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju tu předposlední fotku :3

    OdpovědětVymazat
  3. Někdy by se vyplatilo zkontrolovat si stylistickou stránku - chybí ti tam čárky a několikrát za sebou užité slovo takže je taky nic moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty si to po sobe taky radeji precti.

      Vymazat
    2. :D :D nejvíc umí pobavit někdo, kdo se snaží jiného opravit a sám udělá chyby :D

      Vymazat
  4. jee to je pěkný :) ta fotka, jak ti jakoby vylítávají z rukou je úplně super!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty motýlky seženeš na eBay asi za dolar, takže tě docela oškubali no :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je pravda no, videla jsem je tam kolem 25 kc..ja uz posledni dobou vsechno co chci koupit v CR, prvni zkontroluju na ebay :D

      Vymazat
    2. Tipujem , ze ked su za dolar, tak su z ciny, a ako to byva tak dodanie je 1-2 mesiace, radsej si clovek priplati ako tolko cakat, ale to je asi vec nazoru :-))

      Vymazat
    3. Já si teda radši chvíli počkám, než za to utrácet několikanásobně vyšší částku. :)

      Vymazat
    4. nevím jak ty, ale já platím na ebay přes paypal (platba se pošle okamžitě) a většinou mám věc do 10 dní doma, což někdy trvá i v rámci čr :)

      Vymazat
    5. Holky, jelikož se v této oblasti pohybuji a vím, kolik by tito motýlci vyšli přímo od dodavatele, tak cena není nijak přemrštěná, hlavně když jsem platila jen dva ze tří.
      Chápu, že na ebay jde všechno sehnat levněji, ale jsou lidé, kteří toto nevyužívají a příliš nepodporují. Já osobně tam nenakupuji a ani mě neláká představa toho, že na to budu měsíc čekat a ještě je možné, že by se mi balík ztratil.

      Vymazat
    6. Taky mi chodí z ebaye zásilky do 14 dnů a už tam nakupuju 5 let a nikdy se nic neztratilo :) navíc hodně e-shopů v ČR funguje tak, že nakoupí věci stejné jako jsou na ebay a tady prodává za 300 i víc procent ceny :)

      Vymazat
  6. Je to moc krásné, ale já bych si je klidně vyrobila sama :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta poslední fotka s tebou je parádní, máš nádherné vlasy, jak to děláš? :( :D culík nic pro mě, ale vlasy super... bydlíte s přítelem spolu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, dá se říct, že je nechávám jen tak :). Skoro nic s nimi nedělám, sem tam vyžehlím/natočím. Minimálně fénuji a kosmetiku používám obyčejnou z drogérky :). Když tak zkus nějaké doplňky, když jsem měla problém s vlasy, tak mi pomohla Donna Hair! :)
      Dá se říci, že tak nějak na půl doma na půl u přítele :D

      Vymazat
  8. Věřím, že na ebay se to dá sehnat daleko levněji :) Taky už dlouhou dobu přemýšlím nad nějakou vkusnou dekorací na zeď, motýlci vypadají skvěle a hezky sis je rozmístila!

    OdpovědětVymazat
  9. Moc moc hezké. Kdysi jsem nad něčím takovým taky uvažovala, ale nemám na to prostor, protože po stěnách mám fotky :). Tak třeba až se budu stěhovat :))

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Příště už bude reklama i na čisticí prostředek,ne? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rekla bych, ze osobní blog je od toho, aby na nej člověk psal o tom, co ho zajímá.. Jitku, a ze neni jediná, motýli zaujali, tak proc by jim nemohla věnovat článek.. Pokud mas ty zalibu v čisticích prostředcích, tak směle do toho! ;))

      Vymazat
    2. Ne, Jitka už je jenom dobře placena reklama. Tak asi původní autorka myslela komentář s prostředky, ne? Tohle už je i na me trochu pres caru, vlastně jenom reklama a podsouvani zbytecnosti. Bohužel se to dost odrazilo i na stylu, viz další reklama na Just C., to nevěřím, ze by si Jitka jinak koupila.

      Poslední dobou už je to vážně extrém, i mne motylci - kteří navíc vyjdou na ebay na par korun - přijdou pres caru. A už je to spis úsměvné.

      Vymazat
    3. Jen skoda, ze me nikdo za nic neplati :).

      Vymazat
  11. Do nasi loznice? Jsi se prestehovala zpet k priteli Jiti? Asi mi to uteklo :O :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neprestehovala. Bydlim tal nejak na pul doma a na pul u pritele :)

      Vymazat
    2. ježíš do jsou dedukce, taky bydlím doma ale u přítele trávím dost času tím pádem říkám "naše postel" a ne jeho :D je to můj přítel a nedělí se to snad na striktně moje tvoje na to mi nešahej :/

      Vymazat
  12. Krásné, jen nevím, proč podporovat české překupníky, kteří jsou nic víc, než vychytralí. Jak už tu bylo zmíněno víckrát, toto se dá na ebay koupit za 25,- doba dodání není zase tak dlouhá. Líp, než někomu platit minimálně 7x tolik. Platba je jednoduchá a pokud je jakýkoli problém, vždy se dá s prodejci slušně dohodnout.

    OdpovědětVymazat