30. května 2015

WISHLIST summer 2015

Je zajímavé, že vždy si v hlavě hromadím spoustu nápadů a myšlenek proto, co bych si přála pořídit. Ale když si sednu k počítači a začnu o tom přemýšlet, tak se můj seznam najednou o dost zúží a já tak nějak nevím, co si přát.
Momentálně jsem zamilovaná do pár věcí o které se chci s vámi podělit. Jako první mám na seznamu určitě Citrus Zinger láhev, která mě zaujala hlavně díky instagramu a já se tak nakazila potřebou ji mít :D Taktéž bych si přála nějakou maličkou nude kabelku. Už mám jednu vyhlédnutou na vinted, tak doufám, že tam na mě počká :). Myslím, že moc dobře víte, že já a sukně moc dohromady nejdeme. Miluji maxi sukně, ale tento rok mě okouzlily i ty v midi délce, nejvíce tzv. pencil skirt. Jsou úžasné! A já bych si moc přála nějakou v šedé barvě. Dalším takovým mým must-have je černobílá košile, nejlépe pánská. Bohužel jsem zjistila, že sehnat takovou košili, dá trošku zabrat, tak uvidíme, jak se mi to podaří. Longchamp kabelka.. Jaké klišé, že? Jelikož patřím k holkám co razí heslo - čím větší kabelka, tím líp, tak mě zaujal i tento kousek. Jednu jsem ulovila na vinted, takže čekám až mi přijde a jsem dost zvědavá jaká bude a nebo zda poputuje dále. Takový letní/jarní doplněk, který mě hodně baví, je klobouk. Nejlépe nude a nebo slaměný, každopádně určitě jeden chci! Pěkné jsem viděla v F&F! Máte nějaký typ, kde pěkný a ne moc drahý klobouk sehnat? :) 
A na závěr je momentálně na mém seznamu OPS Objects náramek. Od té doby co jsem si zkusila ten od Anettky, tak jsem se do něj tak nějak zaláskovala. Líbí se mi, jak je přívěšek velký a jak skvěle na ruce působí. Já osobně bych chtěla tento obyčejný, bez zdobení, aby se mi nejvíce hodil k tomu co nosím :).

Co máte na svém pomyslném wishlitu vy? :)

wishlist

10 komentářů:

  1. Doufám, ze tam nemáš vyhlednutou tu bude DKNY - od slečny jsem totiž kupovala tutéž v černé, a je to fakee :/ Proadva jich vždy víc, takže nejspíš nějaký fake z Ali nebo eBay...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, žádnou značkovou nude tam vyhlédnutou nemám :).

      Vymazat
  2. Já teď v týdnu koupila klobouk v Rossmannu, je prostě super. Můžeš na foto kouknout u mne na blogu (dnes jsem k tomu akorát psala článek, tak je tam i foto ;-) )
    http://aestylesvet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mam krasny černo-bily velký klobouk z C&A urcite tam mrkni a za super cenu 250 Kč:))

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tu samou košili sháním taky a zatím jsem na ni nikde nenarazila.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  5. Taková košile by se mi taky líbila, ale s krátkým rukávem. Poslední dobou v obchodech není co hezkého koupit, což mě dost štve.

    OdpovědětVymazat
  6. Skoro stejnou košili mám už několik let, a pořád se nosí :) byl to dobrý kup. Jinak se mi věci líbí, až na Longchamp kabelku..když ji vidím, vybaví se mi časopisy jako Elle apod.

    OdpovědětVymazat
  7. Nad náramkem také uvažuju. Jen ta cena není uplně nejlepší :(

    OdpovědětVymazat
  8. Odkud je prosim tenhle klobouk z fotky? Diky

    OdpovědětVymazat